Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lordan
    20. Rujan 2018. 13:00

Curke..ajde da čujem Vaša iskustva. Znači..ja sam 16.tjedan..dobila 5 i pol kila. Na zadnjem pregledu su mi rekli da pripazim na prehranu. Tako da sad pazim..ne jedem baš kruh ni slatko..i ne jedem puno..al kile se samo gomilaju. U prvom tromjesječju nisam imala ni mučnine ni gađenje prema nikakvoj hrani tako da dobivam od početka. Kolko ste vi dobile? Svi me plaše da ću dobiti jako puno jer još nisam došla do tog kad se tek počinje dobivati. 

Beaa
    20. Rujan 2018. 13:03

Dobar dan, nadam se da vam je započeo bez stresa. Ja sam jutros blagi nervni slom doživjela ili panični napad. Imala da prostite stolicu, kad na toalet papiru krv kao kada se menstruacija dobije, počela sam nekontrolirano vrištati, sreća pa je suprug bio kući. Inače se bojim krvi k’o samog vraga i ovo mi je bio šok nad šokovima. Sreća da nije krv izašla vaginalno to mi je najviše paniku prouzrokovalo. U stolici je bilo krvi, suprug me je jedva smirio. Onda sam film primorala u glavi i sjetim se kako sam kikiriki sinoc jela, a i neki dan mi je bilo malko krvi jer sam jela pistacije. Znaci orašasti plodovi mi očito paraju dolje nešto prilikom stolice. Tako drage moje i vi se pripazite prilikom konzumiranja orašastih plodova da vam se ne desi slična situacija. 

• da.da
    20. Rujan 2018. 13:06

Beba mene je moja soc gin prebacila na utrogestan 2x2 vag. I rekla mi da cu ga jako jako dugo koristiti. I rekla je da je to ista doza kao crinone pa mozda zato nisam imala nikakav iscjedak tig tipa

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

Beaa
    20. Rujan 2018. 13:08

Lordan ja sam još uvijek u minusu sa kilogramima otprilike smo isti tjedan. Na početku sam imala 60kg, pa tri kg manje, sada imam 58,9kg iako su mučnine prestale nisam se još uspjela vratiti na kilažu prije. Je li sve u redu sa tvojom štitnom, je li koristiš neke tablete? Jer tablete mogu pojačavati apetiti a bogme i kilažu. Kada se beba bude još vise debljala debljacemo se sve mi to je normalno, plus grudi veće pa plus voda u nogama i po cijelom tijelu. Nakon poroda se izgubi 10 kg dok sve iziđe što treba izići iz nas. Ne sikiraj se previše šta ti drugi govore slušaj samo svoga liječnika. 

Malu
    20. Rujan 2018. 13:12

Pozz... evo 19 tjedan sa + 4 kg. Ne pazim se,jedem sve normalno kao i prije. Vidjet cemo dalje 😂

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

• Lordan
    20. Rujan 2018. 13:28

Bea

Lordan ja sam još uvijek u minusu sa kilogramima otprilike smo isti tjedan. Na početku sam imala 60kg, pa tri kg manje, sada imam 58,9kg iako su mučnine prestale nisam se još uspjela vratiti na kilažu prije. Je li sve u redu sa tvojom štitnom, je li koristiš neke tablete? Jer tablete mogu pojačavati apetiti a bogme i kilažu. Kada se beba bude još vise debljala debljacemo se sve mi to je normalno, plus grudi veće pa plus voda u nogama i po cijelom tijelu. Nakon poroda se izgubi 10 kg dok sve iziđe što treba izići iz nas. Ne sikiraj se previše šta ti drugi govore slušaj samo svoga liječnika.

Pijem jedino vitamine za trudnice..al po njima nemam baš neki apetit kako sam znala čuti da potiču apetit. I koristim utrogestan od početka. Štitnjača ok. Jednostavno ne kužim..imam osjećaj da dobijem kilu kad udahnem zrak..😂

• Lordan
    20. Rujan 2018. 13:31

Malu

Pozz… evo 19 tjedan sa + 4 kg. Ne pazim se,jedem sve normalno kao i prije. Vidjet cemo dalje 😂

Ajmee..ja da jedem kruh i sve..mislim da bi morali vrata širiti..🤣🤣🤣

Aosijek
    20. Rujan 2018. 13:32

Ja sam u 13 tt , nije ni cijela kila na vagi gore... 

Beba
    20. Rujan 2018. 13:33

da.da

Beba mene je moja soc gin prebacila na utrogestan 2x2 vag. I rekla mi da cu ga jako jako dugo koristiti. I rekla je da je to ista doza kao crinone pa mozda zato nisam imala nikakav iscjedak tig tipa

Meni je dr u TA rekao da se mogu skinuti sa crinone jer nakon 15.tj nema dokaza da utječe na ishod trudnoće.Danas mi je 4.dan bez i sinoć i jutros sam se imala taj iscjedak,vidjet ću,ako se pojača opet ću ga koristiti do sljedećeg pregleda .

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    20. Rujan 2018. 13:35

Šta se kila tiče ,ja sam počela sa viškom,pa sam u prvom tromjesečju izgubila 3 -nisam imala apetita + mučnine,a sad sam izgubila još 1 kg jer sam na dijeti.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.