Ivana❤️Nevjerojatno prekrasni osjecaj☺️
Daaa.. Imam deckica 8 god i vec sam zaboravila kakav je to osjecaj.. Bass prekrasno 😊
Jutro cure☺️
Ivana, diivnooo😊❤️❤️
Ja pijem kavicu☕, a onda jurimo na vrtic i posao...
Uzivaaajtee😊
Dobro jutro svima...mi smo se jutros ranije ustali i evo nas na transfuziologiji u St...kako ste vi
Jutro svima, eto mi u bolnici cekamo pregled kod ORL opet uho primilo, nadam se da nece biti onak kak kazu da se to vuce kroz cijelu trudnocu :/
I htjela obaviti RH faktor i KG ali ne rade na Merkuru vec u Petrovoj 😔
Dobro jutro cure 😊 jos ne osjecam udarce, al osjecam kao da me netko skakilja 😍 i preslatko je.
Nocas nisam mogla spavati, bila sam gladna u 4 ujutro i morala sam jesti 😂 pocela me glad joj
Ivana G a joj, valjda nece. Mene grlo boli i cijeli vrat vec par dana, sad i kasljem, nikako da prođe 🤧
Pozdrav svima 👋 evo i ja sam nova. Mi smo 18 tt sada 😊 Sve je ok ali se moramo jako paziti zbog problemcica koje sam imala prije 3 god. Nazalost izgubila u 20 tt. No sad je sve ok i drzimo si 🤞🏻 i svim mamama 😘
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Tamsi koji si tjedan danas? Jel ti to prva trudnoca? Ja jos nista nisam osjetila... ili bar nisam primjetila, a to jedva cekam :)
Ma to s bolestima me uzelo zadnjih 3 tjedna i eto prije 2 tjedna imala uzasnu upalu i sad opet krece. Dr samo zeli dat antibiotik i bok pa ja reko dajte mi uputnicu za URL prvo mi netko mora ocistit usi inace ce se stalno ponavljat -.-" A mogu mislit kak je tebi veselo :s
Sova, to si bit ce isla na kg i rh?
Malu dobrodosla :))
Beba, divan nalaz; sta drugo reci, mogu misliti kako je bilo iscekivati nalaz ☺☺☺ti si radila taj test jer je dr. bas savjetovala? Znam da si rekla ali sam skroz zaboravila. 🤔
Tamsi , i ja sam imala znj noc. Uff sad sam popila nesicu nakon sto godina bas mi je prijala, pa sam malo nadosla.
Zaboravila sam reci, jucer se borila sa zgaravicom vise manje all day, i onda jos popila predvece novalac , ajme kad se nisam ispovratila. Pijem ga zacepljenim nosom i jedva ga progutam. Znam da ga i vi neke pijete sigurno razumite.
Malu dobrodosla nam 😍
Ivana G ja ja sam 15+6 😀 prva, a tebi? Ma oni bi samo antibiotike davali.. meni je moja rekla da ak9 mi ne prođe a vremenom da ce mi dati, al jos ne, a meni jos gore.. samo sto me sve pocelo svrbiti, usi i grlo, bas smeta 😏 i trebas na URL, lijek ti samo smiri i opet se vrati, pogotovo u trudnoci
Mala takva noc, nadam se da me nece svaku trazit jest hah ja cu kavu sada popiti. Inace ju nisam pila, al dok sam T mi se bas pijee
Sortiraj odgovore
Najstariji