Beba Igre za bebe 30. svibnja 2016.

VIDEO: Najmlađa svjetska skijašica na vodi ima samo 6 mjeseci!

Skijašica na vodi - Zyla
Foto: Screenshot Youtube
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Šestomjesečna beba Zyla St. Onge najmlađa je svjetska skijašica na vodi. Malena djevojčica ne može hodati, ali može skijati na vodi

 

Šestomjesečna beba Zyla St. Onge najmlađa je svjetska skijašica na vodi. Malena djevojčica ne može hodati, ali može skijati. 

Malena Zyla, stara 6 mjeseci i 27 dana, skijala je na jezeru u Orlandu na Floridi. Sama je skijala 210 metara, što je svjetski rekord. Njezini roditelji su profesionalni skijaši na vodi i tvrde da je djevojčica mogla dulje skijati da njihov brod nije bio na rubu jezera.

Dosadašnji svjetski rekord držala je beba stara 6 mjeseci i 29 dana. Ovaj pothvat nije službeno priznat u Guinnessovim rekordima jer ne prate osobe mlađe od 16 godina. 

Iako su mnogi kritizirali roditelje da dijete izlažu opasnosti, oni kažu da su poduzeli sve mjere sigurnosti.

"Mi vježbamo u dnevnom boravku, Zyla vježba sa skijama a mi je pazimo. Ona samo gleda oko sebe i smije se, čeka da navijamo za nju. Beba jednostavno voli biti u centru pažnje", izjavila je ponosna mama za The Huffington Post Wednesday

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.