Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sova12
    13. Rujan 2018. 09:59

Mala tajna, da da isla san vadit kg i rh...nije bilo bas guzve pa san brzo dosla na red...i mene su pocele zgaravice vatat a o nocnom klopanju da i ne govorin hahha 

• da.da
    13. Rujan 2018. 10:01

Dobar dan curkeeeeee... Jedva sam malo pohvatala vase postove... Cestitam svima koje ste saznale spol... Htjela bih vam svakako preporuciti Magic baby trgovinu. U subotu smo kupili krevetice i prematalicu medutim prematalica nam nije stala u auto. Cure su nam rijesile dostavu doma ekspresno... Vec u utorak je stigao krevetic(imali su samo jedan na stanju   a prematalicu su poslali iz rijeke u pulu da se sami pobrinemo za prijevoz jer kako su rekle GLS im porazbija prematalice jer su vec slozene u kutiji i nisu dobro osigurane... Sve je stiglo savrseno i u komadu... Hvala im

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

MalaTajna222
    13. Rujan 2018. 10:32

Sova i ja kad sam isla brzo sam dosla na red a i nalaz je za 2 dana.ok su skroz tamo.
    Da da drago mi je da si zadovoljna, ajme 2 krevetica kako slatko 😍
    Meni se sinoc jela pizza , onako hrskava sa vrucim mozzarella sirom i bosiljkom.jedva sam na to zaboravila , koliko me zelja drzala 🤣

Timi95
    13. Rujan 2018. 11:02

da.da  super da si to kupila.. mi planiramo tek na zimu kupovat stvari 🙂
    Mala pocelo je sa zeljama 😊😁 to je super

sova12
    13. Rujan 2018. 11:05

Mene vata zelja za kremastim cipsom od sira iz Lidla..samo nikako ga kupit haha

Timi95
    13. Rujan 2018. 11:52

sova12

Mene vata zelja za kremastim cipsom od sira iz Lidla..samo nikako ga kupit haha

Hahha pa posalji nekog 😁😂

MalaTajna222
    13. Rujan 2018. 12:53

Cure je li imao ko situaciju da dole skroz nisko osjeti onako iznenadne trzaje ko da te pikne nesta pa prestane pa nakon 5 min opet pik ? Nezz bolje objasniti ako ko zna na sta mislim.

• da.da
    13. Rujan 2018. 13:32

MalaTajna222

Cure je li imao ko situaciju da dole skroz nisko osjeti onako iznenadne trzaje ko da te pikne nesta pa prestane pa nakon 5 min opet pik ? Nezz bolje objasniti ako ko zna na sta mislim.

To meni zna biti... Ja sam si to objasnila da bebe stipkaju da jave da su tu... Moja gin se cvrsto drzi toga da ako nema svjezeg krvarenja sve drugo je normalno... Tako da i to vjerojatno. Koliko si trudna? Zaboravila sam Sorry 

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

tata_me_zove_zlato
    13. Rujan 2018. 13:58

Punih 11 je Mala Tajna po stikeru 😀
    Mala, nisi ti ni zaboravila na tu pizzu cim je spominjes i zamisljas 😊i meni se bas jede u trudnoci, svakog desetog mi je plata i resila sam da tad, jednom mesecno je mogu sebi dozvoliti. Tako da sam je ja jela prekjuce i cekam 10.10 za opet 🤣
    I mene zaboli kad kijam, normalno je to. 

url=https://lilypie.com]

MalaTajna222
    13. Rujan 2018. 14:20

Da, da evo danas sam usla u 12.tjedan , mislim da si ti puno vise trudna od mene. Bas neki trzajevi, ko pikanje , ono nisu Bogu fala grcevi niti je bolno.nego bas ono da te trzne. U sri.sam u gin i vec mi je muka od straha.
    Tata kakvu si pizzu jela ? Joj ta mi mozzarela bas u glavi ; hahah onako rastopljena na hrsjavom tijestu 🤣mogla bi past u subotu mozda vidicemo😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.