Beba Dojenje 15. ožujka 2021.

Masažer za bolne grudi - pomoć majkama dojiljama

Foto: LaVie
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako imaš bolno začepljene kanale, ovaj aparat ih može pokrenuti i ponovno potaknuti mlijeko. Pomoću nježnih vibracija razbija blokirane kanale i tako sprečava bolni mastitis i ublažava začepljenje

Kada kupuješ opremu na novorođenče i buduću majku zapravo ne znaš što ti sve treba dok to stvarno nećeš trebati. Ako si trudna, ne iznenađuje što te ovaj uređaj neće baš zanimati, ali za majke koje doje, ovo će biti poput igrače konzole.

Dojenje Možda te zanima... Najčešći uzroci upale dojke i kako ih riješiti Beba

LaVie masažer za laktaciju je prva pomoć u dojenju. Što to znači: Ako imaš bolno začepljene kanale, ovaj aparat ih može pokrenuti i ponovno potaknuti mlijeko. Pomoću nježnih vibracija razbija blokirane kanale i tako sprečava bolni mastitis i ublažava začepljenje. Masažer radi na principu, dok dojite ili se izdajate, na bolan mjesta gdje su kvržice jednostavno držite masažer koji će odčepljivati kanale i poticati mlijeko.

"Kad god sam vidio neku mamu sa začepljenim kanalima, preporučila sam joj korištenje električne četkice za zube kako bi razbila čep i oslobodila kanal", ispričala je Wendy Haldeman, savjetnica za dojenje iz Los Angelesa. "Masažer za laktaciju bio je mnogo učinkovitiji uređaj koji pomaže u ublažavanju začepljenih kanala i obnovi protok mlijeka", dodala je. 

mastitis Možda te zanima... Pet najčešćih problema s dojenjem Beba

"Ako slučajno odem na duže od tri sata između dojenja, moje grudi uvijek postaju vrlo tvrde i teške", kaže jedna mama. "Masažer za dojenje pomaže izbaciti mlijeko i ublažiti bol."

Želiš li ga isprobati? Može se naručiti i košta nešto manje od 30 dolara. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.