Beba Dojenje 23. svibnja 2019.

Ovako izgleda mama izdajalica: Komičarka ponovno o realnosti majčinstva

Foto: Instagram/amyschumer
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Američka glumica i komičarka na svom Instagram profilu redovito dijeli svaki ugodani i neugodni trenutak majčinstva

Amy Schumer, američka glumica i komičarka početkom svibnja postala je majka sinčića Genea.  Na svojim društvenim mrežama redovito objavljuje fotografije koje pokazuju na koje sve fizički neugodne situacije mora prolaziti žena nakon poroda. Na taj način desenzibilizira javnost spram tabua perinatalnog razdoblja u životima majki. 

Možda te zanima... 'Čarobna trudnoća': Komičarka pokazala sve trudničke faze Trudnoća

Ovaj je tjedan svoje pratitelje 'počastila' fotografijom sebe na kojoj koristi pumpice za izdajanje uz opis 'Schumer pumpa'. Njezin izraz lica na fotografiji govori sve. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guys what are we doing tonight? #schumerpump #ootd @stassischroeder

A post shared by @ amyschumer on

Amy je cijelu svoju trudnoću obavještavala svoje pratitelje kako se nosi s "blaženim stanjem", koje je bilo sve samo ne blaženo. Od samog početka borila se s teškim mučninama zbog kojih je čak bila i hospitalizirana. Dijagnosticirana joj je trudnička hiperemeza, komplikacija trudnoće koju karakteriziraju jake mučnine i povraćanje, a koja zahvaća oko tri posto trudnica. Tako je, na sebi svojstven sarkastičan način otkrila razlog zbog kojeg cijelu trudnoću povraća. 

Možda te zanima... Trudna glumica u bolnici zbog jakih mučnina: 'Tko kaže da je drugo tromjesečje lakše?' Trudnoća

“Amy Schumer i Chris Fischer ubrzali su puls trčanjem tijekom kojeg je Schumer u visokom stupnju trudnoće pokazala svoj rastući trbuh. Amy je još uvijek trudna i povraća jer se novac rijetko ulaže u istraživanja koja se tiču zdravlja žena poput hiperemeze ili endometrioze, ali umjesto toga se troši u svrhe kao što su k*****i koji se ne mogu dignuti ili stariji muškarci koji žele tvrđi k***c”, napisala je na svom Instagram profilu kraj mutne fotografije na kojoj šeće sa suprugom.

No usprkos teškoj trudnoći, nije gubila smisao za humor pa se tako jednom prilikom zapitala kako li je tek ljudima koji čitaju njene internet-žalopojke. Kada je na svijet došao sinčić Gene, nastavila je našalivši se kako je 'stigla kraljevska beba'. Naime, sin princa Harryja i vojvotkinje Meghan rođen je svega sat i pol nakon Amynog djeteta.

Možda te zanima... Moćna fotka: Glumica izdajala mlijeko na snimanju za časopis Beba
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar chris09
    chris09

    NAJBOLJI ONLINE LJUBAVNI SPELL CASTER JE DOBIO SVOJ LJUBAVNIK, MUŠKO, ŽENU, DJEVOJČICU ILI BOYFRIEND BACK. DODAJTE NJEGOVO POGON NA WHATSAPP: +2349083639501   -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com Pozdrav svima Ja sam Darcy Lyne i ja sam ovdje kako bi podijelili prekrasan rad Dr. Nosa učinio za mene. Nakon 5 godina braka s mojim suprugom s dvoje djece, moj se muž počeo čudno ponašati i izlaziti s drugim ženama i pokazivati mi hladnu ljubav, u nekoliko navrata prijeti da će me razvesti ako se usudim ispitati o njegovoj aferi s drugim ženama bio je potpuno devastiran i zbunjen sve dok mi stari prijatelj nije rekao za čaroliju na internetu zvanu Dr..nosakhare koja pomaže ljudima s problemima odnosa i braka moćima ljubavnih čarolija, u početku sam sumnjao da takva stvar postoji, ali odlučio sam ga isprobati, kad sam ga kontaktirao, pomogao mi je baciti ljubavnu čaroliju i moj se suprug vratio u roku od 48 sati i počeo se ispričavati, sada je prestao izlaziti s drugim damama i sa mnom za dobro i stvarno , Kontaktirajte ovu veliku ljubav čarolija za vaš odnos ili brak problem riješiti danas putem   -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com  ili Call ili WhatsApp: +2349083639501 Kontaktirajte ga za sljedeće: (1) Ako želite svog bivšeg supružnika natrag. (2) Želite biti promaknuti u svom uredu. (3) Želite da žene / muškarci trče za vama. (4) Ako želite imati dijete. (5) Želite biti duhovno zaštićeni. (6) Pomozite izvesti ljude iz zatvora (7) loptica za lutrijsku snagu Whatsapp ili nazovite +2349083639501

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.