MalaTajna222, to se i meni znalo dogadati. Ili neka cudna glad i samo sam gladna i ne mogu jest ili dode mucnina pa se okrecem po krevetu i ne znam sta bi od sebe. Za dva dana to prode u umor pa prespavam pola dana i cijelu noc i probudim se pospana i za nista. Zanimljivo u svakom slucaju :) Uopce se ne mogu pratiti i nema pravila pa da kazem da imam jutarnje mucine i znam da za dva dana mogu navecer gdje hocu jer moguce da ce mi za dva dana biti lose bas nevecer.
Jucer sam se npr. cijelu noc vrtila po krevetu i stalno sanjala kuhanu brokulu (glup san, ali eto sanjala sam ga) da bi mi taj san stvorio takvu mucninu jer ne mogu blizu brokule da sam ujutro cim sam stala na noge grozno povracala :/ Nadam se trenutku kad cu bebolincu te avanture ispricati uzivo :) Bas me zanima hoce htjet jest brokulu :)
Znam kako vam je. Mene od 8. Tj do 12. To sve drzalo. Znaci stalno sam povrcala i jutro, dan i noc. Uzasne migrene i sad me proslo. Valjda se tijeli privikavalo na bebu 😊
Angel2803 dobrodosla 😊 u kojem si tjednu?
Evo i mene drage žene!!! Ja sam danas 12 tjedan. Kako mi je prva trudnoća koju sam dugo čekala, sve me nekako strah bilo pridruziti se proljetnim bebama ;). Jucer smo bili na pregledu i sve je ok s bebicom, raste 🤗🤩 Termin mi je 27.3. Veliki pozdrav svima, posebno mama koje su isčekivale betu na temi potpomognuta 😘.
KaRi, Tamsi, ee tocno to sve sta se rekle. Evo ja sad kuham rucak, i uzasno sam gladna iako mi je muka:/
Al rekla sam sto puta , neka nam je cure i mucno koliko god treba samo da se sve odvija uredno.
Angel dobrodosla , radost takodjer ;) radost blizu smo 🤗
Bok svima, a posebno novim curama. Dobro došle i urednu trudnoću vam želim. 😀
Radost i meni je termin 27.3. 😀 Sutra idem doktoru i nadam se da će sve biti ok kao i kod tebe. ☺️
Ja sam danas super, malo sam išla do citya u potragu za tajicama, na kraju sam kupila vestu 😂, a sad čekam da mi dovezu kutnu, baš se veselim ☺️
Evo i mene drage žene!!! Ja sam danas 12 tjedan. Kako mi je prva trudnoća koju sam dugo čekala, sve me nekako strah bilo pridruziti se proljetnim bebama ;). Jucer smo bili na pregledu i sve je ok s bebicom, raste 🤗🤩 Termin mi je 27.3. Veliki pozdrav svima, posebno mama koje su isčekivale betu na temi potpomognuta 😘.
Da ti se pridruzim, dobrodošla ,ja sam jedna od mama s tema potpomognute, meni je termin 18.02,i još uvijek sa strahom iščekujem svaki pregled ,evo sutra mi je kontrola nakon mjesec dana, i cijeli dan sam nervozna.
url=https://lilypie.com]
Dobrodosle sve nove cure 😊 i sve ce biti u redu.. uvijek postoji neki strah, to je normalno i kad se rodi beba ce nas bit strah i kad odraste ce nas bit strah, kao i nase roditelje za nas, sve je to normalno.
Imate na Fb stranicu Mamin malček di mozete naruciti robu za trudnice, ja sam si tamo kupila jastuk za spavanje, bii je nekih 35 e sa postarinom, jer je Slo trgovina, a postarina je ko tu oko 4-5 e 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji