Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    b-b-k
    18. Rujan 2018. 17:56

Kristina 30

Posto svi pricate za kolica ja cu ovakva

Vidjela ih u zivo i jakooo su lijepa 😊

Beba
    18. Rujan 2018. 18:10

Čestitam Pukice,krenuli su dečki😊.
    Imate li vi možda grčeve u nogama? Ja sam imala 2 noći pa sam mislila počet pit mg,ali budući da su prestali nisam ništa uzimala .

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Timi95
    18. Rujan 2018. 18:11

Beba

Čestitam Pukice,krenuli su dečki😊.
    Imate li vi možda grčeve u nogama? Ja sam imala 2 noći pa sam mislila počet pit mg,ali budući da su prestali nisam ništa uzimala .

Ja sam ih imala, al pijem magnezij pa ih nemam vise 😊
    Lijepa kolicaaa

Timi95
    18. Rujan 2018. 18:14
    Ja cu ovakva 😁
    Ja cu ovakva 😁

b-b-k
    18. Rujan 2018. 18:37
    Kerttu volq mislim da cemo mi ova
    Kerttu volq mislim da cemo mi ova
    Kristina 30
    18. Rujan 2018. 18:41

Tamsi lijepa su😍hehe kad mi mamice “zaruzimo” s nasim kolicima po gradu u stenji😇

Pukica
    18. Rujan 2018. 18:56

Hvala svima na cestitkama, nek nam je svima sritno i bezbrizno! 
    Beba ja sam imala grc neku vecer i probudilo me iz sna poslije se nije ponavljalo.
    Sta se tice kolica bacila bi oko u ducanima, volila bi nac nesto po prihvatljivoj cijeni i da nisu preglomazna i teska.. be cool slide su mi se cinila jako lagana ali jos nisam usla u ozbiljniju potragu pa cu jos istrazit

Anna13
    18. Rujan 2018. 19:14

Kad se već priča o kolicima meni su u uži izbor ušla maclaren daytripper ili maxi cosi zelia, bebetto su mi super ali moram pokušat izbjeći teža kolica , živim na trećem katu bez lifta, imam operiranu kralježnicu i kad uzmemo u obzir nošenje bebe, moram naći nešto lagano i jednostavno za koristiti ,ako netko ima kakav prijedlog ili iz nečijeg iskustva zna ,javite 

url=https://lilypie.com]

Timi95
    18. Rujan 2018. 19:18

Jedva cekam da ih kupim 😊 al necu jos, tamo negdije u 12. Mj 😃 
    b-b-k slatka su 😍 

b-b-k
    18. Rujan 2018. 19:26

Tamsi

Jedva cekam da ih kupim 😊 al necu jos, tamo negdije u 12. Mj 😃
    b-b-k slatka su 😍

Joj i ja se susdrzavam da ih odmah ne kupimo ali isto cu pricekat 😄 mi cekamo sobu da nam stigne 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.