Roditelji Zanimljivosti 26. rujna 2017.

Muku mučite s jutarnjim spremanjem za vrtić, plačem, ispadima bijesa?

mama sin plač bijes tuga ljutnja
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U zadnjoj u nizu radionica Vrtić bez suza pomoći ćemo vam da uz tehnike renomiranog pedijatra i stručnjaka za dječji razvoj dr. Harvey Karpa, svladate sve poteškoće s kojima se roditelji susreću

Vaš mališan je krenuo u vrtić. Prilagodba je završena, a vi i dalje muku mučite s jutarnjim spremanjem za vrtić, s plačem kod odvajanja, s ispadima bijesa, s pomanjkanjem suradnje kod vašeg djeteta ili regresijom (mokrenje u krevet, mucanje, tepanje...)

U zadnjoj u nizu radionica Vrtić bez suza pomoći ćemo vam da uz tehnike renomiranog pedijatra i stručnjaka za dječji razvoj dr. Harvey Karpa, svladate sve poteškoće s kojima se roditelji susreću. Polaznici će naučiti tehnike koje poboljšavaju komunikaciju s djecom, koje potiču njihovu suradnju, koje smiruju ispade bijesa, te koje će roditeljima olakšati postavljanje granica u odgoju i rješavanje najčešćih poteškoća u odgoju.

Dok roditelji sudjeluju na radionici koju vodi certificirana edukatorica međunarodno priznatog programa The Happiest Baby, Iva Brčić, mališani će se zabavljati u kreativnoj čuvaonici dječjeg kluba Zmajo. 

Pridružite nam se na dvosatnoj radionici Vrtić bez suza i naučite:

  • što je dječji jezik i kako ga koristiti
  • kako brzo i učinkovito smiriti ispade bijesa u svega nekoliko minuta pomoću tehnika pedijatra dr. Harvey Karpa
  • kako postaviti granice u odgoju
  • kako izbjeći regresiju kod djece
  • kako pridobiti dječju suradnju
  • kako zaustaviti opasno ponašanje kod djece

Radionica se održava 1.10. u 10 sati u dječjem klubu Zmajo na adresi Ul. Svetog Mateja 19,  10 000 Zagreb

Cijena radionice: 189 kn po osobi, 289 kn roditeljski par. Kreativa čuvaonica je besplatna. A sve što mališani naprave, mogu ponijeti kući. 

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno svoj dolazak najaviti na:  Email: najsretnijabeba@gmail.com, Tel: 0989008634 

O voditeljici:
Iva Brčić, predsjednica udruge Najsretnija beba Hrvatska, međunarodno je priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica. Svoj rad je usmjerila prema educiranju roditelja kako smiriti plač beba i kolike, produžiti spavanje, zaustaviti ispade bijesa i izgraditi komunikaciju s djecom. Provodi prevenciju sindroma tresenog djeteta i obiteljskog nasilja nad djecom, te se bavi istraživanjem utjecaja medija na djecu i mlade. Kao stručna suradnica djeluje na portalima roditelji.hr, klokanica, u časopisu mama&beba, te je dio stručnog tima Abecede roditeljstva. Surađuje s vrtićima i školama, te provodi gost predavanja na Učiteljskoj akademiji s temama vezanim za odgoj i utjecaj medija na djecu. 

O dječjem klubu Zmajo:
Dječji klub Zmajo mjesto je za druženje, igranje i kreativnu zabavu. Zamišljen je prvenstveno kao čuvaonica i igraonica. 
S obzirom da roditelji često ne mogu uskladiti svoje radno vrijeme i obaveze sa radnim vremenom vrtića i škola nama mogu ostaviti dijete s punim povjerenjem.
U Dječjem klubu Zmajo djeca se igraju, druže, stvaraju i zabavljaju, svakim posjetom nauče nešto novo i kući rijetko odlaze praznih ruku. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.