Beba Dojenje 29. travnja 2016.

'Ne priča se dovoljno koliko dojenje može biti teško'

laylaygibson
Foto: Instagram/laylaygibson
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Elaina Bellis, mama dviju blizanki, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj istovremeno doji obje kćeri i progovorila o svojim problemima s dojenjem

Elaina Bellis, mama blizanki iz Kalifornije, na svom Instagramu objavila je fotografiju na kojoj istovremeno doji obje kćeri i progovorila o svojim problemima s dojenjem.

"Dojenje: Napravila sam sve što sam mogla da prikupim zalihe za svoje curice. Izdajala sam se, konzultirala sa savjetnicama za dojenje, pila čajeve i vitamine za laktaciju, bila budna po cijele noći i imala emotivne ispade jer nisam razumjela zašto moje tijelo nije moglo proizvesti mlijeko. Zbog načina na koji je završio moj porođaj i viška tekućine u mom tijelu i traume, moje grudi nisu mogle proizvesti dovoljno mlijeka niti za jednu bebu. Nikad nisam mislila da ću imati probleme s dojenjem, a sad shvaćam da sam napravila najbolju stvar koju sam mogla.

Mislim da ljudi ne pričaju o tome koliko teško može biti dojenje. Sretni ste ako možete dojiti. Ja sam se izdajala cijeli dan kako bi curama mogla dati i nekoliko kapi mlijeka i mislila sam da je to najbolje što mogu. Sve što im mogu dati je ljubav i to je najvažnije", napisala je ova mama.

Lagali su mi da je dojiti lako

Breastfeeding: I tried everything in my power to build a supply for my girls. Pumping, lactation consultants, mothers milk tea/vitamins, formula wired to my nipples, up all hours of the night and having emotional breakdowns not understanding why my body couldn't build up any milk over the last month. Due to the way my birth went and excess of fluids in my body and trauma, my breasts aren't able to supply even enough milk for one baby. I never thought I would have problems breastfeeding and realize now I did the absolute best I could do. I wanted to thank my friends who have supplied my girls with their milk @kikialamode and @kacej. I'm so lucky to have friends like you!!! I also feel like people don't talk about how hard breastfeeding can be and if you can BF you're incredibly lucky. I pump all day to be able to provide my girls with one ounce of my milk, and I've excepted that's the best I can do. All I can give them is my love and that's most important.

A photo posted by Elaina Bellis (@laylaygibson) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.