Roditelji Tatina zona 07. listopada 2018.

Mama može ispeći najbolju pizzu na svijetu, ali tata Ivan složi bolju

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tata Kuhar je tata koji od svakog jela napravi pravi mali gastronomski doživljaj. Pročitajte priču o Ivanu Cindoriju, finalistu u kategoriji 'Tata Kuhar' i glasujte za svog favorita!

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Supertatu! Tko je on? Supertata je tata koji priča najljepše priče, tata koji u parku radi akrobacije sa svom djecom makar se boji da se ne ozlijede, tata koji od sendviča napravi mali gastro doživljaj, tata koji ne traži pohvalu, ali se rastopi kada je čuje. Supertata od kamenčića napravi pravi mali znanstveni eksperiment i u jednom hipu tješi dijete, nabavlja sve što treba i u isto vrijeme pjeva ‘Nije lako bubamarcu’. 

Tražili smo tatu koji može živjeti od najvećeg zagrljaja jednog malog ljudskog bića, vas smo pozvali da prijavite omiljene očeve za prestižnu titulu SUPERTATE u četiri kategorije: Tata Praktičar, Tata Animator, Tata Aktivator i Tata Kuhar.

Tata Kuhar je tata koji od sendviča napravi pravi mali gastronomski doživljaj. A i svako varivo koje skuha nađe svoj put do zadovoljnog trbuščića

Pročitajte priču o finalistu u kategoriji Tata Kuhar i pomozite nam da odaberemo Supertatu! 

Za tatu Ivana glasujte klikom na Like!

Ivan Cindori

Priča kojom je nominiran: 

Pozdrav svima!

Ovo je tata Ivan. Ima dvije prekrasne kćeri od kojih je jedna premalena za njegove kuharske podvige (za sad), ali zato druga uživa baš u njegovoj hrani. Jer može mama sto puta složiti špagete: "Ali tatine su bolje", može mama sto puta predložiti krastavce, neće ići, ali kad tata složi mini sendviče sa tim istim krastavcima, e baš ti su najbolji. Može mama ispeći najbolju pizzu na svijetu, "ali tata složi bolju". Osim kćeri koja nedvojbeno uživa u razinom kuharskim umijećima, i ostatak obitelji rado zaviri u kuhinju kad tata kuha i uživa u predivnim obrocima. Naravno, na tati ostaje neopisiv osjećaj sreće i ponosa. 😊

Naš naj tata kuhar!

 | Author: Promo Foto: Promo Vašoj djeci nedostaje vitamina i minerala? Srećom, tu su Lizzy dodaci prehrani! Za naše male prijatelje – zabavan, jednostavan, drugačiji način uzimanja vitamina i minerala. Koji je tvoj Lizzy?

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.