Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    oppa
    09. Prosinac 2018. 12:06

Tamsi mm nema s tim problema iako kad shvati da je meni nelagodno stanemo sa svim radnjama.. A što se inače toga tiče on bi mogao stalno tak da..
    Jučer sam malo šetkala po beby centru gledala dude i bočice pa imam pitanje za mame rodilje 😂 koje bočice ste koristile? Koje dudice?  Voljela bih i to pripremiti polako a stvarno ne znam što je dobro, a što ne. 

Aosijek
    09. Prosinac 2018. 12:35

Mi bi tak kupili neku igracku..zvecku, nesto kao prva igracka od mame i tate, a uopce ne znamo sta se bebama malima isplati kupiti a da ce prvo "dozivjeti" 

croatina
    09. Prosinac 2018. 12:40

Tonka moj srcani zalistak je labav kak on to kaze..i imam tahikardiju..al ono hard core..kad sam bila trudna s malim u mirovanju mi je puls 120 bio..koma..kak bi porod tek onda tekao..pod tim visokim otkucajima i taj zalistak se dodatno siri tak da sve u svemu mi je napisan bio carski..
    Oppa ja sam kupila tommee tippee bocice cim sam se po testu popisala 😂😂 set od 7 komada 😂😂 nisam ih koristila 😂😂 tj je kad sam bila u bolnici 3 tjedna ono pa su ga oni hranili tim bocicama i adaptiranim mlijekom..kasnije tu i tamo izdojeno sam mu znala dat kad bi isli negdje..ok su..kao prate oblik sise pa sam zato njih uzela..
    Nuk dude smo imali u pocetku..pa tommee tippee pa babylove..al on je dudao samo kad sam ja bila u bolnici, kasnije ju nije htio tak da baceni novci 😂 poceo je dudat s 2 godine kad je u vrtic krenuo sad na jesen 😂😂😂
    Fakat vam se ne isplati u bocice lupat neke pare..dojit cete pa vam nece trebat, jel tak? 😋😋
    Izdajalica je nesto sto se meni stostruko isplatilo..zbog izdajalice sam nastavila dojit kad sam prosla ooeraciju i bolnicu..netko hakla rucno, ja sam aventovu elektricnu uzela..prezadovoljna sam bila..

Tonka185
    09. Prosinac 2018. 12:51

Croatina, meni se jedan zalistak ne poklapa kako treba vec kao propusta krv nazad. Pila sam Propranolol da se smiri rad srca ali kad sam zatrudnila sam morala prestat.meni doktorica kardiolog nikad nije pridavala tom mom stanju vaznost nego kao nista to nije..a ja znam da nije jer su mi i otkucaji brzi itd.. 
    Btw ja sam isto uzela Tommee Tippee sad neke anti colic dvi su u pakiranju pa ako zatreba nek se nadju. Skupe su mi te elektricne izdajalice ali voljela bi elektricnu nabaviti vidit cu za to jos. 

Timi95
    09. Prosinac 2018. 12:57

Ja sam prosetala do grada sa psom, sad smo cistili stepenice i sad me bole leđa i noge pa sam malo legla.. 
    Ma i ja sam par puta sanjala da sam rodila vec isto sam se brzo probudila i strahu i dirala si trbuh dal je sve okej..
    Kod nas je lijepo vrijeme, suncano i toplo, malo puse sto je super 😊

