Hvala cure..malo ste me utješile..😊 Po meni..dok je beba ok..s kilama se neću zamarati. Al ipak me muči kad idem kod njih na vagu..jer znam da će mi reći da pazim..al ja stvarno pazim..nekad čak mislim da premalo jedem..al ide kila na kilu. Pokušavam se zadnje vrijeme malo više kretati..jer sam imala hematom pa sam dosta mirovala..tako da se tješim da su te kile od mirovanja..😂😂
Imala sam samo jedan dan temperaturu i popila paracetamol pa se spustilo i bilo ok dalje. Popila sam kad je bilo blizu 38.
-meni je isto trbuscic mekan,kada bi trebao poceti biti tvrdji?
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Ka ri, pila sam febricet za temp. Imala sam 37,6 i 38 posle, dve tablete popila u razmaku 8 sati i nije se vracala vise sva sreca. Ja sam od jutros bolje dosta, kasljem jos po malo, nos bolje... Ali punih 6 dana me je drzalo bogami 😔
Kikiriki, meni je bio tvrd donji stomak u 18oj nedelji, sada... Sada se sve promenilo i otvrdlo i poraslo za tako kratko vreme!! ☺️👏
url=https://lilypie.com]
Pukica hvalaa! 😊
Tatino,-a dobro onda znaci to mi tek slijedi,danas sam 17+5. Vec sam mislila da je trebalo vec. Sad mi je lakse.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Kikiriki cestitam ti od ❤️ Na curki🤗😇☺️
Ja sam bila danas u ljekarni i pitala sam ga za magnezij za sebe i nudi mi neke tablete bas magnezij cijena 140 kn i pitam ga dal smijem to kao da smijem,ja velim nema kao ili da ili ne kod mene nema mozda..je pa da zadnjih 2-3 mj trudnoce nebi smjela..🙄ja sam luda vec..treba mi neke za opustanje i crijeva i kriza i trbuha sve me boli😞
Bok cure,evo mene. Ovih sam dana non stop negdje pa se ne stizem javljati.
Evo bili smo na ultrazvuku i otkrili da je curica! 💖💖💖💖💖 Sve je ok,rastemo,ja sam dobila 1,5 kg jos sam pola kg u minusu ali ok. 😊😊💗💖💟
Nadam se da ste mi sve dobro i da trbuscici rastu. Sad cu procitati sve zaostake! 🤷🏻♀️😊💟
Iskrene čestitke na Vašoj curici..puno sreće i dalje..😍
Kikiriki, cestitam na curici i dobrom pregledu!!! ♥️☺️☺️☺️
Kristina, magnezij se pred kraj izbjegava zbog otvaranja, ako te strah provjeri i savjetuj se s gin😉
I netko je vec napisao, magnezij citrat bolje iskoristavamo...zato ga se preporuca.
Ja sam danas ful umorna, zijevala na poslu non-stop, jedva sam docekala doci doma.. I sada mi se vise ne spava😄
Mislim da je to uzbuđenje pred pregled🙈😁
Rekla bih da👍 ali si ja jos nisam kupila.. Sutra cu poslije pregleda po Novalac i po magnezij.
Vidjet cu sta mi ponude u ljekarni, ali da, preporuca se magnezij citrat..
Sortiraj odgovore
Najstariji