Mm i ja cemo isto negdje u 12om mj kupit kolica..za njih uvijek ima vremena..uopce nisam pametna,imam puno robice od svoje curke,bodici i svasta sve je to u onim vakum vrecama al sve to se treba oprat jer vec godinama to stoji..nekak mi se cini jos prerano a super je vrijeme da mi se vani na striku posusi kad nemam susilice a tek z drugom mj termin..opce ne znam kaj da napravim
Tamsi, i ja kasljem uzasno. Inhaliram se i pijem cajeve...
Mi smo trenutno u fazi stagniranja sto se tice kupovine jer zavrsavamo renoviranje.
Ja vise nemam grceve od kada pijem magnezijum.
Pukice, divno, cestitke 💕
url=https://lilypie.com]
Tamsi, i ja kasljem uzasno. Inhaliram se i pijem cajeve…
Mi smo trenutno u fazi stagniranja sto se tice kupovine jer zavrsavamo renoviranje.
Ja vise nemam grceve od kada pijem magnezijum.
Pukice, divno, cestitke 💕
S cime se inhaliras? Ja se inace s kapima bas ta to, al mislim da mi je sad to prejako, mozda da sa kamilicom probam... jer ne mogu spavat, bas kad lezim mi se kaslje 😑
Pukice čestitam na !
I mi smo odabrali kolica, al ćemo pričekati sajam da ulovimo popust. Odabrali smo bebetto holland 3u1 i išli smo ih vidjeti uživo - čvrsta su, idealne veličine i super izgledaju tako da nećemo dalje ni istraživati
Pukica cestitam nek mali djecak zdravo raste i sretno i jos zdravije ga docekate 😘
A sto se kolica tice evo ja nemam nekog izbora ali ova su mi se svidjela sto sam preko net nasla jer ona kolica gdje je jedno dijete 'zabaceno' su mi grozna za vidit
Pukice, cestitam!! 😊❤️
Tamsi šef ti je kreten, grozno sto si dopustaju🙄😡
Sta se tice sajma, vec godinama su u 11. i 4mj ovi zagrebacki, barem koliko sam ja pratila i vrijedi obici, moze se naci ok popusta..
Sta se tice kolica, imam ABC, ali s obzirom da mi je seka rodila pred 2mj, ne znam kako cemo se iskombinirati.. Mozda kupimo novu konstrukciju, a mozda nista, a mozda sve - ako nadjem nesto fuuul povoljno(ali m to jos uvijek ne zna) 😁
Raspisale ste se dok sam ja bila na poslu, ne mogu se sjetiti sta sam sve još htjela komentirati😂
A sto se kolica tice evo ja nemam nekog izbora ali ova su mi se svidjela sto sam preko net nasla jer ona kolica gdje je jedno dijete 'zabaceno' su mi grozna za vidit
Ovakva su najbolja i najljepsa za blizance 😍😊 oni drugi modeli nisu nesto..ne vidis jednu bebu, a druga je ispred tebe, nikako.
Kad smo već kod kolica - kaže mi kolegica da ako mi je termin krajem 3 mj da mi ne trebaju 3 u 1 tj. ona košara jer je ona za zimske bebe... navodno da bi mi trebala 2u1 gdje se sportski dio može staviti u nulti položaj... znate nešto više o tome ?
Eii čestitam svima, vidim da ima dosta deckica 🙂 samo neka su nam bebice dobro...
Ja sam nešto bolesna nos mi je začepljen već mj dana i već sam polu luda od toga a sada i dosta kašljem...a jutros me i glas blago napustio... vidim da vas ima još s prehladom pa me zanima uzimate li što ili samo čaj,med, inhalacija i to?
Slabo se stignem javiti zadnjih tjedana ali kad dođem sve pročitam iako je teško sve pohvatati.
Vidim da se piše dosta o kolicima, odavno sam zaljubljena u bebetto torino i holand su mi divna no sada se stalno vrti taj kerttu i išla sam ih vidjeti u tu radnju big baby i ima predivnih kolica za dosta pristupačnu cijenu...jedino me brine kvaliteta jer nemam koga pitati kakva su po tom pitanju. Bebetto znam da su stabilna no malo me strah jer su teška i ogromna a mi smo na 4 katu bez lifta...no vidjet ćemo još nije da ih moramo sutra kupiti...
Sortiraj odgovore
Najstariji