Trudnoća Trudnica 21. ožujka 2019.

Konačno rodila! Jessica je imala najdulju trudnoću na planetu

Foto: Instagram/jessicasimpson
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Poznata mama koja je na društvenim mrežama strpljivo odbrojavala dane kada će na svijet donijeti svoje treće dijete, rodila je djevojčicu Birdie

Glumica, pjevačica i dizajnerica Jessica Simpson već mjesecima ne prestaje iznenađivati svoje fanove fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama na kojima na pravi način pokazuje kako zaista izgleda trudnoća i s kakvim se zdravstvenim tegobama nosi, od natečenih nogu do nakupljenih kilograma.

Trudna Jessica pokazala natečeno stopalo: 'Ima li lijeka? Pomozite!'

Preslatkom novom fotkicom objavila je dolazak na svijet svog trećeg djeteta, djevojčice Birdie.

Jessica je još prije dva dana na Instagramu objavila fotografiju u bikiniju na kojoj su još više došli do izražaja njezini kilogrami, ali i grudi koje su joj narasle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jess-tation

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

"Koliko beba nosiš u trbuhu?", komentirala je jedna.  "Koliko si već trudna? Izgleda kao da je ovo najdulja trudnoća na planeti", napisao je drugi. "Kao da si trudna 18 mjeseci", dodao je treći. I nama zaista izgleda kao da je u posljednje vrijeme neprestano trudna.

Anne Hathaway Možda te zanima... Glumica poručuje: 'Ne sramite se debljanja u trudnoći' Roditelji
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Any remedies?! Help!!!!

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

I u prethodne dvije trudnoće, glumica je vodila veliku bitku s viškom kilograma koje je nabacila u prvih nekoliko mjeseci.  I pored svega, glumica ističe kako je bila svjesna što je očekuje, ali da zbog toga nije željela odustati u namjeri da kćerkici Maxwell i sinu Aceu podari još jednog brata ili sestru. 

Jessica Simpson Možda te zanima... 'Šokiralo me kad sam 4 mjeseca nakon poroda saznala da sam trudna' Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.