Kikiriki,ja kad sam imala taj iscjedak i išla na hitnu ,oni se nisu nešto oko toga uzbudili ,kao to je jako malo, mogla sam se ozlijediti dok sam stavljala crinone,ako sam se sexsala može bit od toga,sad je dole sve jako prokrvljeno i može puknuti neka kapilarica i sl.Dok je tako malo mislim da nemaš razloga za brigu.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Kikiriki,ja kad sam imala taj iscjedak i išla na hitnu ,oni se nisu nešto oko toga uzbudili ,kao to je jako malo, mogla sam se ozlijediti dok sam stavljala crinone,ako sam se sexsala može bit od toga,sad je dole sve jako prokrvljeno i može puknuti neka kapilarica i sl.Dok je tako malo mislim da nemaš razloga za brigu.
I ja mislim da nije nista.. dok nije svjeza krv je sve okej
Hvala vam cure,malo ste me smirile, nismo imali odnose zadnja 3 dana pa vjv nije do toga. Imala sam smedji iscjedak u 8 .tt,pa sam dobila progesteron do 12 tt.i sve je kasnije do danas bilo ok. Nadam se da je samo neka kapilarica ili nesto ne toliko strasno. Ali moj mozak odma na najgore pomisli i unesem si jos vise stresa. Uh. Samo da sve bude ok.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Kikiriki ako ti bude lakse i da budes smirena odi do ginekologa ili ga nazovi,barem bi ja tako napravila. Dok nije svjeza krv onda je ok. Ja danas dosta radno oko rucka pa klipice pekla pa su dosli majstori da mi stolariju promjene i vruce mi je bilo,sad sam si konacno legla a kriza me ubijaju..s tim da sam dole mokra koliko se vlazim,ne znam zakaj. Ponekad sam suha,ponekad vlazna,a i imam potrebe za s.... a dragog od nikud😒
Bok curke.. Nikako da se javim..
Danas smo bili na pregledu 18 tj .. sve je uredno i curica je 😊😊😊😍
Bok curke.. Nikako da se javim..
Danas smo bili na pregledu 18 tj .. sve je uredno i curica je 😊😊😊😍
Aaa cestitam 😍
Ivana 28 cestitke, i meni se ime svidja, razmisljala sam o tom imenu u prvoj trudnoci, al je ispao decko
Sortiraj odgovore
Najstariji