Hej cure znam da dte vec ufurane zanima me di su najkvalitetnije a i da nisu preskupe tetrapelene znam da mi svi govore to ces trebat a to nikakk da opce krrnem gledat bili smo u ikei i bigatstvo sam ostava ta.o i gledam 2 tetrice 50 kn reko kaj je to tak skupo…
Ja sam uzela na stranici Minigreeny, pamucne otprilike 12-13 kn po komadu..nesto bijelih nešto sarenih..
Ja sam tetre uzela na sajmu, minigreeny i eko butik, imam ih za sad 15, 10 bijelih i 5 s uzorkom i mislila sam još 5 uzet, možda čak u pepcu da probam njihove pošto su neki pisali da su ok.
Ne pijem terapiju jer mi je ok..prestala sam s beta blokatorima kad sam ostala trudna, presla na ormidol pa prestala kad sam rodila i od tad ne pijem nis..bilo mi je ok..
Sad me bas jako kofrči 🤦♀️🤦♀️ i brijem da sam sve blize tom ormidolu opet..
A kaj se doktora tice, htjeli su me prvi puta prirodno porodit bez pol frke, al nisu mogli preko nalaza kardiologa..
Sutra idem ogtt rijesit, poslije 18 ne smijem nis jest vise, a? 🤦♀️🤦♀️ samo voda?
E muka mi je i place mi se kaj moram ic to rijesit 🤦♀️
Ahaa sta se tice bocica mi smo koristili Nuk,iskreno estetski su mi bile najljepse ,bilo ih je sa razno raznim disney dezenima,premda su u to vrijeme avent bile najtrazenije i prozvane najboljim,al meni su bile bez veze obicne..imali smo od Aventa samo izdajalicu rucnu koja mi je bila super i bez nje nebi mogla s obzirom da sam jedino na taj nacin mogla nahranit voje djete svojim mlijekom.Sta se prvih igracaka tice meni osobno vrtuljak sa visecim igrackama koji mozes stavit na krevet ili kolica je bio spas bebicu bi umirio i kasnije kad je poceo rukicama prema njima da ih dohvati pa idu zveckice od negdje 3 mj.ne slusajte kad vam kazu da tak maloj djeci netrebaju igracke one su vrlo vazne za djetetovu motoriku.Zato su danasnja djeca mnogo inteligentnija nego sto su prije bila..Beba prvo primjecuje crvenu boju pa gledajte da vecina bude u tom tonalitetu ..kasnije sta sarenije ,raznih oblika ..i od samog starta ..na svakoj igracki imate znakove 0+ ,3mj.+ ,3+..sve po djetetovoj starosti…
Bokic😊 vidim imala taj vrtuljak ,znaci bebica reagirala na njega?? Ja ga nedavno kupila,pa pitam jer imas sa njim iskustva.. imala onaj vrtuljak sa svjetlom?
Ne pijem terapiju jer mi je ok..prestala sam s beta blokatorima kad sam ostala trudna, presla na ormidol pa prestala kad sam rodila i od tad ne pijem nis..bilo mi je ok..
A kaj se doktora tice, htjeli su me prvi puta prirodno porodit bez pol frke, al nisu mogli preko nalaza kardiologa..
Sutra idem ogtt rijesit, poslije 18 ne smijem nis jest vise, a? 🤦♀️🤦♀️ samo voda?
Sretno sutra..ma mozes ti to😁.. znam najgora je ta glaaaad koju moramo trpiti😎...
A kaj se doktora tice, htjeli su me prvi puta prirodno porodit bez pol frke, al nisu mogli prekonalaza kardiologa..
Vidis meni dr nije nista rekla ali ja ipak nisam jela iza 6-7.
Evo moja curka stuca vec par dana, jednom dnevno 5 min. Sa malim to nisam osjetila.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Cure imam pitanje, možda je malo glupo, ali stvarno ne znam koga da pitam.. Jel moguće da osjećam udarac na guzu? Znači osjetim često ko udarac u trbuh, ali ga osjetim iza na guzu. Jel moguće da me nekak s nogicama na iza lupi pa da osjetim tak? Nisu plinovi nego baš osjetim kao udarac, uopće mi nije jasno, posteljica mi je sprijeda ak to ima kakve veze..
Croatina sretno! 😉
Malac, iskreno neman pojma ali ja bi rekla da je normalno da te moze od pozadi drmnut pa da osjecas tako od iza di te i dohvati 😉😊
Croatina ormidol je drugi naziv za atenolol to je ovo sta ja pijem beta-blokator,i nema nikakvih stetnih utjecaja, trazi ih ponovo ako ti je slabo nemoj trpit bezveze..i sretno na ogtt-u!
The nisam razumijela tvoje pitanje bas najbolje,da imala sam ,imao je sve moguce efekte ,svijetlio kao nocna lampica,imao ireflektor i nekoliko umirujucih melodija...tako nesto i sad planiram uzeti obavezno.Da bebac bas lijepo reagira na njega od samog rodenja,smirivala ga je ta glazba i blago svijetlo u koje bi gledao..tokom vremena kad je poceo primjecovat i te visece igrackice su mu bile full zanimljive ,pokusavao ih je dohvatit rukicama,veselio im se,pricao s njima,vristao radosno gugutao ..bas bi ga obradovalo svaki put kad bi ga upalila i taj reflektor na zidu te zvijezde ,mjesec isto al to je tek nesto kasnije poceo primjecovat,ali ugl meni obavezno spas da mogu napravit po kuci nesto a djetetu neopisivo veselje.
Malac, ja znam osjetiti udarac iza dolje
Sretno Croatina sa ogtt, ja idem u srijedu nalaze necu ja ni vidjeti nego idu direktno doktorici.
Mene su ledjni misici ubijali dok sam jos radila i sjedila. A sad me ubijaju i to samo s desne strane ledjni misic (desno od kicme) kad setam.... mozda cu neke vjezbe ubaciti...
Sortiraj odgovore
Najstariji