Oppa ma nemoj dati da te tako preplase! Da je nedaj Boze nesto hitno vec bi ti bila u bolnici a nebi cekala petak. Lipo ces to odraditi, korak po korak, vidit ces na kraju krajeva sta ce ti tamo u hodu reci. Neces sad stajat ko zna koliko u bolnici, ali lipo odi rjesi to i da si mirna i da se znas onda ponasati i malo kontrolirati ako treba. Uzivat ces ti u praznicima i u hrani samo mozda bez kolaca i nekih slicnih stvari 😉
Dobro jutro curke, kako ste mi danas? 😊
Ja sam uspješno preživjela operaciju "viroza , danas već normalno jedem i nemam nikakvih tegoba.
Curke koje imate pregled danas, sretno! ☘
Oppa, nemoj se stresirati zbog tog trudničkog šećera, samo ti je gore ako više misliš na to. Nisi ni prva ni zadnja koja ga ima samo se pripazi malo i bit će sve dobro. 🤗 Što se tiče upalice, kura antibiotika i nestat će i ta gamad. Ovo vrijeme je baš pogodno za nastanjavanje svakakve gamadi u organizmu, pogotovo kod nas trudnica 😣 Tako da no sikiriki bit će to dobro!
Ja ležaljku za bebosa neću kupovati jer možda bude baš miran pa mi ne bude trebala 😂 Zekim se, možda ću dobiti na poklon pa ono da ne dajem bezveze novce 😊
Hehe Dream, a ja vise uopce ne racunam na nikakve poklone jer od pustih obecanja cini mi se da na kraju nece bit apsolutno nista.. tako to inace kod mene biva, obeca ti svako svasta na kraju nista od tog.tako da osim mojih roditelja koji ce mi uzet krevet i jos dosta nekih stvari i mm brata sta ce uzet komodu, mislim da se neman cemu puno nadat.dobila sam neke robice polovne koja je doslovno samo za pokuci nosit i to je to..tako da ono uzdati se u sebe i kupit sam sta god mogu inace nebi imala nista da cekam druge😂😂
Oppa-bas mi je zao. Ne brini bit ce sve ok na kraju. Radi secera ces malo pripaziti na prehranu i bit ce ok. Leukociti sta su poviseni nista strasno,mozda je neka virozica ili upalica protiv koje ce se tijelo samo izboriti i proc ce. Nemoj se previse nervirati jer i to podize secer (moja nona je diabeticar i uvijek joj se podigne kada je u stresu). Zato polako korak po korak.
Malac-pogledala sam sad tu tvoju Tiny Love izgleda dobro,samo nije na struju pa moram vidjeti jos s dragim. On se zaljubio u one elektricne.
Malu- ma mislim na ove lezaljke/stolice/ljuljacke za bebe koje se ljuljalju lijevo desno -gore dole,sa muzikom i svakakvim stvarcicama.
Uzeli bi jednu za preko dana kada imam nes za obaviti pa da bebu stavim unutra,da se ljuljki,a da je imam na oku i da mogu npr skuhat na brzinu,ili se brzinski istusirat.
--cure sretno danas na pregledima!
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Bok curke
Meni se sinusi raspadaju, grlo me boli tak da sam odgodila ogtt 🤮 toliko me trta tih rezultata da je to cudo..bojim se da bi prehlada mogla utjecat na los rezultat pa nisam isla..budem krajem tjedna probala..
Glava me boli i bas se koma osjecam
Što se tiče ljuljački mi smo ovu dobili:
http://www.bubamara.in/djecja-oprema/freeon-lealjka-s-glazbom-i-vibracijom/345453830057734545
Ne znam s koliko starosti beba može u nju ?
