Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aosijek
    06. Prosinac 2018. 08:13

Malac hahahaah umirem od smijeha...promjenila si pojam HEKLANJA zauvijek 😂
    Moj spava da kad radi po 12h pa vjerujem kad dodje doma da mu nije do niceg...po kuci ja drzim sve pod kontrolom tako da je miran.
    Dok za razliku od njega nas malisan sinoc nije bio miran, bas me izmlatio posteno 😍
    Nocas sam bolje spavala ali vec kako je mm otisao na posao sam budna,popila kavu evo i pojela napolitankica malo i saltam po TV.
    Danas i ja planiram pustiti narudzbu Ethernalu za tetrice...jel ima tko bambusove iz Bubamare i sl..pa da mozemo usporediti... Ethernal je bome skup...3 bambusove 130 kn..

Malu
    06. Prosinac 2018. 08:21

Jutrooo.... hahahahahah i ja sam se bas nasmijala za “heklanje”. Bar netko ajde. Ja cu druge godine heklat 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

croatina
    06. Prosinac 2018. 08:29

Bea joooooj odlicno!!! Jaaaako mi je drago da je puno bolje stanje sad..sad ces se i ti opustit pa ce bit jos bolje 🎉🎉 super vijestice
    Muke po brijanju, ha? Ja sam do sad sama, sad vise necu..u prosloj trudnoci me mm poceo rano brijat jer sam bila jako opterecena da ne ostane koja dlacica 😂😂 sad sam sama, prosli put sam j** mater i sebi i njemu, tak da ovog puta me on bude brijao 😂😂 
    Cureeeeeee dobila sam bambusove tetre za sv. Nikolu 😂😂😂😂🎉🎉🎉🎉🎉 malo je rec da sam presretna 😂😂😂 bas me razveselio 😁😁😁

malac_28
    06. Prosinac 2018. 08:36

Evo nas s pregleda, sve je u najboljem redu, imamo 500 grama i potvrđeno je da je curka ☺️☺️

malac_28
    06. Prosinac 2018. 08:39

Croatina svaka čast mužu za poklon, moj se nije ni sjetio da je Sv. Nikola 🤪 dočekale su ga cigarete u tenisicama pa me pito ko mu je to stavio cigarete 😂

debeljuca
    06. Prosinac 2018. 08:46

Malac cestitke na curici..ni moj se nije sjetio sv.Nikole a njega je docekao poklon..hehe tako bude svake godine,a ja ko dijete ocu se probuditi i vidjeti jel je meni sta ostavio..kad ono kifla 😂

Malu
    06. Prosinac 2018. 08:50

Cestitam na curici... ja sam sinoc stavljala malome slatkise i pita muz A meni?!? Aaa daaaajjjj. 

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

anita23
    06. Prosinac 2018. 08:54

Bea neizmjerno mi je drago da sve ide nabolje!🤗
    Malac28 cestitke na potvrdenoj curici,maloj misici💕💜

croatina
    06. Prosinac 2018. 08:59

Malac cestittkeeeeee 😍😍😍 cek ja sam po nadimku mislila da ti ziher frajera nosis 😂😂😂
    Ahahahaha da ko mu je to stavio cigarete 😂😂😂😂
    Debeljuca hahahaha mm i ja smo se budili po noci 🤣🤣🤣 pa nismo mogli spavat 😂😂😂😂 ko djeca hahaha..a opce nam nisu bili nasi pokloni napeti, nego kaj ce ovaj drugi rec kad otvori poklon kaj si mu uzeo 😂😂😂 tak smo uzbudeni bili da se opce nismo naspavali 😂😂😂
    Ja sam njemu uzela ogromnog bozicnog patuljka gnoma plisanog, a on meni te tetrice..tak smo veseli bili i jedan i drugi 😂😂😂
    A sin je dobio traktor..ono 661. U kolekciji 😂😂😂 i ushiceno vikao TAKO, TAKO 😂😂😂😂😂

malac_28
    06. Prosinac 2018. 09:32

Hvala cure, baš sam sretna jer je sve super ☺️
    Croatina haha ne, nadimak se odnosi na mene jer sam ja mala 😂😂 pa da, strašan je 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.