Tamsi ja sam suprotno od tebe noćas sanjala ružno ☹️ sanjala sam da sam rodila, blizance i sve je bilo super, bez ijednog šava, ja se osjećala ko da nisam rodila dok mi nije sinulo da je još rano (kao da sam u ovim tjednima u kojima sam sad) i jel su bebe uopće žive, baš mi je grozno bilo kad sam se probudila ☹️
Što se tiče seksa, mm bi stalno mogo i uopće nema taj neki filing da bi on sad bebi nešto napravio, više je mene počelo to mučit u zadnje vrijeme kak ju osjećam, ali onda sama sebi kažem da joj ne može apsolutno ništa bit i da ništa ne osjeti pa se opustim, ali on ništa, čak bi voljela da je malo više ko tvoj 😂
Ajmeee malac i ja sam sanjala taj san,isto rodila i sva sretna,sve dobro proslo i onda shvatila da je pre rano ,pokusavala sam ozivjet minijaturnu bebu u svojoj ruci umotanu u jastucnicu,placem,vicem i onda se probudim i muz mi kaze da sam cijelu noc nes vikala.Ma uzas ,sve su to neki potajni strahovi ,ali hvala bogu samo san 😉.Danas opet nagla promjena vremena🤢,tko prezivi pricat ce....
Cure hvala vam na savjetima,koristit ce svakako, a nadam se kad rodimo da cete biti sve tu negdi da vas mogu gnjaviti pitanjima😦😊😘😘
Dream super da ti je bolje, cuvaj se i papaj😉
Lijepo je vrijeme vanka jupii.
Meni necak i necakinja kod mene od jucer, isli na advent kad se vrijeme smirilo. Satrali su me. Eno mm sa njima malo vanka, ja bas nemam snage borim se s njima od jucer izludjena sam😭😭
Joj Tamsi... jos ste dobri. Mi smo do 20 tt imali zabranu od dr i onda kako smo poceli osjecat bebu film u glavi i nema sanse. Tako da 0 bodova.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Jutro cure..ja cu popizdit od ovog vremena...znaci umirem kak me srce zajebava..lupa, preskace, slaba sam..ne razumijem kakvo je ovo vrijeme stvarno..cas sunce cas kisa..par dana u minusu pa jedan u plusu..ma wtf..uzas..
Jutro /dan svima...ja sam isto nesto cudno sanjala, ssd se vise ni ne sjecam tocno sta...ja sam oko rucka, mm usisava i cacka oko kuce. Mi "heklamo"bez nekh problema...1x tjedno vjerojatno no ne pratim evidenciju...bitno da nam je ugodno (i meni udobno).
Vagala sam se jutros na +5kg sam zasad, zadovoljna sam .
Drzite se i odmarajte danas !
Baš je koma ovo vrijeme, kod nas sunce piči a popodne najavili kišu, ne znam za vas ali ja u trudnoći bome jače osjećam ove promjene vremena. Najviše mi godi zima od svih godišnjih doba. Da je hladno i bez padalina, savršeno 😅
Ja i moj muž nemamo problema sa heklanjem osim ove viroze. Znamo da bebi ne može biti ništa tako da smo oboje opušteni 😊
Ja imam blagu aritmiju , kad mi spadne tlak onda je puno izraženija, pogotovo jučer kad sam imala temperaturu tako da znam kako može to biti neugodno. Šta ti je ginekolog rekao croatina? Možda ti je tlak niži, pojedi nešto slano možda ti bude bolje. ☹
Mame koje ste već rodile imam jedno pitanje baš me zanima, kako su vama počele kontrakcije? Kako znati da je počeo porođaj? Mene to ubrzo čeka a strah me da neću znati prepoznati 😂
Pa ja inace imam problema sa srcem..zato sam sina na carski rodila..al mi je cijelu ovu trudnocu bilo ok..dobro sam se osjecala..i zadnjih par dana me bas jako krši..kad me uhvati nemrem si pomoc..rekao je kardiolog ak cu imat smetnje da pocnem s terapijom, a ak krenem nema stajanja..a glupo mi je jer mi tak zna bit lose koji dan pa dalje sve pet..ma nez..bas sam jadna
Croatina, kakvih problema imas? Imam i ja nekih problemcica sa srcem ali ne znam jel to sta strasno za porod ili ne, morat cu popriccat sa doktoricom.
Mene tako lijevo dolje nisko boli, od natezanja sa ovoh dvoje, nemam uopce snage doslovno sam ubijena ova dva dana.nadan se da me moje dijete nece toliko crpiti jer ovo je nemoguce izdrzati.bas me boli dolje uzasno se osjecam
Sortiraj odgovore
Najstariji