Hehe Dream, a ja vise uopce ne racunam na nikakve poklone jer od pustih obecanja cini mi se da na kraju nece bit apsolutno nista.. tako to inace kod mene biva, obeca ti svako svasta na kraju nista od tog.tako da osim mojih roditelja koji ce mi uzet krevet i jos dosta nekih stvari i mm brata sta ce uzet komodu, mislim da se neman cemu puno nadat.dobila sam neke robice polovne koja je doslovno samo za pokuci nosit i to je to..tako da ono uzdati se u sebe i kupit sam sta god mogu inace nebi imala nista da cekam druge😂😂
Ma znam da je tako , ne trebaš mi ništa pričati. Meni nije nitko ništa obećavao osim tate koji će za poklon kupiti kolica tako da od njih ništa više ni ne očekujem a bome ni neću uzeti, ma da to je prvo unuče tako da 😅 Muževa sestra je već vagon robice spremila jer ima i ona malog od dvije godine a krevetac smo kupili . Vidjet ćemo još za tu ležaljku jer ima trenutno i bitnijih stvari za kupiti a ležaljka ako dotekne super a ako ne hebiga 😂 Slažem se da se ne treba oslanjati ni na koga 😊
Croatina drži se, možda ti je gore što odgađaš taj OGGT ali ti najbolje znaš. Po meni je najbolje da si otišla i saznala što imaš saznati. Ako su dobri rezultati super a ako ne , dobila bi odgovarajuću terapiju 😊 Drži se, puno čaja, meda , voća i živaca 😁 I da, inhaliranje obavezno 😊
Oppa cekaaj nisi li ti pisala da te nesto mjehur zeza?
Mogli bi od toga bit poviseni leukociti..
Ja sam imala tipa 14 na proslom vadenju, al sam taman prebolila gnojnu anginu..tjedan ranije sam prestala pit antibiotik pa je rekla gin od toga..
Drzi se draga..secer nije nista strasno..dijeta 1800kcal i udaraj :D
Tonka ma H&M ima najbolju robicu i tocka..u C&A trebas znat kaj kupujes, a lidl je neupotrebljiv nakon dva pranja..barem mrsavim visokim bebicama..osim one njihove linije bio cotton il kak vec..eko nesto..al to jako rijetko izbacuju..
Jutro svima.. Sretno na pregledu..
Ja baš nemam najbolje vijesti i sad sm sva u komi. 😪😪😪 Jedina dobra vijest da se beba okrenula na glavu.
Dakle, imam trudnički šećer. Dobila uputnicu za bolnicu. Imam upalu, nema heklanja do daljnjega. Imam izrazito povišene leukocite i to je zapravo ono što brine ginekologa jer niti sam bolesna niti išta. Nisam ni bila bolesna valjda od kad sam se sa mora vratila. 😔😔😔😔 I naravno još mi i fali željeza..
Od svega toga, najviše me brinu ti leukociti i sad već imam tisuću ružnih misli 😔😔😔 u petak se moram javiti u bolnicu. A po svemu sudeći, možda najbolje da spakiram neku torbu 😪😪
Ne brini za to.. Ja sam bila prosli tjedan kod doktora i imam upalu, povisene leukocite, uzasno nizak hemoglobin pa pijem željezo i dao mi je hrpu tableta ali nije me uopće prestrasio, rekao je da je ave pod kontrolom, tak da ono da je nes strasno bar bi mi rekao da mirujem ili nesto.. S obzirom da ja jos uvijek nisam doma za stalno, tek za dva tjedna
Luna hvala pogledat fu jos tamo uopce nemam ideju kolko mi tog treba i za sta cu ih tocno koristit osim za bljuckanje i takve stvari... jel dosta neznam 10 ak komada?
Netko je piso za trudnicki secer bez brige to stvarno nije nista strasno i da se regulirat ja imam tip 1 secer znaci jos kd prije trudnoxe i to je vec malo teze regulirat ali ako ides u petrovu vjerijatno ce tr ostavit preko vikenda mjerit ti secer svaka 3 sata i vidjrt dali ti je potrebna terapija ili samo regulacija prehranom dobit ces svoj aparatic i ko trolirat se doma sve ce ti tamo objasnit samo izbacit pekare i slatkise j masnoće to je samo prisila na zdrav život nista drugo kad tako gledas :D
Sortiraj odgovore
Najstariji