Trudnoća Planiranje trudnoće 15. studenoga 2023.

VIDEO: Emotivni trenutak kada je žena rekla suprugu da je trudna nakon 15 godina pokušavanja

Foto: Print screen
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Brie Owens (37) otkrila je mužu Stephenu (39) da je trudna nekoliko minuta nakon što je napravila test koji je bio pozitivan. Brie je uhvatila trenutak na videu, koji prikazuje Stephena, analitičara podataka, kako mu niz lice teku suze radosnice.

Četrnaest godina je prošlo od kad su Brie Owens i njezin suprug Stephan pokušavali začeti dijete. Iscrpljujuće godine, ispunjene nadom, ali i razočaranjem, prošle su bezuspješno. Posvojili su četvero djece, a kada je konačno doznala da je trudna, Brie je odlučila snimiti reakciju svog supruga na sretnu vijest. 

Brie Owens (37) otkrila je mužu Stephenu (39) da je trudna nekoliko minuta nakon što je napravila test koji je bio pozitivan. Brie je uhvatila trenutak na videu, koji prikazuje Stephena, analitičara podataka, kako mu niz lice teku suze radosnice. 

Možda te zanima... Dirljiva fotografija ovog tate iza sebe krije prekrasnu priču Trudnoća

U kolovozu je Brie kasnila mjesečnica, no par nije mislio da je trudna i pripisivali su to stresu. Brie je ispričala: "Imam redovitu mjesečnicu, ali zaista smo imali stresan mjesec. Preuređivali smo kuću i mama mi je bila u bolnici pa sam mislila da mi zbog svega toga kasni".  Kada je Brie napravila test i vidjela pozitivan rezultat, odlučila je iznenaditi Stephena. Rekla je: "Napravila sam test i bila sam u šoku. "Stephen nije znao za test, željela sam ga iznenaditi".

@alittlediy

This was not on my 2023 bingo card. Or my lifetime bingo card. We were never told by doctors we couldn’t get pregnant, but it’s been 14 years and it’s never happened. And honestly, I was very ok with not birthing any of my children (and am pretty scared of pregnancy and giving birth), plus, after William, we thought our family was definitely complete. (We have 4 children through foster/adoption, ages 8, 7, 4 and 7 months) However, I’ll just say, God has other plans and they are wild and crazy! We’re still processing it, but are thrilled, excited, and overwhelmed. We find out the gender on Tuesday and I can’t wait to be able to properly nest! This will be our first child that we have more than a week to prepare for 🫠🤗 Baby…you’re in for a crazy ride once you’re here, and we can’t wait! BACKSTORY to the video: we had started joking I was pregnant halfway through August because (sorrry if TMI…) my boobs hurt really badly. Then around when I would have started my period, it was a day late (VERY rare for me). But since our month was literally one of the toughest we’ve had, we thought it was stress related. So this was me knowing I was pregnant and joking about “what if”.

♬ original sound - brie_owens

Par iz Atlante, Georgia je od 2008. pokušavao dobiti biološko dijete, a onda su se odlučili prepustiti sudbini. Nisu prestali pokušavati, ali zbog saznanja da su neplodni, 2013. su podnijeli zahtjev za posvajanje prvog djeteta. Zahtjev je odobren 2015. Najmlađe posvojeno dijete je devetomjesečni William, koji je stigao u njihov dom početkom ove godine. Nisu planirali  posvojiti toliko djece, ali nisu mogli podnijeti ideju da ne pomognu što većem broju djece. 

Nakon 14 godina neplodnosti i četvero posvojene djece, par sada očekuje svoje peto dijete i ne može biti sretniji. Brie je rekla: "Nakon toliko vremena čak i ne razmišljaš o tome. Teško je objasniti. Možda se tome nadaš, ali ne očekuješ. "Već imamo četvero djece, ovo je ludo, ali tako uzbudljivo. "Konačno možemo reći našim roditeljima, našim prijateljima i našoj djeci da je uspjelo. "Naša djeca su također jako sretna što će opet biti velika braća i sestre."

Svaka suza, svaki trenutak straha i nade, sve je to dovelo do ovog predivnog trenutka. Njihova ljubav je prevladala sve prepreke i donijela im najveću sreću koju su mogli zamisliti.

Možda te zanima... 'Vrijedno čekanja': Dirljiva posveta svima koji se bore s neplodnošću Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.