Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pukica
    11. Rujan 2018. 21:35

Ja imam fibroadenom kojeg pratim na pregledima svako 6-8 mj. Uskoro bi trebala na pregled pa napisem ovdje sto mi je dr rekla al vjerujem da samo treba redovno odlaziti na preglede tokom trudnoce i za vrijeme dojenja te pratit eventualne promjene. 

Ivana_G
    11. Rujan 2018. 21:45

Piki13

Ivana_G

Citam ja vas curke ali vratila se na posao pa ne stignem azurno komentirati 🤣 Jos mi je i kraj poslovne godine pa je lagano veselica! Da vas pitam, sta je najbolje za kupit za obucu. Bas su mi jedne tenke male vec, niske tenisice me ubijaju (pete me uzasno bole od stajanja) i uopce nisam pametna :( Ima li jos koja da radi i radit ce jos par mj, htjela bi uzet nesto da mi faaakat bude udubno. Usput, uzela sam hlace u hm-u i za svaku preporuku su. Mislim da cu si jos jedne jer mi je u njima najudobnije na poslu sjedit…

😊🤰💆

To su baš hlače za trudnice iz h&ma? Kako se kreću cijene?
    Moram i ja u kupovinu. Isto radim i planiram još barem mjesec i pol, a već me hlače stežu. Pogotovo kad sjedim..

Tako je, trudnicke hlace 199,00 kn. Odlicne su, rastezljive, lijepe i preudobne. :) Imas i manje rastezljivih svjetli i tamni traper, crne, na crtu ma svega ima. Ali ja mislim da si budem jos jedne jer su mi udobnije od tajica koje imam...moguce da nisam dobre uzela, u hmu isto. To bi trebala jos malo pretrazit di ima lijepe mekane tajice i da me ne zulja po trbuhu

tata_me_zove_zlato
    11. Rujan 2018. 21:53

Ivana, ceistitke na curici i drago mi da je sve u redu ❤️ 
    Moja ce cura biti Sanja 💕sve je jace i redovnije osetim, kako brzo raste i napreduje💖
    ja i dalje ne nosim trudnicku garderobu... 

url=https://lilypie.com]

• Ivana2707
    11. Rujan 2018. 22:13

Bila sam, vec vise od godinu dana idem svako pola godine na pregled, ginekolog mi otkrio na redovnom pregledu. Tako da pratim ultrazvukom, sad krajem 10mj opet imam kontrolu, buduci da nijs rastao niti se mjenjao, rekla je ako tako ostane, onda kontrolirat jednom godisnje, pa jednom u dvije godine... I tako. Nadam se da ce biti kao i do sad. 

Kristina 30
    11. Rujan 2018. 23:11

Oni ti se u trudnoci znaju povecat al bitno je da pratis i redovito kontroliras..

Kristina 30
    11. Rujan 2018. 23:12

Moja sogorica to ima i njoj su u stanju mirovanja,godisnje ide jednom,bas je bila prije par mj i iste su velicine tsk da je za sad ok.

• Ivana2707
    11. Rujan 2018. 23:27

Hvala vam, utjesile ste me. Onako, koliko sam ja uspjela samopregledom skuziti, jos je sve isto. A, i ginekolog mi nije nista spomenuo, pa pretpostavljam da zene trudnoce prolaze bez problema s tim. Samo bi voljela izbjeci operaciju, jer sam citala da se uglavnom vrate. 

Pukica
    11. Rujan 2018. 23:53

Ni zahvat nije strasan, dvaput sam ga obavila i nisu mi se vracale, proslo je od tada tri godine. Nemoj se brinuti pogotovo jer redovito kontroliras tako da je sve pod kontrolom..

MalaTajna222
    12. Rujan 2018. 09:49

Ivana cestitke od srca na curici !!!😊😍😍
    Uf bas sam nikakva jutros. Nocas nikako zaspat nakon budjenja i bas me iscrpilo. Jos mi nocas dosla i mucnina , nekakva uzasna glad..😲
    Sta danas radite vi koje ne radite vise?

Timi95
    12. Rujan 2018. 09:54

A joj, odmaraj se.. 
    Ja idem u Sloveniju produzit si osobnu, posto imam dvojno drzavljanstvo pa cu napravit tamo zdravstveno da mogu roditi u Slo 😊 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.