Cure ne znam kako kod vas,ali ja osim šta piškim 3-4 x na noć ,zadnjih par dana muči me nesanica,zaspim oko 1 i onda buđenje oko 3 ili 4 i obavezno zujanje bar sat vremena.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Tamsi sad si me sjetila na tzv.tortu od palacinki.to je moja pokojna baka radila , ono deblje su i peku se samo s jedne strane i slazes ih u nedogled .ajme kako je to fino🥞☺
Btw je li bokal bio prazan ili pun?jer ako je bio pun ja bi prvo plakala pola sata a onda cistila i plakala od muke ciscenja😶
Beba kad ti stize nalaz?
Tako se i meni jede odjednom nesto pedeseto.sad sam se pak sjetila da mi se jedu jagode 😄😄
Beba i meni se to zna često dogoditi, probudim se i vrtim se po krevetu, ali kako koju noć.
Ja budući da sam doma i to me izluđuje prijavila sam se za volontiranje na pedijatriji-čitanje priča,baš se veselim,sl vikend imam edukaciju.
Šta se tiče kuhanja i jedenja,iskreno niti mi se kuha niti jede kad se sjetim hrane koju smijem jesti. Inače sam gurman ,pa mi ovo dijetalni nikako ne odgovara ,eto privikavanje se,ne želim dramit oko toga,ali sam se skoro rasplakala neki dan u Plodinama ,jer nemaju sladoled za dijabetičare.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Citam ja vas curke ali vratila se na posao pa ne stignem azurno komentirati 🤣 Jos mi je i kraj poslovne godine pa je lagano veselica! Da vas pitam, sta je najbolje za kupit za obucu. Bas su mi jedne tenke male vec, niske tenisice me ubijaju (pete me uzasno bole od stajanja) i uopce nisam pametna :( Ima li jos koja da radi i radit ce jos par mj, htjela bi uzet nesto da mi faaakat bude udubno. Usput, uzela sam hlace u hm-u i za svaku preporuku su. Mislim da cu si jos jedne jer mi je u njima najudobnije na poslu sjedit...
😊🤰💆
Beba i meni je tako sa spavanjem u nekoliko zadnjih dana. Ili moram na wc ili sam žedna pa se budim nekoliko puta noću i onda ne mogu više nikako zaspati, obično tamo poslije 3-4...
Tamsi sad si me sjetila na tzv.tortu od palacinki.to je moja pokojna baka radila , ono deblje su i peku se samo s jedne strane i slazes ih u nedogled .ajme kako je to fino🥞☺
Btw je li bokal bio prazan ili pun?jer ako je bio pun ja bi prvo plakala pola sata a onda cistila i plakala od muke ciscenja😶
Beba kad ti stize nalaz?
Tako se i meni jede odjednom nesto pedeseto.sad sam se pak sjetila da mi se jedu jagode 😄😄
Sva sreca pa je bio prazan, al je bilo stakla po svuda haha
Njamii 😋😋 sad sam gladna hha
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Citam ja vas curke ali vratila se na posao pa ne stignem azurno komentirati 🤣 Jos mi je i kraj poslovne godine pa je lagano veselica! Da vas pitam, sta je najbolje za kupit za obucu. Bas su mi jedne tenke male vec, niske tenisice me ubijaju (pete me uzasno bole od stajanja) i uopce nisam pametna :( Ima li jos koja da radi i radit ce jos par mj, htjela bi uzet nesto da mi faaakat bude udubno. Usput, uzela sam hlace u hm-u i za svaku preporuku su. Mislim da cu si jos jedne jer mi je u njima najudobnije na poslu sjedit…
😊🤰💆
To su baš hlače za trudnice iz h&ma? Kako se kreću cijene?
Moram i ja u kupovinu. Isto radim i planiram još barem mjesec i pol, a već me hlače stežu. Pogotovo kad sjedim..
Bok cure, jutros sam se uspanicila,vidjela sam na gacicama malo zuto- smedjeg iscjetka-velicine ko 10 lipa. Pa lezim i ne micem se iz kreveta,ali vise ga nemam. Nista me ne boli. Ne kuzim otkud sad to,malo sam se smirila jer vise nemam ali me i dalje strah da ne krene opet. Je moguce da je od stresa posto mi je sinoc pas dobio virozu i jadan povracao i imao proljev,pa sam ga vodila vani u 4 ujutro,a cijelu ga noc do 7 ujutro mazila i tjesila i nisam spavala,i brinula sam se dal ce mu biti bolje ili da idemo hitnom veterinaru. Uglavnom bolje mu je,dala sam mu probiotik tabletu i zaustavilo se,ali eto sad mene moje tijelo zeza. 😫😓 Neznam dal da ipak idem ginekologu danas ili da pratim pa ako opet krene da idem. 🤷🏻♀️😓
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji