Beba Mama poslije poroda 12. lipnja 2019.

Mrežaste gaćice zauvijek: Amy ne skriva kako izgleda mama nakon poroda

Foto: Instagram/amyschumer
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Novopečena majka Amy Schumer, doista ne skriva kako izgledaju dani i tjedni nakon poroda. To je dokazala i zadnjom Instagram objavom

Svaka mama je itekako upoznata s mrežastim gaćicama. Znaš, mrežaste gaćice  - one gaćice iz kojih se ne skidaš nakon poroda. Daleko su od laskanja, ali pružaju veliko udobnost. A Amy Schumer ih je i iznijela na svijetlo dana. 

Schumer, novopečena majka malog Genea, doista ne skriva kako izgledaju dani i tjedni nakon poroda. To je dokazala i zadnjom Instagram objavom

Možda te zanima... Ovako izgleda mama izdajalica: Komičarka ponovno o realnosti majčinstva Beba

"5 tjedana", napisala je ispod svoje posljednje objave. "Bolničko rublje za cijeli život!" Na prvoj fotografiji Amy u gaćicama i grudnjaku gura kolica. Da, samo u donjem rublju. Zato što je ona LEGENDA. A na drugoj fotografiji, se mazi sa sinom i pogađaš opet je u gaćicama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 weeks. Hospital underwear for life!

A post shared by @ amyschumer on

Ona nije prva osoba - ili čak slavna osoba - koja slavi postporođajno donje rublje. Prošle godine nakon što je rodila sina Milesa, Chrissy Teigen je podijelila fotografije sebe u slavnim mrežastim gaćicama. Ona nije prva osoba - ni čak slavna osoba - koja slavi postporođajno donje rublje.

Možda te zanima... 'Nisu mi rekli da babinje izgleda kao mjesto zločina u hlačama' Beba

Prošle godine nakon što je rodila sina Milesa, Chrissy Teigen je podijelila fotografije sebe u slavnim mrežastim gaćicama.  Ono što je čudno, te doista neprivlačne gaćice samo jedne veličine su zapravo raj. Dovoljno su velike da može i podmornica stati i njih, a one su ti itekako potrebne jer su izrazito prozračne i udobne da zapravo ne želiš ništa drugo ni nositi dok ti vagina ne zacijeli. 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar DijMar
    DijMar

    Moram komentirati - ona u d. rublju, a dijete pokriveno sa dekom

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.