Roditelji Tatina zona 27. rujna 2018.

Video: Super tata Ivica Kostelić na sinčićevom biciklu nasmijao društvene mreže

Foto: Igor Soban/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Slavni tata i bivši najbolji skijaš Ivica Kostelić nasmijao je pratitelje društvenih mreža simpatičnim videom sa sinčićem u kojem je pokazao da bi mogao biti i naš Super tata!

Znamo da je Ivica Kostelić vrhunski sportaš i od malih nogu živi sport, a to prenosi i na svoju djecu. Koliko vidimo po ponosnim objavama poznatog tate na društvenim mrežama, često uživa s dječicom u mnogim aktivnostima. Nedavno je oduševio i nasmijao svoje pratitelje na Facebooku videom uz koji je napisao da je ukrao sinčićev bicikl. 

Vratolomijama na dječjem biciklu mogao bi konkurirati i za Super tatu - natječaju koji upravo traje na missMAMA.

Možda te zanima... 10 tipova tata koje ćete susresti kad postanete roditelji Roditelji

Ovi mališani zasigurno imaju dobre sportske gene, posebno skijaške, jer i njihova mama Elin je bivša skijašica, kao i slavna teta Janica Kostelić. Da su već zavoljeli skije i zimske sportove pokazuje i fotografija koju je Ivica objavio krajem kolovoza, a na kojoj njegovi sinovi stoje na skijama u kući.

Ivica je pravi naš Super tata, a prema podjeli naših kategorija, ne možemo se odlučiti je li tata aktivator, animator ili možda praktičar. Prijave na naš nagradni natječaj u kojem tražimo Super tatu su završile, u tijeku je odabir finalista čije priče uskoro objavljujemo na missMAMA. Pozivamo te da nas pratiš i daš glas za svog favorita i pomogneš nam u odabiru Super tate u čak četiri kategorije!

kostelić Možda te zanima... Video: Ivica Kostelić pokazao prve skijaške korake malenog nasljednika Roditelji

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.