Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    20. Rujan 2018. 08:47

Jutro cure,ja sam si kupila mg u kapsulama  jer ne smijem onaj sa šećerom pa nisam htjela riskirati neki grozan okus.
    Kristina to ti je vjerojatno povezano sa probavom,u početku sam ja znala imat tako grozne grčeve ,a sad se sve to izreguliralo od kad sam na dijeti ,probaj pit puno vode.
    Ja jučer opet poludila zbog iscjedka,smeđe crni neki i skužila sam da mi se to dešava kad se skidam s crinone.Uglavnom sad ga više ne koristim,ionako više nema smisla .
    Da da da li se to tebi događalo kad si se skidala sa gela?

url=https://lilypie.com]
    DANTE

malac_28
    20. Rujan 2018. 09:39

Jutro curke 😀
    Kako ste danas? Jeste se naspavale? Mene je noćas malo boljelo dolje pa sam se isprepadala, al nije bilo jako i brzo je prošlo, a jutros me tu i tamo malo žiga s lijeve strane kao da me nešto pikne i prestane. Jel neka od vas imala slično iskustvo?
    Imam pitanje, cure koje su iz Zagreba i koje su već išle vaditi krv u Petrovu, jel se treba naručiti? 

Cloud
    20. Rujan 2018. 10:20

malac_28, i ja sam imala slične tegobe jučer, danas je sve prestalo. Možda od sjedenja... ja sam danas na pregledu.

Što se tiče Petrove, nisam se naručivala. Dođeš tamo, možda najbolje odmah u 07.30 ako si u mogućnosti, dvije su kutije za ostavljanje uputnica - jedna za trudnice, druga za sve ostale. Imaš spajalice pored kutije pa prikači zdravstvenu iskaznicu i dopunsko ako imaš za uputnicu, to sve odloži u dio za trudnice pa dok čekaš da te prozovu ispuni prijemni list, imaš oznaku gdje se oni nalaze u čekaonici. Ja sam došla na red za cca 15 min. Ponesi si vode i nešto slano i slatko, tamo je dosta zagušljivo, dok sam ja čekala red dvije su trudnice opale u nesvijest.

Pukica
    20. Rujan 2018. 10:40

Mene isto danas bolucka s lijeve strane pubicne kosti, pretpostavljam od sirenja. Jucer mi je prvi put doslo slabo u trgovini, niski tlak i vrucina u kombinaciji..vise nigdi ne izlazim bez vode

• Ka_Ri
    20. Rujan 2018. 10:41

Pijem magnezij od Solgara, uz obrok. Na preporuku doktorice. To je neki kao magnezij citrat pa se nesto bolje apsorbira. Dosta su velike tablete, ali nije strasno. Meni je super! Nemam negativnih nuspojava samo pozitivno! 

malac_28
    20. Rujan 2018. 10:50

Cloud

malac_28, i ja sam imala slične tegobe jučer, danas je sve prestalo. Možda od sjedenja… ja sam danas na pregledu.

Što se tiče Petrove, nisam se naručivala. Dođeš tamo, možda najbolje odmah u 07.30 ako si u mogućnosti, dvije su kutije za ostavljanje uputnica - jedna za trudnice, druga za sve ostale. Imaš spajalice pored kutije pa prikači zdravstvenu iskaznicu i dopunsko ako imaš za uputnicu, to sve odloži u dio za trudnice pa dok čekaš da te prozovu ispuni prijemni list, imaš oznaku gdje se oni nalaze u čekaonici. Ja sam došla na red za cca 15 min. Ponesi si vode i nešto slano i slatko, tamo je dosta zagušljivo, dok sam ja čekala red dvije su trudnice opale u nesvijest.

I meni je sad trenutno ok, valjda je sve to normalno. Ma daj, a kaj to znači da ne moram bit natašte? Sretno na pregledu danas i javi kak je prošlo 😊

Cloud
    20. Rujan 2018. 10:55

malac_28

Cloud

malac_28, i ja sam imala slične tegobe jučer, danas je sve prestalo. Možda od sjedenja… ja sam danas na pregledu.

I meni je sad trenutno ok, valjda je sve to normalno. Ma daj, a kaj to znači da ne moram bit natašte? Sretno na pregledu danas i javi kak je prošlo 😊

Ako vadiš krv samo radi krvne grupe i rh faktora, ne moras biti nataste. Hvala ti 😊

malac_28
    20. Rujan 2018. 11:26

Cloud na uputnici mi piše KG, RH i testovi senzibilizacije (IAT, HBsAg, antitreponemski test) 

Cloud
    20. Rujan 2018. 11:41

malac_28

Cloud na uputnici mi piše KG, RH i testovi senzibilizacije (IAT, HBsAg, antitreponemski test)

Ne trebas biti nataste niti za testove senzibilizacije. Samo ti fino doruckuj prije nego krenes tamo, sestre ce to pozdraviti jer su manje sanse da ce ti biti zlo. 🙈

malac_28
    20. Rujan 2018. 12:00

Cloud

malac_28

Ne trebas biti nataste niti za testove senzibilizacije. Samo ti fino doruckuj prije nego krenes tamo, sestre ce to pozdraviti jer su manje sanse da ce ti biti zlo. 🙈

Super, hvala ti puno! :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.