Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Rujan 2018. 18:19

Ivana, super za dobar pregled i cestitam na curici😍😊😊

Kristina 30
    11. Rujan 2018. 18:43

Ivana cestitam😇😍❤️I ja idem dr tjedan,isto mi bude 18tt nadam se da budem i ja saznala🤗

11. Rujan 2018. 19:09

Kristina 30

Ivana cestitam😇😍❤️I ja idem dr tjedan,isto mi bude 18tt nadam se da budem i ja saznala🤗

I ja idem sljedeci tjedan kod svoje gin, također u 18tt 😊 a onaj poslije idem na anomaly scan.. Jedva cekam, ali imam i ogromnu tremu... 

Beaa
    11. Rujan 2018. 19:17

Ivana čestitke, sve najbolje vama i vašoj curici. Mogu misliti koliko si sretna sada, srce na mijestu. Ja jedva čekam da saznamo što je bebica, potajno želim curicu ali naravno najbitnije da je živo i zdravo.

Kristina 30
    11. Rujan 2018. 19:25

Ja sam htjela ici sad u petak na 4D privat,na kraju mi vele da se tek ide s 21 tjedan?! Da mi sad samo moze vidjet spol.. Mislim ne kuzim malo sam citala znaju ici s 14 tjedana vec..

• Ka_Ri
    11. Rujan 2018. 19:31

Cestitam na curki :) 
    Hvala vam na odgovorima za grudi! Bas ste me nasmijale i utjesile. Heh, nista ocito sve do dojenja za nas s malim cikama :D Jedva cekam! 
    I ja piskim puno i obavezno oreko noci bar jednom ili dva puta. Sto se bolova tice, ako se jako aktivna onda znam osjecati pritisak, a ako odmaram sve je super. Vjerojatno to i tijelo zeli reci da treba ipak malo usporiti. 

11. Rujan 2018. 19:33

Kristina 30

Ja sam htjela ici sad u petak na 4D privat,na kraju mi vele da se tek ide s 21 tjedan?! Da mi sad samo moze vidjet spol.. Mislim ne kuzim malo sam citala znaju ici s 14 tjedana vec..

Ja mislim da je za anomaly scan između 19 i 24tt cca (zbog velicine bebe i mogucnosti pregleda organa)  sam 4D se moze i kasnije, jos su i ljepse sličice, jer je beba razvijenija. 
    Ja moram ici u tom tjednu, jer zelim da mi oni potvrde da je sve ok i mogu li letjeti avionom 10dana kasnije, da mi ne ovisi avio karta o tome, isla bih jamrvicu kasnije,  u 20 ili 21tt, tako sam i u prvoj trudnoci🙂

Kristina 30
    11. Rujan 2018. 19:38

Nestrpljiva sam..di je jos toooo dugo mi😏

• Ivana2707
    11. Rujan 2018. 19:57

Nego, mene zanima jel ijedna imala problem sa fibradenomom:( Hoce li trudnoca utjecati jako na promjene ?

Kristina 30
    11. Rujan 2018. 20:49

Dal si bila kod doktora? Vrlo vjerojatno jesi ako znas da to imas..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.