Roditelji Tatina zona 05. rujna 2018.

Tražimo Supertatu! Prijavite tatu i osvojite super nagrade

Foto: Klokanica
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nominirajte omiljenog tatu u jednoj od četiri kategorije: tata aktivator, tata animator, tata kuhar, tata praktičar i pokažite nam zašto je baš on Supertata!

Klokanica i Lizzy traže Supertatu! Tko je on? Supertata je tata koji priča najljepše priče, tata koji u parku radi akrobacije sa svom djecom makar se boji da se ne ozlijede, tata koji od sendviča napravi mali gastro doživljaj, tata koji ne traži pohvalu, ali se rastopi kada je čuje. Supertata od kamenčića napravi pravi mali znanstveni eksperiment i u jednom hipu tješi dijete, nabavlja sve što treba i u isto vrijeme pjeva ‘Nije lako bubamarcu’. 

Tražimo tatu koji može živjeti od najvećeg zagrljaja jednog malog ljudskog bića. Pozivamo sve čitatelje - mame, sestre, braću, bake, djedove, kumove, susjede, prijatelje i prijateljice da prijave svoje omiljene očeve za ovu prestižnu titulu SUPERTATE.

Klinci iz Dječjeg vrtića Pikulica otkrivaju: Zašto je moj tata super? Pogledajte i poslušajte njihova neodoljiva i iskrena objašnjenja u videu: 

SPECIJAL: Tate su super! Vole, maze, paze, štite, uče...

Super nagrade za supertate u 4 kategorije

Četiri tate koje proglasimo pobjednicima osvojit će Lizzy poklon paket iz Dietpharma i plaketu Supertata.

Pročitajte pravila nagradnog natječaja

Kako prijaviti super tatu?

Pošaljite nam fotografiju tate s djetetom i opišite nam zašto je baš on super tata, i na temelju vaše priče, izabrat ćemo po tri finalista u četiri kategorije:

  • Tata aktivator
  • Tata animator
  • Tata kuhar
  • Tata praktičar

Tata Aktivator

Najjači je tata u kvartu i pravi tata sportaš. Užurbano trči uz svoje klince, penje se s njima po svim sprava na igralištima i uči ih da unatoč strahu pokušaju nešto napraviti. 

Prijavite tatu u kategoriji 'Tata Aktivator'

Tata Animator

Uz ovog tatu nema dosade. Priča najljepše bajke i izmišlja najljepše priče. Uz njega se pjesmice uče stalno. Svojoj djeci može izraditi igračku od bilo čega, a od malo zemlje i kamenčića će napraviti pravi mali znanstveni eksperiment.

Prijavite tatu u kategoriji 'Tata Animator'

Tata Kuhar

Tata koji od sendviča napravi pravi mali gastronomski doživljaj. A i svako varivo koje skuha nađe svoj put do zadovoljnog trbuščića. 

Prijavite tatu u kategoriji 'Tata Kuhar'

Tata Praktičar

Ovo je pravi tata mata! Kuha-čisti-pere, za njega nema nemoguće misije. Mijenja pelene, kupa, hrani i nuna – čak ni mama nema prigovor.

Prijavite tatu u kategoriji 'Tata Praktičar'

Nakon što vam predstavimo tri finalista u svakoj kategoriji, putem javnog glasovanja odabrat će se i proglasiti pobjednik u svakoj kategoriji koji će osvojiti Lizzy poklon paket iz Dietpharma i plaketu Supertata.

Ovo je vaša, ali i naša prilika da zajedno zahvalimo najvažnijim osobama u životu naših mališana i nagradimo ih za njihovu najvažniju ulogu u životu - očinstvo.

Prijavite svog Super tatu!

 | Author: Promo Foto: Promo Vašoj djeci nedostaje vitamina i minerala? Srećom, tu su Lizzy dodaci prehrani! Za naše male prijatelje – zabavan, jednostavan, drugačiji način uzimanja vitamina i minerala. Koji je tvoj Lizzy?

 

 

 

 

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.