Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Rujan 2018. 16:27

Pozdrav novim curama, svima zelim skolsku☺️🤗
    Malatajna, drzim fige da uskoro prođu te mucnine... Nije mi bilo goreg od kad sam gladna, a sve mi se gadi... 
    Tada sam jedva kuhala i nis nisam probavala😂🙈

• Sandrica30
    12. Rujan 2018. 16:57

Pozdrav curama!! Evo me u 23 tj sa terminom početkom 1.mj.. Jučer bila na pregledu i napokon nam potvrđen spol..curaaa je na putu 

url=https://lilypie.com]

Timi95
    12. Rujan 2018. 17:14

Cestitam 😍😀

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

12. Rujan 2018. 17:44

Cestitke na dobrom pregledu i na curici😊😊♥️

MalaTajna222
    12. Rujan 2018. 17:46

Dobrodosle sve nove trudnice 😍😍😍
    Bammi tnx draga...koliko si ti sada tjedana?
    Tamsi gledala sam na fb prije,imaju super robe..

Kristina 30
    12. Rujan 2018. 18:03

Novim curama zelim dobrodoslicu i ugodnu i bezbriznu trudnocu..evo mene nakon cijelog dana,imali berbu 🍇 pa sam kuhala od jutra..konacno se svi najeli,podruzili i otisli a ja legla sve me rastura a najvise kriza..

Kristina 30
    12. Rujan 2018. 18:05

Ima mozda koja da muku muci s zgaravicom? Mene narednih par dana ubija😞danas pogotovo,nedaj Boze da moram podrignut kiselina mi se dize😞

• Ivana2707
    12. Rujan 2018. 18:10

Nove cure,dobrodosle i lijepu i sto opusteniju trudnocu vam zelim. Ja imam taj problem da sam gladna, al na sto god pomislim, mucno mi i tako cijelo vrijeme, a jos nijednom nisam povratila. Muku mucim sa zatvorom, al nista neobicno za mene, cijeli zivot mi je metabolizam usporen, a sto se zgaravice tice, u prvoj sam trudnoci imala pred kraj, a sad imam cak i od mineralne vode, rajcice, ma ne znam ni sama, kao da mi sve smeta.

angel2803
    12. Rujan 2018. 18:11

Tamsi

Znam kako vam je. Mene od 8. Tj do 12. To sve drzalo. Znaci stalno sam povrcala i jutro, dan i noc. Uzasne migrene i sad me proslo. Valjda se tijeli privikavalo na bebu 😊
    Angel2803 dobrodosla 😊 u kojem si tjednu?

Hvala Tamsi. 😊 11tj+6d. Termin 28.03. 😊

angel2803
    12. Rujan 2018. 18:14

MalaTajna222

KaRi, Tamsi, ee tocno to sve sta se rekle. Evo ja sad kuham rucak, i uzasno sam gladna iako mi je muka:/
    Al rekla sam sto puta , neka nam je cure i mucno koliko god treba samo da se sve odvija uredno.
    Angel dobrodosla , radost takodjer ;) radost blizu smo 🤗

Hvala MalaTajna222 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.