Ivana cestitam😇😍❤️I ja idem dr tjedan,isto mi bude 18tt nadam se da budem i ja saznala🤗
Ivana cestitam😇😍❤️I ja idem dr tjedan,isto mi bude 18tt nadam se da budem i ja saznala🤗
I ja idem sljedeci tjedan kod svoje gin, također u 18tt 😊 a onaj poslije idem na anomaly scan.. Jedva cekam, ali imam i ogromnu tremu...
Ivana čestitke, sve najbolje vama i vašoj curici. Mogu misliti koliko si sretna sada, srce na mijestu. Ja jedva čekam da saznamo što je bebica, potajno želim curicu ali naravno najbitnije da je živo i zdravo.
Ja sam htjela ici sad u petak na 4D privat,na kraju mi vele da se tek ide s 21 tjedan?! Da mi sad samo moze vidjet spol.. Mislim ne kuzim malo sam citala znaju ici s 14 tjedana vec..
Cestitam na curki :)
Hvala vam na odgovorima za grudi! Bas ste me nasmijale i utjesile. Heh, nista ocito sve do dojenja za nas s malim cikama :D Jedva cekam!
I ja piskim puno i obavezno oreko noci bar jednom ili dva puta. Sto se bolova tice, ako se jako aktivna onda znam osjecati pritisak, a ako odmaram sve je super. Vjerojatno to i tijelo zeli reci da treba ipak malo usporiti.
Ja sam htjela ici sad u petak na 4D privat,na kraju mi vele da se tek ide s 21 tjedan?! Da mi sad samo moze vidjet spol.. Mislim ne kuzim malo sam citala znaju ici s 14 tjedana vec..
Ja mislim da je za anomaly scan između 19 i 24tt cca (zbog velicine bebe i mogucnosti pregleda organa) sam 4D se moze i kasnije, jos su i ljepse sličice, jer je beba razvijenija.
Ja moram ici u tom tjednu, jer zelim da mi oni potvrde da je sve ok i mogu li letjeti avionom 10dana kasnije, da mi ne ovisi avio karta o tome, isla bih jamrvicu kasnije, u 20 ili 21tt, tako sam i u prvoj trudnoci🙂
Nego, mene zanima jel ijedna imala problem sa fibradenomom:( Hoce li trudnoca utjecati jako na promjene ?
Dal si bila kod doktora? Vrlo vjerojatno jesi ako znas da to imas..
Sortiraj odgovore
Najstariji