Lordan, dobrodosla, neka ti bude školska😊
Da opet promoviram ABC😁 meni su zakon, da kupujem nova opet bih ih odabrala😁 iako, jeste li gledale cybex kolica, lijepa su mi, ali ne znam kakva su..
Ka_Ri, super da je kombinirani dobar😊 trebamo vjerovati da ce sve biti ok, inace se samo zivciramo... ♥️
Lineu sam imala u prvoj i neki dan sam se gledala u ogledalo bas da vidim imam li je i cini mi se da se malo nazire... Ja si gledam sve ove stare strije na trbuhu i ne znam gdje ce jos i nove stati😭
Cure koje se muce s prehladama i bolestima 🤗 da brzo ozdravite
Lordan dobro dosla., cestitam i sretno...
Bammi meni jos nije poceo trbuh rasti (ne racunam salo naravno😂😂😂)) ali isto se pitam kud ce nove strije kad krenu ...
Lordan dobrodosla i zelim ti uspjesnu i bezbriznu trudnocu🤗
A znaci nije nuzno dobit tu crtu? Ja mislila da to sve trudnice dobe. Sjetila sam se na nju da sam ju imala al se ne mogu sjetit kad mi se pojavila..
Lordan dobrodosla 😍😍 i cestitam ti
E tu crtu ni ja jos nemam, al neke ju zene dobiju tek predkraj 🤔
Sto se tice linea negra, u prvoj trudnoci sam imala, i to sjecam se da je bas bila izrazena, sad, za sad nemam jos. Ne mogu se ni sjetiti kad sam je dobila. Ja sam isto mislila da je to pod obavezno dobiti. A sto se strija tice, ja sam prepuna iz prve trudnoce u kojoj sam dobila 30 kg. Mislim da se nikad vise necu od tog oporaviti, i ne vidim da bi me jos strija moglo u ovoj potjerati, jer usistinu, unistena sam . I, da drago mi je da svi imaju dobre vijesti za rezultate sto su iscekivali, i da nam svima uglavnom dobro i bez problema ide. A novim curkama zelim sve najbolje
Svaka strija ima svoju pricu,kak i svaka bora na nasim licima..i pokoja kila vise, ima lijepih i teskih stvari u zivotu,al sve se ba kraju krajeva ispati..Hvala Bogu pa nam je Bog pruzal tu mogucnost i ponosna sam na svaki “stambilj” na svom tijelu😇🤗💕
Jutro :)
Kristina lijepo si to rekla i drago mi je da su nastale zbog trudnoće, ali me i dalje nerviraju, a uz nove biti ce zanimljiv uzorak
Mi smo danas navršili 18tt, i ušli 19.tt, ako se ne varam...jos malo i polovica
Sutra na pregled kod moje gin, a za tjedan dana anomaly...imam tremu, ali i jedva cekam
Prijavljujem grč u listu, prvi...sutra cu obavijestiti gin da počinjem s Mg, mrzim grceve, cijeli dan me list bolio
I jucer sam imala uzasnu zelju za hranom iz McDrekla bih da mi je bio nizak tlak, hoce tako i kad nisam trudna...ali sam se oduprijela i odabrala jedan kebab za rucak/veceru
Kako nam nema male ovaj tjedan, ne da nam se kuhati nista posebno, ali mislim da cu ipak danas nesto na zlicu.. e jesam vas utlacila
Ako netko ima preglede danas, sreeetno!!!
Bami mi smo tu negdje s tjednima☺️Dajte mi recite kakav magnezij,dal one sumece tablete il neke kapsule iz ljekarne? Ja bi popila neke protiv bolova al ne znam kaj. Imam neke cudne bolove prvo me boli tu s lijeve strane al nekak iznutra i vrlo vjerojatno su crijeva to me non stop prati,sad me pocelo i u ljevoj strani tu di je jajnik malo iznad. Ne znam kaj bi bilo to na lijevoj strani? Isto crijeva? Vecinom me zna boljet kad se dignem sa wc skoljke..urin mi je u redu opce ne znam kaj bi bilo!? Skuhala sam caj od brusnice pa budem to pila par dana.
Pardon sad citam i vidim da sam napisala sve na lijevoj strani😂jos spavam valjda bez zamjere. Hocu reci i na lijevoj i na desnoj strani..
Sortiraj odgovore
Najstariji