Luna tajice su 95% pamuk 5%elastin. Jedino šta sam zaribala..uzela sam L veličinu. Sudim po kilama koje sam dobila..i sad moram opet u lidl jer su mi velike..🤣 Grudnjak sam uzela 85D..i ok mi je..a mislim da je i to najveća veličina.
Jutro curke, jeste se naspavale i kako ste ? 😊
Puno ste se raspisale pa se ne mogu ni sjetiti 😅
Malac drago mi je zbog tebe i bebaca, nek ostane tako sve u redu.. Bea drago mi je i zbog tebe, puno sreće da na idućem pregledu bude još bolje 🤗
Ja sam jutros bila u Domu zdravlja i izvadila nalaze za idući pregled , ajme koja gužva. Tamo uđeš zdrav a izađeš bolestan 😒 Još trudnice nemaju prednost , samo djecu puštaju 😣
Meni je dragi sinoć sam stavio čizme i poklone 😂
Curke je li idete gdje za Novu godinu? 😊
Malac cestitke😘😘
I heklanje hahahaha, ja cu dogodine heklat😂😂
Ne sjecam se sta sam sve htjela komentirat pa ovako sta uspijem;
-otkad sam otisla od mojih ne doceka me nikakav poklon ni pod borom ni u cizmici ni nigdi😭😭😭😭 isla sam zato danas vadit krv za stitnjacu,klasika, i za IAT. I onda svratili do mojih jer ce mi oni podignut te naaze itd, i oni su mi naravno u cipelu ostavili cokolade 😊😊 i dobila jos punjene paprike gratis😂 bas su mi pre dobri💙
-planiram danas u Lidl, obavjestim ako ista pronadjem. Planiram onu donju majicu za dojenje uzet jer za grudnjak neman pojma koji bi uzela, nisu mi sise nista bas ni narasle ionako imam manje, valjda ce to kasnije narast kad mljeko nadodje😕 pa ne znam koju velicinu ni uzet
-probava mi je koma
-za sta cete sve koristit tetre??
Nema vise bure okrenula kisa.ah, dugo je i trajala bura.gadi mi s eovo bljutavo vrime😣😤
Cure, znate mozda di se moze naruciti online djecje zavjese za prozore? Na likove iz crtica ili neke slatke bas djecje?
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Jutro curke, jeste se naspavale i kako ste ? 😊
Puno ste se raspisale pa se ne mogu ni sjetiti 😅
Malac drago mi je zbog tebe i bebaca, nek ostane tako sve u redu.. Bea drago mi je i zbog tebe, puno sreće da na idućem pregledu bude još bolje 🤗
Ja sam jutros bila u Domu zdravlja i izvadila nalaze za idući pregled , ajme koja gužva. Tamo uđeš zdrav a izađeš bolestan 😒 Još trudnice nemaju prednost , samo djecu puštaju 😣
Meni je dragi sinoć sam stavio čizme i poklone 😂
Curke je li idete gdje za Novu godinu? 😊
Ja sam se naspavala 😊 al pada kisa pa ne mogu mrdnuti iz kuce. Jedino sam prosetala psa i sad lezim, nemam ni sta cistitu vise haha kad sve ocistim. Ja bi okitila bor, al prvo trebam sve kupiti 😁 ni bor nemam haha
Joj znam, ja sam danas isla dat mokracu, bila je guzva, al sam odmah usla, kod nas trudnice i djeca imaju prednost..
Vidis kako tvoj misli na tebe. Moj ce mozda kad se vrati s posla 😁 ako ne, ja sam si sama narucila poklon- gleznjace 🤣 reci cu mu da mi je to on kupio za sv Nikolu
Hmm NG, boo za sad nismo pricali o tome.. a di cu, kako da do ponoc ostanem budna ?🤔
Kikiriki mozda IKEA?
Dreamcatcher cuj di cu za novu? 😂😂😂😂😂 van na dvoriste pogledat vatromet i natrag u krevet 😂😂😂😂😂😂😂 vec trecu godinu za redom 😂😂😂😂
Al ak nam ostane novaca za bozic idemo u bec ili budimpestu jer nam se neda natezat i glumit familiju ni s mojima ni s njegovima 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Tonka ja imam hrpu sinovih tetrica jos..to su sveki i mama sivale od kaliko gaze i to fakat odlicno upija..bolje nego bilo koja tetra..tak da bum to koristila za bljuckanje, podrigivanje i to..mali je dosta bljuckao u pocetku..a ove sarene za sve ostalo..za povijanje (boze me oslobodi kad se sjetim kak se bojao vlastitih ruku kad je bio mali 😂😂😂😂 da ga nismo povijali, on nebi spavao uopce..siroce 😂😂) za u kolica, za setnje, nakon kupanja 😁😁
Kaze meni moj da sam neku noc toliko hrkala da nije mogo vjerovat da je skoro otiso na kauc lec..ja ma daj?ja ne hrcem 😂
Hvala vam drage moje na podršci 🌹🌹. Ovaj forum je dokaz da je žena ženi drug a ne vuk. Ljubim vas sve.
Malac dobrodošla u klub 👧🏻.
Kikiriki mi smo naručili svoje preko Amazona i preslatke su. Ima ih raznih, mi smo kupili sa motivom oblaka jer nam ne sve u oblacima.
Malo zeza forum, nece slike... ja sam robicu oprala i slozila 😊
Di za novu. Pa mi idemo kod mojih cijele praznike, jedva cekam. (maminu kuhinju 🙈)
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Luna tajice su 95% pamuk 5%elastin. Jedino šta sam zaribala..uzela sam L veličinu. Sudim po kilama koje sam dobila..i sad moram opet u lidl jer su mi velike..🤣 Grudnjak sam uzela 85D..i ok mi je..a mislim da je i to najveća veličina.
Evo bila sam u lidla..nisam izdrzala..uzela Tajice sive S velicina..zasad je dobro al ne znam za dalje..čini mi se onaj dio na stomaku da nije bas elastican 😕
Grudnjak sam uzela 80D..naravno da je mal..al meni su sise ogromne pa ne znam ni gdje da kupim a da nije uzasno skup..posluzit ce bar za bolnicu onako ispod spavacice, lijepi si i ko ima manje sise isplati se uzet.
Za novu cu bit doma, jest i gledat tv..u ponoc se odvest na rivu vidit vatromet i to je to 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji