Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    12. Rujan 2018. 20:21

sova12

Dobro vecer zene srage..ja.sam nova i mi smo 17tt…mama sam jednog prekrasnog dječaka i jedva cekamo drugu bebu…

Pozdrav 😍 i dobrodosla nam 😀

12. Rujan 2018. 21:09

Pozdrav svim novim curama, dobrodošle i sretno! 

12. Rujan 2018. 21:10

Sova, dobrodosla☺️
    Ivana,  meni to tvoje baca vise na virozu ili kao da si nesto lose pojela, odnosno nesto sta ti nije sjelo... Nadam se da ce brzo proci☺️
    Ja pak sada bez grudnjaka ne mogu, po kuci nosim sportske, zapravo u malo grudnjaka trenutno i stanem🙈 cak sam nedavno kupila i jedan novi koji mi je sada vec na knap🙄 srecom, imam neke obicne iz vremena dojenja, posluzit ce kada sve prerastem

12. Rujan 2018. 21:17

Cure, jel se vama događa da vas onako oštro zaboli nisko u trbuhu kad kihnete? Mene to tako zaboli i onda popusti kroz nekoliko minuta. Vjerujem da je zbog tonusa mišića, ali mi se nikako ne sviđa osjećaj 

Beba
    12. Rujan 2018. 21:30

Dobro došle nove cure,a pogotovo one sa mpo-a.
    Pokušala sam sve pročitat,ali vidim da nas dosta ima pa nije lako popamtit.
    Ivana čestitam na curicu,mi smo danas dobili rezultate harmony testa i čekamo zdravog dječaka.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Timi95
    12. Rujan 2018. 21:36

Piki13

Cure, jel se vama događa da vas onako oštro zaboli nisko u trbuhu kad kihnete? Mene to tako zaboli i onda popusti kroz nekoliko minuta. Vjerujem da je zbog tonusa mišića, ali mi se nikako ne sviđa osjećaj

Da, to ti je normalno. Bas sam citala o tome.. ili kad kasljes isto 

Kristina 30
    12. Rujan 2018. 21:53

Sova dobrodosla! 
    Piki normalno ti je to,mene ti isto zaboli ma ne da me zaboli nego koda da mi neko noz gurne dok kihnem,al sad dok trebam kihnut a lezim onda se brzo namjestim i probam cim laganije kihnuti i ok je..dok stojim i kisem onda me nista ne probada..

12. Rujan 2018. 21:58

Beba, cestitam na deckicu i dobrom nalazu
    Piki, ja srecom ne osjecam nista kada kihnem, a zbog glupe alergije kisem 100 puta dnevno.. Jedino me brine da se ne upiskim🙈 ali sta ti kaze tamsi, vjerujem da nije neobicno, sve nam se rasteze, a kihanje vjv aktivira dosta misica koje inace ne osjecamo.. 

Ivana.28
    12. Rujan 2018. 22:36

Evo maloprije sam prvi put osjetila prave udarce svoje male curice i tako prekrasan osjecaj.. Sve sto mi je danas tesko sam u tom trenu zaboravila.. Bas sam si sretna jako 😍

Kristina 30
    12. Rujan 2018. 23:12

Ivana❤️Nevjerojatno prekrasni osjecaj☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.