Jutro cure.... i mi od 6 budni. Mm na posao, vozila malog u skolu i sad nestrpljivo cekamo pregled u 10:30.
Kikiriki na koju lezaljku mislis?
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Jutro svima.. Sretno na pregledu..
Ja baš nemam najbolje vijesti i sad sm sva u komi. 😪😪😪 Jedina dobra vijest da se beba okrenula na glavu.
Dakle, imam trudnički šećer. Dobila uputnicu za bolnicu. Imam upalu, nema heklanja do daljnjega. Imam izrazito povišene leukocite i to je zapravo ono što brine ginekologa jer niti sam bolesna niti išta. Nisam ni bila bolesna valjda od kad sam se sa mora vratila. 😔😔😔😔 I naravno još mi i fali željeza..
Od svega toga, najviše me brinu ti leukociti i sad već imam tisuću ružnih misli 😔😔😔 u petak se moram javiti u bolnicu. A po svemu sudeći, možda najbolje da spakiram neku torbu 😪😪
Malu sretno na pregledu..ja vec 2noci toliko lose spavam da me je nocas i zgaravica uhvatila..sad sam si pozvakala tabletu..ja ako bi uzela lezajku uzela bi oni tini love jer ima dosta pozicija od lezanja do polusjedeci..danas ko je iz zga u awenu mallu je super 10ka i u bebycentru je 15%na sve..ja samo gledam di je kakvo snizenje..iskreno neznam dali ce biti u tim djecjim ducanima snizenje oko Bozica?!
Jutro svima.. Sretno na pregledu..
Ja baš nemam najbolje vijesti i sad sm sva u komi. 😪😪😪 Jedina dobra vijest da se beba okrenula na glavu.
Dakle, imam trudnički šećer. Dobila uputnicu za bolnicu. Imam upalu, nema heklanja do daljnjega. Imam izrazito povišene leukocite i to je zapravo ono što brine ginekologa jer niti sam bolesna niti išta. Nisam ni bila bolesna valjda od kad sam se sa mora vratila. 😔😔😔😔 I naravno još mi i fali željeza..
Od svega toga, najviše me brinu ti leukociti i sad već imam tisuću ružnih misli 😔😔😔 u petak se moram javiti u bolnicu. A po svemu sudeći, možda najbolje da spakiram neku torbu 😪😪
Imala i ja povisene leikocite..ali moj dr.je rekao da je u granici normale jer je kao normalno da su povecani rad trudnoce..🤨
Jutro svima, mi budni od 7...mali imao jutarnje razgibavanje.
Oppa -jako mi je zao sto to cujem. Moras u bolnicu zbog secera ili leukocita? Ti si vadila kompletnu krvnu sliku ili?
Nemoj se bedirati, bit ce kako mora biti najbolje za tebe i za bebicu.
Mene u srijedu ceka ogtt, a pregled tek 20.12. Rekla mi dr.da ce me zvati ako nalazi nisu ok.
Hvala cure... oppa bas mi je zao ali nemoj mislit negativno. Cure koje su bile u bolnici zbog secera su rekle da ih se prati i da se bude na dijeti. A upalicu ces sigurno rijesiti nekim antibiotikom. Sretno 🍀😊
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Jutro curke 😊 mene dostava iz H&M (od prije sjoro 15 dana) probudila. Uzela sam necakinji haljinicu, sevi grudnjak za dojenje koji mi je btw TOP bar mi se cini probala sam ga pre udoban je sad mi je zao sta nisam jos jedan uzela ja bi to odma sad pocela nosit, vjerovatno i ocu. Jos sam uzela vel 42 i mislila bit ce pre velik pa zato nisam htjela vise na kraju mi skroz ok, nije skroz popunjen ali onako taman je 😊 i 6 bodija za bebaca dva pakiranja po 3 komada( prugasti,sivi i bez.tako nekako) neki kao bio pamuk divni su meni pod rukom. I tako zadovoljna sam 😆
Ali sam jos uvik umorna valjda od necaka od ovog vikenda, jos se nisam od njih oporavila😥
Moji danas dolaze i donose rucak 😊
Oppa bas mi je krivo sta to cujem😰 ali nemij se briniti, vezano uz secer cure su to vec prolazile bez problema tako da ne brigaj. A sta se leukocita tice ne brinii za to, mislim da to nije nista strasno ali posto si trudna moraju te malo bolje drzat pod nadzorom mislim da je to skroz ok nego da nitko ne mari. 😉
Sretno svima na pregledima😘😘
mOgla bi i ja ovaj tjedan traziti od doktorice opce prakse uputnicu za krv izvadit da si vidim zeljezo i to sve ostalo. Navadila sam se krvi bome zadnjih mjesec dana😣
A neznam više jeli ovak moj doktor mutav ili šta ali samo me uplaši sa svim i svačim.. Uglavnom, ništa očito čekam petak da vidimo što i kako će se šećer kontrolirati. Nadam se ipak da me neće duže od 24h ostaviti 😔😔 mrzim bolnice od svih ovih maminih operacija i kemoterapija i koječega i naprosto me jeza stisme i plače mi se čim se kojoj približim..
Eto umjesto uživanjani hrani z blagdane ja bum jela zdravo 😒😒😒😒😒
A neznam više jeli ovak moj doktor mutav ili šta ali samo me uplaši sa svim i svačim.. Uglavnom, ništa očito čekam petak da vidimo što i kako će se šećer kontrolirati. Nadam se ipak da me neće duže od 24h ostaviti 😔😔 mrzim bolnice od svih ovih maminih operacija i kemoterapija i koječega i naprosto me jeza stisme i plače mi se čim se kojoj približim..
Eto umjesto uživanjani hrani z blagdane ja bum jela zdravo 😒😒😒😒😒
Uffff bas mi je zao 😒 ja sam bila vec 24 sata i tako sad do kraja trudnoce..ne znam u kojem si gradu pa ne znam jel svuda ista procedura. Dobit ces kao neku brosuru o prehrani i kalorijama..cists glupost..ja se ne pridržavam bas toga jer mi je komplicirano. Samo sam izbacila pekaru i grickalice.
Sortiraj odgovore
Najstariji