Capricozu smo jeli sad zadnji put ☺️ispuni si zelju, nista strasno 😀
url=https://lilypie.com]
Mogla bi je ja veceras za veceru 😂😁 hahah pizza je pizza 😂😋 samo da mi se ne otvori apetit opet u 4 ujutro hah
Normalno je to pikanje u 12. tj, a i dalje 😊
Hvala curke, tako sam i mislila. Počela sam skakati kao nindža u skvrčeni položaj kad osjetim da ću kihati i bude ok onda
Joooj puno slatkih vijesti vidim! I ja jedva čekam osjetiti bebicu i saznati spol.. Imam pregled u srijedu, ali mislim da je još rano da se vidi što je. Svejedno mi je, ali sam znatiželjna jer otpočetka imam osjećaj da je curica
Hvala curke, tako sam i mislila. Počela sam skakati kao nindža u skvrčeni položaj kad osjetim da ću kihati i bude ok onda
Joooj puno slatkih vijesti vidim!I ja jedva čekam osjetiti bebicu i saznati spol.. Imam pregled u srijedu, ali mislim da je još rano da se vidi što je. Svejedno mi je, ali sam znatiželjna jer otpočetka imam osjećaj da je curica
Da, kad kises je malo neugodno, al prođe odmah ☺
Ja sam vidjela spol u 14+3, al kao decko se vidi prije 😊 hehe svi bi curice 😃
Pozdrav svima,samo da se javim nakon današnjeg pregleda, da je kod mene sve super, bebica napreduje kako treba za 17 tjedan ,eto spol nismo saznali, doktor je rekao da nije siguran pa da ne želi dati krivu informaciju, tako da se moramo strpiti do iduće kontrole. Ali to mi sad i nije bitno, glavno da je sve u redu s obzirom na moje stalne bolove . Imam i povremene kontrakcije ,tako da ako vas nešto boli i smeta ,najvjerojatnije je sve u redu, dok nema krvarenja i otvaranja .
url=https://lilypie.com]
Evo i nas s pregleda, manji smo za 2 tjena, ali sve je super, bebica se okreće i maše rukicama i nogicama ☺️
Novim trudnicama zelim dobrodoslicu🤗sretnu i mirnu trudnocu. Moja bebulina danas mastovito lupka na sve strane..jedva sam se obrijala ne vidim nista dole😂ima jos koja da muci muku s brijanjem?😁 Danas mm dolazi s terena jedva cekam da ga vidim radim mu peku pilecu😇svaki put nesto novo..s tim da su me grudi pocle opet boljet nakon mj dana mira😒
Novim trudnicama zelim dobrodoslicu🤗sretnu i mirnu trudnocu. Moja bebulina danas mastovito lupka na sve strane..jedva sam se obrijala ne vidim nista dole😂ima jos koja da muci muku s brijanjem?😁 Danas mm dolazi s terena jedva cekam da ga vidim radim mu peku pilecu😇svaki put nesto novo..s tim da su me grudi pocle opet boljet nakon mj dana mira😒
Bas se pitam kako cu se brijat kad mi naraste trbuh jos vise 🤔 mozda na depilaciju?
Mene malo bole pa ne bole i tako.. njami, peka 😁😋
Cure koje su imale preglede, cestitam na dobrim pregledima🤗❤️
Nama je danas 17tt, pregled za tjedan dana...tko ce to docekati😄
Sta se tice brijanja, ne, ne... Ja na depilaciju idem..i bas se moram naruciti za sljedeci tjedan☺️
I dalje me boli gornji dio kraljeznice, pogotovo kada pokusavam nesto rukama dohvatiti😫
Sortiraj odgovore
Najstariji