anita23
    09. Prosinac 2018. 13:27

Croatina i ti na to svoje stanje nista ne uzimas?!Evo ja vec godinama imam vertikularnu tahikardiju i zbog toga mi vuce i artetijska hipertenzija.Ja imam prosirene krvne zile.Radi toga pijem atenolol koji spada pod beta-blokatore koji navodno po pitanju nekih ginekologa nisu dozvoljeni u trudnoci.Naravno da danasnja istrazivanja su dokazala na neznam koliko tisuca zena da nije uocena niti jedna anomalija niti ikakav los ucinak kod djece cije su ih majke konzumirale.Ja takoder radi svoga stanja nikada necu moc rodit prirodno.Lezala sam na Merkuru jer su me htjeli skinut s tih tableta naravno bezuspijesno i kardiolog i drugi ginekolozi su mi objasnili da te tablete nemaju apsolutno nikakav stetni utjecaj na bebu nego mi je vise stetilo kad su me pokusali skinut s njih.Bila sam toliko slaba,srce je abnormalno kucalo,preskakivalo ,nisam mogla hodat jedva sam disala ..stepenice 0posto...doveli su i mene i djete do jako opasnog stanja.Tahikardija jakoo slabi srce,kad srce oslabi moze i zakazat a micat se od terapije koje pijes godinama i tjelo jednostavno ne funkcijonira bez toga moglo je i mojoj bebi nastetit tj.moglo je doc do naglog prestanka rasta i pobacaja.Pa kad smo sve ukupno sagledali takoder i amnezu moje obitelji u kojoj je moj otac umro radi srca ,ja sam ostala na svojoj terapiji i mogu vam rec da bez njih nebi prezivjela.Treba trazit vise misljenja i ne zezat se sa svojim i zivotom svoga djeteta.I tako ja napisala bibliju....

Tonka185
    09. Prosinac 2018. 13:44

Uf Anita 😰 svasta si i ti prosla. Znam da beta blokatori navodno stete u trudnoci zato sam i prestala propranolol piti. A vidit cemo kako ce izac sve na kraju😥
    Ako nista bar odma znas da ces na carski i mirna si. A ne da se patis cili dan i onda te posalju na carski. Ukratko sretno sa svime. Nagutala san se i ja tableta kroz zivot, znala sam imat period kad bi 8 komada  u danu pila, a sad kad pijem dvije pre cudno mi je skoro i zaboravim ove vitamine popit. Haha nisam navikla na malo

malac_28
    09. Prosinac 2018. 13:45

Anita ma baš grozan san, kaže mama da sam opterećena, a što je najbolje ja ni ne razmišljam još o porodu, ali očito je sve to podsvjesno..
    Ja sam si uzela aventovu ručnu izdajalicu i uz nju se dobije mala bočica pa mislim da nemam potrebe kupovat sad još neku bočicu, lako dokupim ako će nam trebat, a dude sam dobila one mam u paketima, ali sam mislila svejedno uzet dvije aventove, a opet i to se lako kupi ako se pokaže potreba.. Problem je kod mene kaj imam osjećaj da mi sve treba pa bi sve pokupovala, a znam da pola tog onda neću ni iskoristit pa se pokušavam kontrolirat kolko mogu 😂

anita23
    09. Prosinac 2018. 15:07

Ahaa sta se tice bocica mi smo koristili Nuk,iskreno estetski su mi bile najljepse ,bilo ih je sa razno raznim disney dezenima,premda su u to vrijeme avent bile najtrazenije i prozvane najboljim,al meni su bile bez veze obicne..imali smo od Aventa samo izdajalicu rucnu koja mi je bila super i bez nje nebi mogla s obzirom da sam jedino na taj nacin mogla nahranit voje djete svojim mlijekom.Sta se  prvih igracaka tice meni osobno vrtuljak sa visecim igrackama koji mozes stavit na krevet ili kolica je bio spas bebicu bi umirio i kasnije kad je poceo rukicama prema njima da ih dohvati pa idu zveckice od negdje 3 mj.ne slusajte kad vam kazu da tak maloj djeci netrebaju igracke one su vrlo vazne za djetetovu motoriku.Zato su danasnja djeca mnogo inteligentnija nego sto su prije bila..Beba prvo primjecuje crvenu boju pa gledajte da vecina bude u tom tonalitetu ..kasnije sta sarenije ,raznih oblika ..i od samog starta ..na svakoj igracki imate znakove 0+ ,3mj.+ ,3+..sve po djetetovoj starosti...

• tim
    09. Prosinac 2018. 15:53

Hej cure znam da dte vec ufurane zanima me di su najkvalitetnije a i da nisu preskupe tetrapelene znam da mi svi govore to ces trebat a to nikakk da opce krrnem gledat bili smo u ikei i bigatstvo sam ostava ta.o i gledam 2 tetrice 50 kn reko kaj je to tak skupo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.