Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana.28
    12. Rujan 2018. 23:17

Kristina 30

Ivana❤️Nevjerojatno prekrasni osjecaj☺️

Daaa.. Imam deckica 8 god i vec sam zaboravila kakav je to osjecaj.. Bass prekrasno 😊

13. Rujan 2018. 07:12

Jutro cure☺️
    Ivana, diivnooo😊❤️❤️
    Ja pijem kavicu☕, a onda jurimo na vrtic i posao...
    Uzivaaajtee😊

sova12
    13. Rujan 2018. 07:25

Dobro jutro svima...mi smo se jutros ranije ustali i evo nas na transfuziologiji u St...kako ste vi

Ivana_G
    13. Rujan 2018. 08:02

Jutro svima, eto mi u bolnici cekamo pregled kod ORL opet uho primilo, nadam se da nece biti onak kak kazu da se to vuce kroz cijelu trudnocu :/
    I htjela obaviti RH faktor i KG ali ne rade na Merkuru vec u Petrovoj 😔

Timi95
    13. Rujan 2018. 09:06

Dobro jutro cure 😊 jos ne osjecam udarce, al osjecam kao da me netko skakilja 😍 i preslatko je.
    Nocas nisam mogla spavati, bila sam gladna u 4 ujutro i morala sam jesti 😂 pocela me glad joj
    Ivana G a joj, valjda nece. Mene grlo boli i cijeli vrat vec par dana, sad i kasljem, nikako da prođe 🤧

Malu
    13. Rujan 2018. 09:10

Pozdrav svima 👋  evo i ja sam nova. Mi smo 18 tt sada 😊 Sve je ok ali se moramo jako paziti zbog problemcica koje sam imala prije 3 god. Nazalost izgubila u 20 tt. No sad je sve ok i drzimo si 🤞🏻 i svim mamama 😘

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Ivana_G
    13. Rujan 2018. 09:11

Tamsi koji si tjedan danas? Jel ti to prva trudnoca? Ja jos nista nisam osjetila... ili bar nisam primjetila, a to jedva cekam :) 
    Ma to s bolestima me uzelo zadnjih 3 tjedna i eto prije 2 tjedna imala uzasnu upalu i sad opet krece. Dr samo zeli dat antibiotik i bok pa ja reko dajte mi uputnicu za URL prvo mi netko mora ocistit usi inace ce se stalno ponavljat -.-" A mogu mislit kak je tebi veselo :s

MalaTajna222
    13. Rujan 2018. 09:28

Sova, to si bit ce isla na kg i rh?
    Malu dobrodosla :))
    Beba, divan nalaz; sta drugo reci, mogu misliti kako je bilo iscekivati nalaz ☺☺☺ti si radila taj test jer je dr. bas savjetovala? Znam da si rekla ali sam skroz zaboravila. 🤔
    Tamsi , i ja sam imala znj noc. Uff sad sam popila nesicu nakon sto godina bas mi je prijala, pa sam malo nadosla. 

MalaTajna222
    13. Rujan 2018. 09:37

Zaboravila sam reci, jucer se borila sa zgaravicom vise manje all day, i onda jos popila predvece novalac  , ajme kad se nisam ispovratila. Pijem ga zacepljenim nosom i jedva ga progutam. Znam da ga i vi neke pijete sigurno razumite.

Timi95
    13. Rujan 2018. 09:41

Malu dobrodosla nam 😍
    Ivana G ja ja sam 15+6 😀 prva, a tebi?  Ma oni bi samo antibiotike davali.. meni je moja rekla da ak9 mi ne prođe a vremenom da ce mi dati, al jos ne, a meni jos gore.. samo sto me sve pocelo svrbiti, usi i grlo, bas smeta 😏 i trebas na URL, lijek ti samo smiri i opet se vrati, pogotovo u trudnoci 
    Mala takva noc, nadam se da me nece svaku trazit jest hah ja cu kavu sada popiti. Inace ju nisam pila, al dok sam T mi se bas pijee 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.