Dobro vecer zene srage..ja.sam nova i mi smo 17tt…mama sam jednog prekrasnog dječaka i jedva cekamo drugu bebu…
Pozdrav 😍 i dobrodosla nam 😀
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Sova, dobrodosla☺️
Ivana, meni to tvoje baca vise na virozu ili kao da si nesto lose pojela, odnosno nesto sta ti nije sjelo... Nadam se da ce brzo proci☺️
Ja pak sada bez grudnjaka ne mogu, po kuci nosim sportske, zapravo u malo grudnjaka trenutno i stanem🙈 cak sam nedavno kupila i jedan novi koji mi je sada vec na knap🙄 srecom, imam neke obicne iz vremena dojenja, posluzit ce kada sve prerastem
Cure, jel se vama događa da vas onako oštro zaboli nisko u trbuhu kad kihnete? Mene to tako zaboli i onda popusti kroz nekoliko minuta. Vjerujem da je zbog tonusa mišića, ali mi se nikako ne sviđa osjećaj
Dobro došle nove cure,a pogotovo one sa mpo-a.
Pokušala sam sve pročitat,ali vidim da nas dosta ima pa nije lako popamtit.
Ivana čestitam na curicu,mi smo danas dobili rezultate harmony testa i čekamo zdravog dječaka.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Cure, jel se vama događa da vas onako oštro zaboli nisko u trbuhu kad kihnete? Mene to tako zaboli i onda popusti kroz nekoliko minuta. Vjerujem da je zbog tonusa mišića, ali mi se nikako ne sviđa osjećaj
Da, to ti je normalno. Bas sam citala o tome.. ili kad kasljes isto
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Sova dobrodosla!
Piki normalno ti je to,mene ti isto zaboli ma ne da me zaboli nego koda da mi neko noz gurne dok kihnem,al sad dok trebam kihnut a lezim onda se brzo namjestim i probam cim laganije kihnuti i ok je..dok stojim i kisem onda me nista ne probada..
Beba, cestitam na deckicu i dobrom nalazu
Piki, ja srecom ne osjecam nista kada kihnem, a zbog glupe alergije kisem 100 puta dnevno.. Jedino me brine da se ne upiskim🙈 ali sta ti kaze tamsi, vjerujem da nije neobicno, sve nam se rasteze, a kihanje vjv aktivira dosta misica koje inace ne osjecamo..
Evo maloprije sam prvi put osjetila prave udarce svoje male curice i tako prekrasan osjecaj.. Sve sto mi je danas tesko sam u tom trenu zaboravila.. Bas sam si sretna jako 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji