Dobrodosle sve nove trudnice 😍😍😍
Bammi tnx draga…koliko si ti sada tjedana?
Tamsi gledala sam na fb prije,imaju super robe..
Sutra smo 17tt😁 stavit cu i ticker jednom😂
Zgaravice nemam, bar ne za sada, da se ne ureknem😆 u prosloj me isto nisu previse mucile, tek pred kraj su bile cesce...ali se jos sjecam jedne iz prvog tromj., vozila sam se sa posla i mislila da cu umrijeti, da ce mi alien iskociti iz prsa, katastrofa koja je to bol bila😫 doslo mi je da samo stanem i pocnem plakati nasred dosta brze i guzvovite ceste🙈 ostale su bile normalne😁
Preporuca se rennie u trudnoci, cak vise od sode bikarbone, ali nisam sigurna zasto, morala bih procackati🤔
Jaaa imam zgaravicu, uzasnu, pogotovo kad legnem spavati. Popijem si sode i onda lakse zaspim. A imam i vjetrove kad idem spavati, valjda mi beba tocno na crijevima bude.. mene sve snaslo 😏😂 kazu da ce beba imat puno kose ako imas zgaravicu 😃
Imate kucnog ljubimca? 🐶
Ne vjerujem da bude beba imala puno kose zbog zgaravice jer sam u prvoj trudnoci imala zgaravicu od pocetka do kraja trudnoce a rodila celavu curicu🤗❤️Tak da ne vjerujem da bude i sada drugacije😆
Ne vjerujem da bude beba imala puno kose zbog zgaravice jer sam u prvoj trudnoci imala zgaravicu od pocetka do kraja trudnoce a rodila celavu curicu🤗❤️Tak da ne vjerujem da bude i sada drugacije😆
I ja sam se rodila celava 🤣 al sad imam jako puno kose 😲 babske price 😁
https://lbdm.lilypie.com/C8Mfp2.png
Tamsi, imamo ljubimce 😊 uglavnom pse, a ima i macki, i po koji zeka. Svi smo postavili njihove slike na nekoj od prethodnih strana. Imas li ti koga?❤️
url=https://lilypie.com]
Mene isto oce zgaravica, na dane, danas npr.kroz jutro je bilo napeto.daaa cure stavite tickere da se lakse pratimo:) ovako zab ko je do kuda dosao :)
Nemamo ljubimce , inace jako volim labradore.imala sam prije.
Kikiriki jesi nam dobro???
Tamsi, imamo ljubimce 😊 uglavnom pse, a ima i macki, i po koji zeka. Svi smo postavili njihove slike na nekoj od prethodnih strana. Imas li ti koga?❤️
Imam, pse i macke 😊 inace u kuci drzim svog psa koji je pekinezer i bojim se da ce bit ljubomoran na bebu 😏 jedan pas koji je lovacki je od decka i on ima svoj boks, a maca bude unutra i vani 😊 i kod mame imam isto psa, labradora, al ona je s mojima ostala 😃 ❤ ja bi jos jednog psa, al decko mi ne da 😅
Da Kikiriki, si okej?
Meni je od jucer pocela grozna zgaravica, a danas citav dan povracam na svaki miris i imam osjecaj koda kamen imam u trbuhu.. Odmarala sam dva sata popodne i kad sam se probudila opet mi je bilo tesko i bas sam nikakva.. peku me bradavice katastrofa.. Imam majicu bez grudnjaka (jel mi grudnjak smeta) a smeta mi i majica sad jel me ko grebe.. Bas mi je danas los dan ☹
Dobro vecer zene srage..ja.sam nova i mi smo 17tt...mama sam jednog prekrasnog dječaka i jedva cekamo drugu bebu...
Sortiraj odgovore
Najstariji