Vrtić Dijete u vrtiću 28. kolovoza 2018.

Vrtić bez suza: Kako pripremiti dijete za promjene?

jaslice vrtić dijete
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Uz certificiranu edukatoricu međunarodno priznatog programa The Happiest Baby, Ivu Brčić, polaznici radionice će saznati kako ublažiti strah od odvajanja i strah od stranaca kod djece

Uskoro dolazi vrijeme kada vi i vaši mališani krećete u novu avanturu zvanu polazak u vrtić. Ako želite saznati kako djetetu olakšati prilagodbu, ako želite saznati kako izbjeći ispade bijesa, kako zaustaviti grizenje ili regresiju kod djece, pridružite nam se na predavanju "Vrtić bez suza". 

dijete Možda te zanima... Savjeti za roditelje: kako djetetu olakšati prilagodbu na vrtić Vrtić

Uz certificiranu edukatoricu međunarodno priznatog programa The Happiest Baby, Ivu Brčić, polaznici će saznati kako ublažiti strah od odvajanja i strah od stranaca kod djece. Naučit će tehnike renomiranog pedijatra i stručjaka za dječji razvoj dr. Harvey Karpa koje će im olakšati adaptaciju, koje će olakšati boravak djeteta u vrtiću i nakon adaptacije, te koje će moći nastaviti primjenjivati u rješavanju prepreka u odgoju.

Možda te zanima... Roditeljima je važno znati jesu li djeca jela i ima li nasilja u vrtiću Vrtić

Pridružite nam se na dvosatnoj radionici "Vrtić bez suza" i naučite:

  • kako pripremiti dijete na vrtić
  • kako pomoći djetetu da prebrodi strah od odvajanja i stranaca
  • kako riješiti problem grizenja
  • kako se riješiti dude 
  • kako izbjeći regresiju kod djece i kako reagirati kada se pojavi
  • kako pridobiti dječju suradnju

Predavanje će se održati u utorak 4.9. na adresi Ilica 155 u Zagrebu. Cijena predavanja: 189 kn po osobi, 289 kn roditeljski par. Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno svoj dolazak najaviti na e-mail: najsretnijabeba@gmail.com. Telefon: 0989008634 

O voditeljici: Iva Brčić, predsjedica udruge Najsretnija beba Hrvatska, međunarodno je priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica. Kroz rad educira roditelje i stručnjake tehnikama dr. Harvey Karpa koje smiruju plač beba i kolike, produžuju spavanje, zaustavljaju ispade bijesa i grade komunikaciju s djecom. Kao stručna suradnica djeluje na portalima roditelji.hr, klokanica.24sata.hr, wish.hr, Ordinacija.hr, medijskapismenost.hr, u online magazinu Mame&klinci, te u časopisu mama&beba. Surađuje s vrtićima, školama i fakultetima s temama vezanim za odgoj i utjecaj medija na djecu. 

Možda te zanima... Što kad se kod djeteta javi odgođena reakcija u prilagodbi na vrtić? Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.