Bea ja sam isto imala krv u stolici, česti su i hemeroidi u trudnoći pa treba pripazit kaj se jede.
Ja za sad nisam dobila ni punu kilu. Sve mi je to čudno, al sad kad vidim vaše postove mi je lakše. 😀 A trbuščić mi je kakti malo narasao, ali je još mekani.
Curke..ajde da čujem Vaša iskustva. Znači..ja sam 16.tjedan..dobila 5 i pol kila. Na zadnjem pregledu su mi rekli da pripazim na prehranu. Tako da sad pazim..ne jedem baš kruh ni slatko..i ne jedem puno..al kile se samo gomilaju. U prvom tromjesječju nisam imala ni mučnine ni gađenje prema nikakvoj hrani tako da dobivam od početka. Kolko ste vi dobile? Svi me plaše da ću dobiti jako puno jer još nisam došla do tog kad se tek počinje dobivati.
Ja sam 18 tjedana i dobila sam 3 kg... ne mislim da je to nesto previse. Isto tako nisam kao ni ti imala problema s povracanjem i mucninama tako da jedem sve otpocetka normalno... mislim da se ne moras brinuti osim kada ti doktor ne kaze da je vrijeme za dijetu... 😁
Bok cure,evo mene. Ovih sam dana non stop negdje pa se ne stizem javljati.
Evo bili smo na ultrazvuku i otkrili da je curica! 💖💖💖💖💖 Sve je ok,rastemo,ja sam dobila 1,5 kg jos sam pola kg u minusu ali ok. 😊😊💗💖💟
Nadam se da ste mi sve dobro i da trbuscici rastu. Sad cu procitati sve zaostake! 🤷🏻♀️😊💟
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Kikiriki, divno, cestitam na curici💕
Ja idem u utorak, 25og,ne mogu docekati.
Ja sam 2o+4 i imam 5kg vise. 2 sam dobila u zadnje 2,3 nedelje... Necu da se nerviram puno. U prvoj sam trudnoci dobila 12,u drugoj 14,ali to je bilo pre 12 i 9 godina... Sta sad, kaze muz najlepsa sam i dalje 😒😁😂 i tvrdi da sa ledja kad me neko gleda, ne bi skontao da sam trudnica.
Kristina, magnezijum sumeci pijem svaki ili svaki drugi dan...
url=https://lilypie.com]
Hvalaaa curee 😊😊
Tatino zlato- ma mislim da se uopce ne trebamo opterecivati kg dokle god doktori ne kazu da moramo jesti vise ili pak pripaziti. Bitno da je secer ok,i da bebice rastu. Kg cemo sve vjerujem izgubiti kasnije kad se bebice rode i kad krene malo jaci ritam danju i nocu.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Bok cure,evo mene. Ovih sam dana non stop negdje pa se ne stizem javljati.
Evo bili smo na ultrazvuku i otkrili da je curica! 💖💖💖💖💖 Sve je ok,rastemo,ja sam dobila 1,5 kg jos sam pola kg u minusu ali ok. 😊😊💗💖💟
Nadam se da ste mi sve dobro i da trbuscici rastu. Sad cu procitati sve zaostake! 🤷🏻♀️😊💟
Aaa cestitam na curici 😍 i da je sve u redu
Cestitam Kikiriki :)
Cure s prehladama... Jeste imale temperaturu? I ja sam zadnja 2-3 dana pod prehladom. Grlobolja, kasalj, nos curi, kihanje. Ali nista strasno, sekret je proziran. Odmarala sam danas cijeli dan i mjerila temperaturu koja nije isla iznad 37,3 sto je vise manje normalno. Medutim sad je odjednom narasla na 38 :/ Bas sam se uplasila. Jeste vi imale temperaturu? Kako ste ju skidale i pri kojim vrijednostima?
Uuu kile kile ja sam zatrudnjela sa viskom kila 🐖 prasica. Uvijek se mucila sa tom kilazom i evo 12 + 2 tt 6 kila manje nitko sretniji od mene , a bebice su zdrave i fino rastu tako da moj ginekolog kaze da je to normalno da se sve mijenja pa evo ocito i to 🤔 al msm da je trudnoca blaze no stanje zene pa se ne treba zamarat sa kilima i ostalim promjenama kao meni lice pofrkavilo sve bubuljice dobila al proci ce sve to
Cestitam Kikiriki :)
Cure s prehladama… Jeste imale temperaturu? I ja sam zadnja 2-3 dana pod prehladom. Grlobolja, kasalj, nos curi, kihanje. Ali nista strasno, sekret je proziran. Odmarala sam danas cijeli dan i mjerila temperaturu koja nije isla iznad 37,3 sto je vise manje normalno. Medutim sad je odjednom narasla na 38 :/ Bas sam se uplasila. Jeste vi imale temperaturu? Kako ste ju skidale i pri kojim vrijednostima?
Ja bez temp, al uzasan kasalj vec 10 dana 😕 i kisem i boli me grlo..
Sortiraj odgovore
Najstariji