Roditelji 23. rujna 2024.

Selena Gomez oštro odgovorila kritičarima nakon što je otkrila da ne može roditi: "Odje....!"

Foto: Cole Burston/PRESS ASSOCIATION
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Selena Gomez svima je dala do znanja da neće dopustiti hejterima da se izruguju njenoj "ranjivosti".

Selena Gomez je nedavno oštro odgovorila na kritike nakon što je otkrila da zbog zdravstvenih problema ne može imati djecu i što je zbog toga vide kao žrtvu te je poručila kritičarima: "Odj...te! To je ono što je moj život. To sam ja." 

Dok je sa svojom malom sestrom Gracie prisustvovala večeri "Women in Film", Gomez je imala odgovorila svima koji su omalovažavali njezine probleme. 

Možda te zanima... Selena Gomez otkrila da ne može roditi: "Imam zdravstvene probleme koji bi ugrozili život mog djeteta i mene" Trudnoća

"Je..š svakoga tko ti kaže da si žrtva. Uistinu vjerujem da postoji moć u tome što si ranjiv i govoriš ljudima da trebaš pomoć i da želiš pomoć", rekla je glumica i pjevačica u viralnom videu.

"To nije sramota. Pa da, rekla sam da ne mogu biti trudna. Da, rekla sam da imam bipolarni poremećaj. Zato dijelim, zato volim biti iskrena, jer svako prolazi kroz nešto", dodala je.

Gomez je savjetovala da "nikada ne dopustiš da ti itko kaže da nisi dobra osoba".

Selena je ranije govorila o svojoj želji da postane majka, a čak je planirala usvojiti dijete ako ne upozna partnera do 35. godine. Sada je u vezi s producentom Bennyjem Blancom, koji također želi osnovati obitelj, a njihova veza potvrđena je krajem prošle godine. Benny je u intervjuu govorio o tome kako vidi budućnost s njom, nazvavši je svojom najboljom prijateljicom.

Možda te zanima... Iskrena molba: "Prestanite pitati parove kada će imati djecu!" Trudnoća
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.