Roditelji Tatina zona 02. rujna 2023.

7 stvari koje muškarci ne vole kod svojih supruga

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Što misliš, što bi tvoj suprug mogao reći o tvojim manama? Zanima li te uopće što zaista misli? Majku i suprugu Chaunie Brusie je zanimalo i ona je odlučila najiskrenije pitati svojeg supruga da joj točno kaže što mu najviše smeta kod nje.

Evo što joj je njezin suprug poručio:

1. Kad misliš da si debela

Vjeruj mi, prije ću primijetiti tvoju nezadovoljnu facu kada se gledaš u ogledalu nego te dvije-tri kile viška. Da mene pitaš, taj je višak totalno nevidljiv, ali kad ti počneš s tim svojim groznim gunđanjem, to je jedini višak koji ne želim nikada vidjeti na tebi

2. Kad sama sebi zadaš toliko posla i vršiš pritisak na sebe

Ti sebi zadaš toliko posla, toliko planova, toliko pritiska, da nije ni čudno što si svaki dan loše volje. Nitko od tebe ne traži da radiš sto na sat, da budeš na baš svakom školskom događaju, da baš sve radiš za nas i djecu. Pola toga nikuda neće otići, nigdje nećeš kasniti i zato molim te prestani s tim. 

3. Kad misliš da moraš biti savršena 7/24

Nije me uopće briga imaš li obrijane noge ili ne, masnu kosu... Zaista mi ništa ne smeta. Ni menstruacija mi ne smeta. Ne razumijem zašto misliš da cijelo vrijeme moraš biti savršena. U redu je biti samo čovjek, znaš? 

 | Author: Guliver Foto: Guliver

4. Kad o ljudima koje znaš online govoriš kao da su ti iz tvog stvarnog života

Neizmjerno mi idu na živce tvoje priče o tamo nekim mamama i njihovim iskustvima. Kako ti znaš da je to uopće prava istina? Društvene mreže donijele su nam štošta dobroga, ali neke druge stvari nemoj tako olako shvaćati. 

5. Kad se uspoređuješ s drugim ženama

Jako je zanimljivo kako ste uvijek glasne kad treba nekoga 'oprati', a još glasnije kada se trebate buniti protiv muškaraca, a istina je zapravo da svoju snagu crpite iz neuspjeha i mana drugih žena. Ne znam, to mi nikada neće biti jasno.

Andrea Domić, korisnica mjeseca Možda te zanima... 'Odlučila sam da neću biti samo majka, nego i supruga' Roditelji

6. Kad misliš da nisi dovoljno dobra 

Toliko činiš za našu obitelj i tako sam ti zahvalan. Osjećam da još uvijek imaš u glavi tu viziju da je ne ispunjavaš. Čini mi se da, bez obzira na to koliko ti puta kažem i dalje misliš da bi ti trebala kuhati ili da me brine hoćeš li očistiti kuću. Ja volim kuhati! I cijenim to što čistiš, stvarno cijenim, ali ne trebaš mi to raditi. Volio bih da znaš koliko sam ti zahvalan na svemu što radiš. Nikad ne bih mogao raditi ono što ti radiš.

7. Kad me gledaš tako kako me upravo sada gledaš

OK, shvaćam - ne slažemo se uvijek u mišljenjima, ali smanji malo očekivanja od života. Bit će ti bolje, vjeruj mi, nitko te neće kazniti ako odlučiš biti puno opuštenija. 

Ovo što je rekao može nam dati malo povoda da razmislimo o sebi kao ženi, majci. Jer jedno je sigurno - mi i oni nismo ni približno isti, pa tako nisu ista niti naša razmišljanja. 

Možda te zanima... Ovo su znakovi koji pokazuju da imaš najboljeg supruga na svijetu Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.