Trudnoća 03. listopada 2024.

Tatjana Jurić sasvim iskreno: Nije nam svima dano da budemo majke

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Naša radijska voditeljica u intervjuu je govorila o svojoj vezi koju je dosad skrivala od javnosti, ali i o još jednoj temi o kojoj je već ranije slično govorila – majčinstvu.

Jedna od naših najpoznatijih radijskih voditeljica, Tatjana Jurić, otkrila je ovih dana da je u sretnoj vezi koju je gotovo dvije godine uspješno „skrivala“ od javnosti. Osim tog, u intervjuu za časopis Story Tatjana je govorila o poslu, ljubavi i planovima za budućnost, a među tim se temama dotakla i jedne o kojoj je već ranije govorila – majčinstva.

Možda te zanima... Hilary Swank: Nisam bila spremna biti mama prije 47. Sad im se mogu dati na drukčiji način Beba

Ova 42-godišnja voditeljica ove se godine upustila u novi posao – ima svoju liniju marama, u vezi će proslaviti drugu godišnjicu i sretna je, a majčinstvo je nešto čemu se radovala i još uvijek se raduje. Ipak, svjesna je da ne ide sve uvijek lako i da ne zna što je čeka, ali o detaljima nije govorila.

„Nije nam svima dano da budemo majke, da“, rekla je Tatjana za Story, te pojasnila: „O tome sam već progovarala i to je nešto što prihvaćam točno onako kako jest, ili kako će biti. Razlozi su razni, a tema preintimna za ove naše retke ovdje. Svjesna sam svojih godina, a jedino što vam mogu odgovoriti je - bit će što treba biti!“

I to je ionako jedina opcija i jedini način razmišljanja koji nam može sačuvati bistru glavu kad se o ovakvim temama radi. A dotad – u vezi, kaže, sve dobro ide.

„Lijepo je uz sebe, kako sam rekla, imati osobu koja ti ne zamjera tvoje mane i kojoj ne smetaju tvoje vrline. Lijepo je otkriti da se kroz život može ići i tako jer to otvara prostor slobode i tebi samoj da budeš opuštena i da na taj način ostvaruješ svoj puni osobni i profesionalni potencijal, ali i onaj partnerski“, podijelila je Tatjana, te istaknula da je njezin pristup ljubavi oduvijek bio isti:

„Oduvijek sam željela istinsko životno partnerstvo temeljeno na ljubavi, ravnopravnosti i uvažavanju, samo što sam kroz svoje sazrijevanje, očito, trebala više vremena da spoznam da nemamo svi iste vrijednosti i da su mnogima vrijednosti koje navodim upravo - bezvrijedne. Takvih se ljudi danas klonim.“

Njezin posao, kaže, dobro ide i marame su poprilično tražene. Zasad ima samo dvije vrste, a nazvala ih je Zoja i Živa, prema svojim nećakinjama. Na marame se odlučila zbog tog što na tržištu nije pronalazila nešto što bi ju zadovoljilo – funkcionalnošću i estetikom. No, ono na što nije računala dok je smišljala marame je da će joj se javljati puno onkoloških pacijentica, i upravo zbog njih želi napraviti društveno-korisnu akciju.

„Javljaju mi se mnoge onkološke pacijentice koje bi maramu nosile iz potrebe. Mišljenja sam da one svoju maramu ne bi trebale kupovati, jer i sama znam, kroz obiteljsku situaciju, koliko je svaka bolest financijski izazov. Tako da, planovi postoje, ali o svemu možemo kad i ako zažive,“ najavila je Tatjana.

A da je ništa ne može omesti niti 'pogoditi' kao što je prije bio slučaj, Tatjana je ispričala osvrćući se na svoje godine:

„Četrdesete su, prema mome iskustvu, upravo - fantastične. Više ti nitko ne može prodati foru i rasterećen si zablude da se svima trebaš svidjeti, ili dokazivati. Ne sviđam ti se? Tvoj problem. Jedan i jedan su, kažeš, 5? Jesu, prijatelju, hvala, sretno i doviđenja.“

Možda te zanima... Selena Gomez otkrila da ne može roditi: "Imam zdravstvene probleme koji bi ugrozili život mog djeteta i mene" Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.