Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    19. Rujan 2018. 15:10

Hmm ja imam nesto od eukaliptusa, mente i jos neke trave, ne znam dal smijem..
    I ja bi cvrsta kolica, a od Bebetta su jako cvrsta, al i dosta teska.. i meni trebaju bar za jos dvoje 😁😂
    Meni je nuhalni izmjeren u 14 tj i bio je 2mm sto je normalno. I onda izracuna s duzinom bebe i sve je super kaze. Ja sam bas isla kod privatnog i jako dobrog dok u Slo, tako da mu vjerujem sta kaze..
    Razmisljala sam da kupim knjige, al sta ce mi kad sve pise na netu😊

Malu
    19. Rujan 2018. 16:22

Ja sam za prvo imala Quinny kolica i bila su jako teska, a sad cemo ABC, puno laksa i prakticnija.

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Pukica
    19. Rujan 2018. 16:29

Ja sam isto posudila u knjiznici tu Sto ocekivati u trudnoci i u zadnjim poglavljima je valjda bilo napisano sve sta moze krenit po zlu u trudnoci. Knjiga je dobra i informativna al osim nje necu uzimat vise nijednu jer se samo ispripadam, nije da zatvaram oci pred stvarima al ne zelim visak informacija pogotovo one koje mi ne sluze. Citala sam jos knjigu Bebarije koja mi je ostala s faxa i Svjesno majcinstvo, obe su mi super

malac_28
    19. Rujan 2018. 16:33

Kristina 30

Malac daj posudi😛salim se krasna su kolica i lijepa njezna boja😍

Hehe rado da mi ne trebaju 😂 ja bi najrađe kupila nova kak to već ide s prvom bebom, sve bi novo, al opet nema smisla jer su kolica stvarno dobra. 😀

Župčica
    19. Rujan 2018. 18:11

Ja sam imala za svoje dvoje posudjena kolica... A sada ce mi sestra proslijediti dobra i očuvana kolica ali nezz koja su...

Kristina 30
    19. Rujan 2018. 18:15

Malac ja ti imam jos od kcerke kolica ali kaj smo radili s njima nemam pojma jer su poprilicno razradena tj jako dugo se u njima vozila i dobra bi bila jos al nakon 11 god hocu bas novo imam cak i prematalicu s ladicama i kadicom al i to bude novo,ne znam zasto al je tak ocu da bebika ima sve novo..
    Da pitam jel mozda koja dobila lineu negru na trbuhu (tamna crtanod pupka do venere)? Ja se sjecam da sam bila to imala al se ne sjecam u kojem mjesecu sam to bila dobila..

Beaa
    19. Rujan 2018. 18:43

Pozdrav drage mame, vidim priča se o mojoj omiljenoj temi- kolicima. Ja sam isprva htjela Stokke ili Mimu, jesu preskupi ali su mi se svidjeli prvenstveno mislim na dizajn, no međutim hajde što su skupa nego su loša na testu za kolica su dobili neku bas lošu ocjenu, čak rade ono  gdje beba stavlja rukice kasnije od nekog štetnog kancerogenog materijala, i to mi je odmah bilo veliko NE. Na testu se najbolje pokazao ABC design pa smo odlučili njih kupiti samo ne znam koji model. To su mi slatke muke :)

tata_me_zove_zlato
    19. Rujan 2018. 19:16

Kristina, znam za tu liniju da je dosta cesta, nisam je imala u prve dve trudnoceniti je sada imam jos uvek ☺️

url=https://lilypie.com]

• Ka_Ri
    19. Rujan 2018. 19:37

Puno hvala na odgovorima :) Utjesile ste me do kad nije stigao rezultat kombiniranog koji je evo dobar. Bogu hvala, idemo hrabro dalje i nek sve bude dobro! 

• Lordan
    19. Rujan 2018. 20:02

Pozdrav cure..

Eto da se i ja priključim ovoj divnoj grupi. Nakon 2 pobačaja..sad smo 16+2.🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.