Dobro vecer zene srage..ja.sam nova i mi smo 17tt…mama sam jednog prekrasnog dječaka i jedva cekamo drugu bebu…
Pozdrav 😍 i dobrodosla nam 😀
Sova, dobrodosla☺️
Ivana, meni to tvoje baca vise na virozu ili kao da si nesto lose pojela, odnosno nesto sta ti nije sjelo... Nadam se da ce brzo proci☺️
Ja pak sada bez grudnjaka ne mogu, po kuci nosim sportske, zapravo u malo grudnjaka trenutno i stanem🙈 cak sam nedavno kupila i jedan novi koji mi je sada vec na knap🙄 srecom, imam neke obicne iz vremena dojenja, posluzit ce kada sve prerastem
Cure, jel se vama događa da vas onako oštro zaboli nisko u trbuhu kad kihnete? Mene to tako zaboli i onda popusti kroz nekoliko minuta. Vjerujem da je zbog tonusa mišića, ali mi se nikako ne sviđa osjećaj
Dobro došle nove cure,a pogotovo one sa mpo-a.
Pokušala sam sve pročitat,ali vidim da nas dosta ima pa nije lako popamtit.
Ivana čestitam na curicu,mi smo danas dobili rezultate harmony testa i čekamo zdravog dječaka.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Cure, jel se vama događa da vas onako oštro zaboli nisko u trbuhu kad kihnete? Mene to tako zaboli i onda popusti kroz nekoliko minuta. Vjerujem da je zbog tonusa mišića, ali mi se nikako ne sviđa osjećaj
Da, to ti je normalno. Bas sam citala o tome.. ili kad kasljes isto
Sova dobrodosla!
Piki normalno ti je to,mene ti isto zaboli ma ne da me zaboli nego koda da mi neko noz gurne dok kihnem,al sad dok trebam kihnut a lezim onda se brzo namjestim i probam cim laganije kihnuti i ok je..dok stojim i kisem onda me nista ne probada..
Beba, cestitam na deckicu i dobrom nalazu
Piki, ja srecom ne osjecam nista kada kihnem, a zbog glupe alergije kisem 100 puta dnevno.. Jedino me brine da se ne upiskim🙈 ali sta ti kaze tamsi, vjerujem da nije neobicno, sve nam se rasteze, a kihanje vjv aktivira dosta misica koje inace ne osjecamo..
Evo maloprije sam prvi put osjetila prave udarce svoje male curice i tako prekrasan osjecaj.. Sve sto mi je danas tesko sam u tom trenu zaboravila.. Bas sam si sretna jako 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji