Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aosijek
    08. Prosinac 2018. 16:50

Hvala puno na savjetima...uhvatila sam screenshot svega pa da mogu citati kad me opet panika uhvati.
    Ja sam pospremala po kuci, nosili smo neke ljetne stvari na tavan i tako...sad sam omjesila dizano tijesto da napravim poderane gace za veceru.

Croatina a gdje kupiti te blazinice za bebe? 

croatina
    08. Prosinac 2018. 17:27

Aosijek evo draga ove su iz DMa, meni su bile ok
    https://www.google.hr/search?q=blazinice+za+bebe&tbm=isch&ved=2ahUKEwjIqaTW0pDfAhXJX1AKHU9jAEwQ2-cCegQIABAB&oq=blazinice+za+bebe&gs_l=mobile-gws-wiz-img.3..0l3j0i24.1948.3145..3815...0.0..0.108.614.6j1......0....1.........0i30.xGUKHCLoZcs&ei=QfALXIiFNcm_wQLPxoHgBA&client=ms-android-samsung&prmd=ivmn&biw=360&bih=564#imgrc=xs-6Hnf5AC4KBM

Imas ih i u Mülleru i u Bipi i u DMu..ma i u svakoj komercijalnoj trgovini na baby odjelu i tosama ima svoje to.to, al su manje pa mi nisu bile nesto..

dreamcatcherrr
    08. Prosinac 2018. 19:23

Hvala vam puno cure na savjetima! Evo kurim i sad s temperaturom 38 a vodu ne mogu ni pogledat odmah bi povratila ☹ Jednostavno tijelo ništa ne prihvaća a beba preaktivna buni se vjerojatno .. uzas

croatina
    08. Prosinac 2018. 19:34

Cure jel koja kupovala ljuljacku za bebu? Ja sam ju imala sa sinom i dost mi je olaksala..sad ni sama nisam pametna..znam da nije bas najbolje da su bebe u tome, al ono..gledam mozda bi ipak uzela..ne sad nego kad se rodi mala
    I koje imate, ak imate? Mamaroo je favorit al moc cu si ju priustit nikad pa ni tad 😂😂😂

anita23
    08. Prosinac 2018. 20:01

Croatina imas i jeftiniju verziju mamaroo,a to je rockaroo isto od 4mum u Svijetu beba trgovini.Ja osobno nisam primjetila nikakvu razliku izmedu njih osim naravno cijene,rockaroo su za nekih 1000 jeftinija...ja jos biram izmedu njih i jos nekih,smatram da bi mi mogla dobro doci.S prvim malcem nisam imala ali sad kad sam vidla od frendica kako njima ta ljuljacka zna biti spas,mogla bi si i ja malo olaksat.

oppa
    08. Prosinac 2018. 20:28

dreamcatcherrr

Hvala vam puno cure na savjetima! Evo kurim i sad s temperaturom 38 a vodu ne mogu ni pogledat odmah bi povratila ☹ Jednostavno tijelo ništa ne prihvaća a beba preaktivna buni se vjerojatno .. uzas

Drži se... Želim ti brzo ozdravljenje... 

croatina
    08. Prosinac 2018. 20:30

Znam za rockaroo, to je prethodnica mamaroo, ali ona ima samo ljuljanje naprijed nazad..nema tih 6 nacina ljuljanja kao mamaroo..ona mi ne dolazi razmatranje jer za te pare ima puno boljih ovih komercijalnih ljulji..gledam neku ingenuity everstone iz bubamare za 1000kn..nemam pojma evo

anita23
    08. Prosinac 2018. 20:36

Hahaha i ja ju gledam croatina lijepa siva sa plavim💙💙ona su mi prva opcija ,spremila sam si ih na mob jos prije mj.dana..sad su snizena inace su 1190kn.. al ti snizenja velikog..

LUNA
    08. Prosinac 2018. 20:36

dreamcatcherrr

Moras se nekako natjerat..probaj se istusirat da padne temperatura..tu od 38 vec moras skidat 😕

malac_28
    08. Prosinac 2018. 21:24

Mi smo kupili tiny love ležaljku, jako mi se svidjela jer je kao košara, beba može odmah u nju, ima vibracije, muziku, nema opciju baš da se sama može ljuljat iako ju mogu ja zaljuljat. Najviše sam ju uzela da beba može stalno bit kraj mene ako nešto radim i sl. dok ne odmaramo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.