Ja sam imala na pocetku 54 kg pa sam u 3 tjedna pala na 51, a sad imam oko 52, a u 17. sam tjednu.. a jedem sve sto mi se jede 😊 nadam se da necu imat vise od 60 kg
Beba mene je moja soc gin prebacila na utrogestan 2x2 vag. I rekla mi da cu ga jako jako dugo koristiti. I rekla je da je to ista doza kao crinone pa mozda zato nisam imala nikakav iscjedak tig tipa
Meni je dr u TA rekao da se mogu skinuti sa crinone jer nakon 15.tj nema dokaza da utječe na ishod trudnoće.Danas mi je 4.dan bez i sinoć i jutros sam se imala taj iscjedak,vidjet ću,ako se pojača opet ću ga koristiti do sljedećeg pregleda .
A da, ja sam isto citala studiju po kojoj uopce nije dokazano da bilo kakav oblik progesterona ista pomaze ali eto... Moja soc gin cini mi se sviju odreda stavlja na utrice
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Ja sam se jedva čekala skinut s toga jer je su me u Ri isprepadali sa tim ugruščcima,kao imam povišene trombocite,a progesteron doprinosi zgrušavanju,dok dr ovdje u TA kaže da mogu prestat pit i Andol 100 jer on tu vidi više štete nego koristi.A ovaj dr mi se baš sviđa,onako smiren je i ništa ne komplicira i imam povjerenja u njega pa se nadam da paničarim bezveze.
url=https://lilypie.com]
DANTE
A sto se još kilograma tiče može biti i do metabolizma. Kako nam se se sve mijenja mijenja se i metabolizam, plus za neku hranu je potrebno dosta vise vremena da se provari u želucu nego što ne prije bio slučaj. Organizam drugačije reaguje u trudnoći, sve zavisi kako kod koga. A neko ima ajde da kažem “lošu sreću” da brzo inače dobija kilograme a u trudnoći se to još dodatno poveća. Najbitnije da smo mi dobro i naše bebice.
Ja sam skoro u 18 tjednu i zasad sam dobila 2 kg. Jedem sve, a startala sam s manjkom kila, zadnjih pola godine se zalim jer se ne mogu udebljat tako da sam si sad taman.
Ja sam se jedva čekala skinut s toga jer je su me u Ri isprepadali sa tim ugruščcima,kao imam povišene trombocite,a progesteron doprinosi zgrušavanju,dok dr ovdje u TA kaže da mogu prestat pit i Andol 100 jer on tu vidi više štete nego koristi.A ovaj dr mi se baš sviđa,onako smiren je i ništa ne komplicira i imam povjerenja u njega pa se nadam da paničarim bezveze.
Mozda i imas taj iscjedak zbog andola... Bilo bi dobro da ti iskontroliraju mali i veliki koagulogram i inr
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Mozda i imas taj iscjedak zbog andola… Bilo bi dobro da ti iskontroliraju mali i veliki koagulogram i inr
Koagulogram sam radila 2x otkad sam trudna,normalan je za trudnicu😊,fibrinogen malo povišen i pv vrijeme,a sad i Andol uzimam rijeđe
DANTE
Nekako sam došla do zaključka da je iscjedak povezan sa prestankom crinone,jer mi se to već dogodilo u 12.tj kad sam se pokušala prvi put skinut,možda zbog naglog pada progesterona,bila sam i na hitnoj prvi put,sve ok,dr nije imala neki objašnjenje zašto se dogodilo
DANTE
Nekako sam došla do zaključka da je iscjedak povezan sa prestankom crinone,jer mi se to već dogodilo u 12.tj kad sam se pokušala prvi put skinut,možda zbog naglog pada progesterona,bila sam i na hitnoj prvi put,sve ok,dr nije imala neki objašnjenje zašto se dogodilo
A onda bih ja na tvom mjestu njega nastavila uzimati pa kud puklo da puklo... Skodit ne moze. Ili bar trazi da ti daju utrice .. Jer od njih bar nema grudica
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Ja sam u prvoj trudnoci imala 50 kg isla sam rodit sa 64. Nakon poroda sam odma pala 10 kg i od onda sam vukla 55/60 kg. Eto nakon 11 god i druge bebe,prestala sam pusiti 4 mj prije nego smo krenuli s pokusajima i s 62 sam dosla na 70 kg,cigarete sam zamjenila hranom. Nakon toga sam zatrudnila i dobila jos 2 kg znaci 72. Posto mi stitnjaca nije bila u redu i na pocetku sam imala povisen secer,terapija lijekovima i izbacivanje kruha i ostalih ugljikohidrata imala sam 68,69 i tak mj dana jucer sam se vagala dosla sam opet na 72..racunam da se budem udebljala jos 10 kg☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji