Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dreams
    07. Prosinac 2018. 11:06

Normalan je taj naš strah...na kraju ćemo točno znati razliku između plača gladi, boli, ili nečeg drugog... Sve se to složi samo eto sad dok je nepoznato dolaze ta sva pitanja...
    Ajme jedva čekam...gledam kolica, robicu, dude, čarapice i to u stanu i sve više ne mogu dočekati 😍

oppa
    07. Prosinac 2018. 11:26

Ajme cure... Jedan dan nisam gledala forum, deset stranica teksta.. 😂😂 Probat ću sve dodirnuti tematski..
    Sv Nikola kod nas nije bio 🤨 jučer sam provela cijeli dan u Zagrebu sa muževom sestrom i klincima po adventu bauljali (pojela pileći kebab u tortilji - ubila se u njemu i onda je on mene ubijao do pred spavanje 😂😂) danas čišćenje keljom 😊😊 onda sam potrošila previše para na ono što mi i treba i ne treba. Kupila si ljubičaste(najdraža boja) Pumice sa mašnom na dječjem odjelu u šusteru za 250kn, presretna.. Imam fetiš na tenisice. Svako malo ih kupujem. Bila u lidu, kupila ručnik za mrvicu, sebi gtudnjak 85c, ok mi je, štramplice sebi, tajice sive S, super ali slažem se s nekim na forumu - malo se razvlači gornji dio prek trbuha pa moglo bi bit poslije da je mali..
    Danas ću kititi bor sa nećakinjom (došla na spavanje sinoć😀 dijete je ful aktivno, 3 god) i muževom kćeri i veselim se.
    Heklanje.. Da i mene zna boljeti baš čunča 😁😁🤣🤣 pa mi nekalo u posljednje vrijeme uopće nije ugodno! Još i Paula se buni u trbuhu pa znamo i odustati. 

oppa
    07. Prosinac 2018. 11:29

I još malo tipkanja 😁 divno, cure moje, ovako će nam stalno biti... Znači, situacija sjedim na wcu i mala mi uleti sa izjavom:luna kasni na natjecanje 🤔🤔🤔 o dijete drago tetka bi kakala u miru 😂😂😂😂 ohhhhh...
    Imam i ja puno strahova, ali naprosto ne želim da pobijede moje iščekivanje i radost.. Sve će to sjesti na svoje. Uostalom uz forum i druge majke koje su već prošle neke stvari neću se ustručavati zvati stalno i pitat 😁😁

oppa
    07. Prosinac 2018. 11:31

Iii naravno čestitke svima na dobrim vijestima sa pregleda.. I samo neka tako dalje nastave rasti i lupkati.. Mi idemo u ponedjeljak i jedva čekam. 

Kikiriki
    07. Prosinac 2018. 11:37

Tonka -i ja imam taj osjecaj i strah da je nekako ne zeznem svojim neznanjem.
    Bea-totalno razumljivo,ali ti si mama i ti i tvoj muz cete donosit odluke. Super je pa imas njegovu podrsku i vjeruj mi nitko ti nece dirati bebu ako ti jasno kazes ne.
    Ja sam npr vec sad svima jasno dala do znanja da 40 dana necu primat goste i da ne zelim da mi u rodiliste dolaze ljubakat bebu dok nema imunitet. Neki su rekli da sam overprotective,neki su rekli da je to staromodno,par njih je reklo da se slaze,a neki se i dure i cude. Svejedno mi je ko ce sta mislit,ona mi je najbitnija.

Dreamcatcher-hahah,ma vjerujem da ce se sami povuci jer ce nekima brzo dosaditi pomagati...a za petljanje u odgoj to kod mene znaju vec da ne smiju,jer smo muz i ja isti. U nista nam se ne petljaju roditelji ni itko jer ih odma prekinemo na lijep nacin pa su vec naucili ne pametovat i ne ispitivati previse 😂 Samo daj do znanja ali na miran odlucan nacin i prestat ce.

