Trudnoća Trudnica 14. siječnja 2019.

Trudna Jessica pokazala natečeno stopalo: 'Ima li lijeka? Pomozite!'

Foto: John Nacion/Press Association/PIXSELL;Instagram/jessicasimpson
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Slavna američka pjevačica očekuje treće dijete, a ima veliki problem s natečenim nogama pa je pitala pratitelje za savjet

38-godišnja pjevačica Jessica Simpson trudna je s trećim djetetom. U rujnu prošle godine objavila je da ona i suprug Eric Johnson očekuju treće dijete i da u njihovu obitelj stiže djevojčica. Neki dan je objavila na Instagramu fotografiju svog natečenog stopala i napisala: "Ima li lijeka?! Pomoć!!!!". 

Pratitelji su joj brzo odgovorili i ponudili savjete i podršku u svojim komentarima. "O Bože, ovo se dogodilo meni! Kompresivne čarape, noge trebaš staviti iznad glave", napisala je jedna pratiteljica. 

Možda te zanima... 'Svaka trudnoća je drugačija, čak i kad se radi o istoj ženi' Trudnoća

"Hidratizirani magnezijev sulfat (epsomska sol) za kupku. Namakanje stopala u kadici s toplom vodom i pola šalice epsomske soli. Ovo može biti opuštajući večernji ritual dok si trudna. Slobodno dodaj nekoliko kapi eteričnog ulja lavande, ruže ili ružmarina", samo je još jedan od mnogih komentara. Mnogi pratitelji su ju savjetovali da se hitno javi liječniku i da to može biti znak preeklampsije

Natečene i bolne noge normalan su dio trudnoće, navodi Američko udruženje za trudnoću (APA). "Zapravo, za vrijeme trudnoće tijelo 'proizvodi oko 50 posto' više krvi i tjelesnih tekućina kako bi zadovoljilo potrebe djeteta u razvoju", navodi ovo udruženje. Prema njihovim uputama konzumiranje banana i drugih namirnica s visokim udjelom kalija može smanjiti otjecanje. Trudnica treba izbjegavati duga stajanja, ograničiti unos soli i unositi velike količine vode.

Zašto ženama u trudnoći rastu stopala?

Možda te zanima... Ove simptome u trudnoći ne smiješ ignorirati Trudnoća
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Any remedies?! Help!!!!

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Možda te zanima... Koje zvijezde očekuju bebu ove godine? Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.