Roditelji Zanimljivosti 11. listopada 2018.

Tri poduzetne mame osnovale taxi službu za djecu

Foto: Facebook/hopskipdrive
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mame koje zajedno imaju osmero djeco odlučile su osnovati taxi za djecu kako bi sebi i roditeljima olakšale svakodnevicu

Tri američke mame odlučile su pokrenuti taxi za djecu, kako ga one zovu "Uber za djecu", a svoju tvrtku nazvale su "HopSkinDrive". Započele su je tri mame s osmero djece "koja idu u pet različitih škola i imaju 25 različitih aktivnosti". Njihov prijevoz pomaže roditeljima, aplikacija se ažurira tijekom cijele vožnje i šalje roditeljima fotografiju vozača i informacije o vremenu vožnje, a i puno im je financijski povoljnije.

"Teško je kada si samohrana mama i moraš biti na poslu, a moja djeca moraju biti na određenim mjestima u određeno vrijeme. Dobro je što imaju iskustvo brige o djeci", rekla je Joannna Aguilera za Denver Post, mama koja koristi ovu uslugu.

dijete autosjedalica vožnja Možda te zanima... Savjeti za sigurno putovanje s djecom: U vožnji pojas uvijek mora biti zakopčan! Vrtić

Brinu o sigurnosti djece

HopSkipDrive jako pazi na sigurnost, rade samo s vozačima s kojima su razgovarali i koji imaju više pet i više godina iskustva u skrbi o djeci. Također, ne smiju biti kažnjavani. Tvrtka sada osigurava prijevoz u nekoliko američkih država. Glavni nedostatak ovog prijevoza je da se vožnja mora najaviti osam sati ranije jer HopSkipDrive ne nudi usluge vožnje na zahtjev. Mnogi roditelji koji koriste uslugu osjećaju se sigurnije jer znaju da će im djeca sigurno doći do cilja. 

"Pomaže kad znate da je dijete s nekim tko ga stvarno razumije i tko neće biti nepristojan s njim. Mislim da više uživam od svoje kćeri jer se konačno osjećam opušteno i ugodno", izjavila je Gabriella Shead, jedna od korisnica ove usluge.

Možda te zanima... Roditelji prerano 'okreću' autosjedalicu u kojoj voze dijete Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.