I ja sam ju gledala i jako mi se svida sta je kao kosara ,dok mi ove druge nekako nisu za novorodence.. jos se dvoumim,kad sve izpregledam i predem sve ducane u Hrvatskoj i Sloveniji onda cu valjda odlucit 🙂
Anita i meni se baš zato svidjela, a ima i 3 položaja za kasnije.. Frendica ju ima i jedna poznanica i prezadovoljne su s njom.. Još sam ju uhvatila na 30% u bubamari tak da nas je ispala 560 kn, nadam se da će nas poslužit ☺️
E pazite ovo molim vas, znači curka me lupka i ja stavim mužu ruku ništa, ajde ok i počela se tak micat da se vidjelo prek majice, dignem majicu opet ništa, spustim opet majicu i opet krene, trknem muža da vidi i prestane 🙈😂😂 pa fakat mu se neće pokazat 😂
Sinek je to stalno radio 😂😂😂 al on je i puno mirniji u trbici bio nego malena..doslovno do poroda ga mm nije osjetio, a na 4d se pokrio po faci 😂😂😂😂 zato sad u snu bunca tatica tatica 😂😂😂😂
A mala je probala na istu semu, al je predivlja pa ju je ipak uspio uhvatit 😂😂😂😂😂
Hvala curke na super savjetima i lijepim željama 😊 Evo jutros je bolje, temperatura spada a polako dobivam želju za hranom. Trenutno je 37. Necete vjerovati ali su mi najviše od svega pomogle prenatalne tablete 🤤 Grčeve više nemam Bogu hvala. Nadam se da je blizu kraj mojim mukama 😂
Kako ste vi cure danas? 😊
Jutrooo... i meni je malo bolje danas... glava me ubila jucer. Dream drago mi je da ti je bolje 😊👍🏻
Moja cura je isto jako aktivna dok je sin bio miran kao i sada.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Jutro, mi smo dobro. Sinoc smo imali neki event pa smo isli na veceru i kasno sam zaspala i spavala do sad 😊 beba nema mira nikad, stalno me lupka i predivno je.. nocas sam sanjala da sam ga dojila i bas sam se lijepo osjecala ❤ jedva cekam da se rodi moj miš mali
Imam pitanje 😁 dal se vasi partneri mogu opustit u seksu? Moj od kad ga je vidio na 4D se bas ne moze, a rekla sam mu da je sve okej i da bebi nece nista bit, al on ga osjeti da lupka i to ga blokira u glavi.. 🤔
Jutroo drage trudnice i mame ☺️ ma baš je fascinantna 🙈 kaj je najbolje, jučer je bila najaaktivnija i reko ajde ulovit ćemo ju kad ono ništa 😂 poslije je nešto malo osjetio..
Dream baš mi je drago da si bolje, vjerujem da će ti danas bit puno bolje. ☺️ Meni je obično ta viroza trajala jedan dan ili jednu noć jer me najčešće u noći ulovila i poslije je već bilo lakše pa se iskreno nadam da će i tebi bit tako ☺️
Ja sam dobro, ustala maloprije, kobasice i jaja se kuhaju i veseli me sunčeko vani ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji