Joj e nemrem...gladna sam..jadna sam..pila bi nes od vanilije i jela kruha, malko me grlo boli jer sam nocas bez majice spavala jer me mm ceskao pa zaspala 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ nez oce nalaz bit relevantan..ugl totalno mi se neda i najrade bi odustala, a vec smo kod sveki, sve smo digli na noge da mogu ic to obavit sutra, a najrade bi zbrisala na kavu sutra 3 sata 🤦♀️🤦♀️ ak se nekom iznimno neda ic na taj ogtt, to sam ja 🙋♀️🙋♀️..
Aha anita..ja sam pila betaloc pa to nisam smjela u trudnoci pa kao ormidol, pa to nisam smjela kao.dojilja..pa sam ostala bez icega..al bilo mi je dobro kazem..
Croatinaormidol je drugi naziv za atenolol to je ovo sta ja pijem beta-blokator,i nema nikakvih stetnih utjecaja, trazi ih ponovo ako ti je slabo nemoj trpit bezveze..i sretno na ogtt-u!
Thenisam razumijela tvoje pitanje bas najbolje,da imala sam ,imao je sve moguce efekte ,svijetlio kao nocna lampica,imao ireflektor i nekoliko umirujucih melodija…tako nesto i sad planiram uzeti obavezno.Da bebac bas lijepo reagira na njega od samog rodenja,smirivala ga je ta glazba i blago svijetlo u koje bi gledao..tokom vremena kad je poceo primjecovat i te visece igrackice su mu bile full zanimljive ,pokusavao ih je dohvatit rukicama,veselio im se,pricao s njima,vristao radosno gugutao ..bas bi ga obradovalo svaki put kad bi ga upalila i taj reflektor na zidu te zvijezde ,mjesec isto al to je tek nesto kasnije poceo primjecovat,ali ugl meni obavezno spas da mogu napravit po kuci nesto a djetetu neopisivo veselje.
Croatinaormidol je drugi naziv za atenolol to je ovo sta ja pijem beta-blokator,i nema nikakvih stetnih utjecaja, trazi ih ponovo ako ti je slabo nemoj trpit bezveze..i sretno na ogtt-u!
Thenisam razumijela tvoje pitanje bas najbolje,da imala sam ,imao je sve moguce efekte ,svijetlio kao nocna lampica,imao ireflektor i nekoliko umirujucih melodija…tako nesto i sad planiram uzeti obavezno.Da bebac bas lijepo reagira na njega od samog rodenja,smirivala ga je ta glazba i blago svijetlo u koje bi gledao..tokom vremena kad je poceo primjecovat i te visece igrackice su mu bile full zanimljive ,pokusavao ih je dohvatit rukicama,veselio im se,pricao s njima,vristao radosno gugutao ..bas bi ga obradovalo svaki put kad bi ga upalila i taj reflektor na zidu te zvijezde ,mjesec isto al to je tek nesto kasnije poceo primjecovat,ali ugl meni obavezno spas da mogu napravit po kuci nesto a djetetu neopisivo veselje.
Te zvjezdice I mjesec se isto pokretali po zidu?
The naci taj vrtuljak je imao reflektor ,ako znas sta je reflektor onda znas da kad se upali da se te zvjezdice rotiraju po zidu il sta vec odredeni refleltor prilazuje...ugl.meni osobno bas interesantno ...dojam zvijezdanog neba...na stropu/zidu.. 😉
The naci taj vrtuljak je imao reflektor ,ako znas sta je reflektor onda znas da kad se upali da se te zvjezdice rotiraju po zidu il sta vec odredeni refleltor prilazuje…ugl.meni osobno bas interesantno …dojam zvijezdanog neba…na stropu/zidu.. 😉
The naci taj vrtuljak je imao reflektor ,ako znas sta je reflektor onda znas da kad se upali da se te zvjezdice rotiraju po zidu il sta vec odredeni refleltor prilazuje…ugl.meni osobno bas interesantno …dojam zvijezdanog neba…na stropu/zidu.. 😉
Ma znam,oprosti malo smotana danas ha ha
Hvala cure na odgovorima, onda je to to 😀
Croatina sretno sutra, vjerujem da ti se neda, meni se isto već sad neda, a još me nije ni poslao 😂
Kad smo kod tih vrtuljaka, malo sam danas gledala po netu i ti koji imaju nekakvo svjetlo su nenormalno skupi.. Našla sam ih par oko 150, 170 kn koji se okreću i imaju glazbu i jedan na akciji chiccov koji je trenutno snižen s 310 na 250 u bubamari.. Kaj mislite jel to svjetlo potrebno ili da uzmem obični?
http://www.bubamara.in/igracke/igracke-za-najmlade/moje-prve-igracke/chicco-vrtuljak-next-2-dreams-rozi/07627108058664089789
To je ovaj.
The ma slobodno ti pitaj sta god te zanima😉
Malac ovaj iz bubamare je odlican,da inace su abnormalno skupi, jedino ak ti neko drugi ne kupi😉,ja sam svoj dobila na poklon i dala ga nekom....i ja bi taj uzela plavi naravno,bas je zgodnoo i cijena👌💙💙
Jutro,uh svasta ste se raspisale ovaj vikend. Bila sam u guzvi pa se nisam stigla javljati ali sve sam sad procitala!
Hvala iskusnijim mamama na savjetima,puno nam to znaci nama koje cekamo prvu bebu! ❤
Nadam se da ste mi dobro,da ste ozdravile (imao je netko virozicu,ali mi se sad sve pomjesalo) i zelim svima lijep dan danas!
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Jutro drage žene, mi budni otkad je mm otišao raditi u 6h, čula mamu dolje pa se digla, popričala s njom, sad bi mogla ić nešto pojesti pa možda u neki šoping, svekrva i svekar su nam dali jučer novčeke da kupimo nešto curki ☺️ nisam se baš naspavala noćas, em pišanje em pesonja neš zafrkavo tak da mislim da ću popodne odvalit jednu turu 😀 kako ste vi danas?
Anita i meni se sviđa, a opet mi je nekak puno dat i 250 kn za vrtuljak 😏 u svakom slučaju, imam sad bitnijih stvari još za kupovat tako da će on još malo pričekat, bit će još akcija 😁
Ps. Kada se bebe stavljaju u baby lezaljke? Jel se moze odma od rodjenja ili se to koristi nakon par mjeseci? Mi smo mislili uzet elektricnu ali posto nemaju 0 polozaj mi se cini da to nije bas za od rodjenja,mozda sam u krivu?
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Kikiriki mislim da ti piše na svakoj od kad se može koristiti, mi smo uzeli ovu http://www.bubamara.in/djecja-oprema/tiny-love-lealjka-zibaljka-stoli-3-u-1-luxe-black/219047290108861075 i ta je od rođenja, ima 3 položaja, vibraciju i glazbu
Sortiraj odgovore
Najstariji