Odrasla sam u obitelji di se svi petljali u sve i svadjali non stop oko gluposti koje bi eskalirale,tako da sam im rano vec dala do znanja jos dok sam studirala da kod mene to tako nece ic. Ili ce se pridrzavati i imat cemo ok odnos ili necemo imati nikakav odnos. Tako da su sada super sta se mene tice,a izmedju sebe se i dalje petljaju svi svima u sve😂

Daddy's girl and mommy's world! ❤

malac_28
    07. Prosinac 2018. 11:56

Ajme cure pa trebala bi ić svakih pola sata, sat na forum da ne budem u zaostatku 🙈 što se tiče strahova, naravno da ih i ja imam, ali se trudim ne previše razmišljati o svemu tome.. Imam 3 nećaka i čuvala sam ih od prvog dana i bila u blizini uvijek tak da ne mogu reć da mi je nepoznato i velika mi je utjeha što mi je mama u kući pa znam da ću uvijek moć po nju ako neću nešto znat ili ako me uhvati panika.. Najviše me strah da nešto ne pođe prije po zlu, samo da dođemo u neke sigurne tjedne i da se naša srećica rodi živa i zdrava, a za sve ostalo ćemo se snać dan po dan.. 

Beaa
    07. Prosinac 2018. 12:06

Luna razumijemo se totalno. Sad svi pokušavaju biti dobri misle da mi imamo amneziju ako smo trudne 😂😂 a ja još gora nego prije jer hoću da mi dijete od početka ima miran i skladan život. 
    Kikiriki i nama su se pokušali od početka braka miješati ali smo mi to stopirali ali njih to nije zanimalo, ali ja ne dam i dalje nema kod mene predaje. Ne možeš da vjeruješ koliko se sad trude da budu pažljivi prema meni posebno jer su skontali da kakvi su bili bebu ni na slikama viđati neće, ali nekad se ne uspiju ujesti za jezik, preracunaju se pa im (ne)iskrene namjere iziđu na vidjelo. Mir naše bebe i nas mir se ne može nikakvim novcima niti poklonima kupiti. Mogu samo da im poručim uz pjesmu “Uzalud vam trud svirači “

Kikiriki
    07. Prosinac 2018. 12:33

Bea-joj ma da to sad svi nes glume radi bebe,a i to nije ni rafi bebe nego radi njih samih da se mogu hvalit prinovom u obitelji kad ih netko sretne..mah...bas to sta kazes mir se neda kupiti. I bas kad prodes sve te neke ruzne situacije i stvari gledas full zastitit svoje djete od toga. Nekad mi je drago za sve sta sam iz takve sredine naucila pa barem moje djete,jedna nova generacija nece prolazit to isto. Nedam na nju,a nije se jos ni rodila 😂 

Malac-hahah a sta ces kad je vrijeme neko blah,a mi sve doma pa tipkamo 😂 
    Tesko je sve i popratit ali neka lijepo se druzit 😊 
    Curke odoh u shopping za kucu,u potragu za sto sitnica koje nam jos fale. Kasnije budem procitala zaostatke 😂😁😘❤ 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

LUNA
    07. Prosinac 2018. 13:01

Ma grozim se tako nekih ljudi s muzeve strane..pogotovo svekrve..sad pusta neka briga kako sam..pa ako nam sta treba da se javimo bla bla..nedaj boze da mi od nje nešto treba..kakva je nece djetetu kupit ni kinder jaje 😒 al eto ja ne zelim bit zla i da moje dijete ne upozna baku pa da mu bude neugodno kad ga netko pita..tako da necu branit da ga vidi, al posto kod nas ne dolazi jer su rastavljeni vidit ce ga vani ili kako nama bude pasalo a ne njoj 😒 valjda nisam pre brutalna

Beaa
    07. Prosinac 2018. 13:45

Kikiriki bas tako! Sada i počinje sve, kako se sada postaviš i staviš u zaštitu bebe tako će i doći do njih. Ja naprosto ne želim “trgovati” svojom bebom da bude e to si mi rekla sad ne dam ti blizu djetetu i tako iznova sad si dobra kupila si joj to sad ju možeš viđati. A dosta roditelja koriste djecu kao oružje u takvim situacijama, na kraju dijete bude koleteralna šteta. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.