Za novu godinu se nadam da cu otic sa muzem i sincekom na par dana u neki hotel tik do mora sa velikim balkonom..u miru lijepo bez guzve..malo prosetat plazom i docekat novu na balkonu pijuckajuci vrucu cokoladu i gledajuci vatromet..kad mi se spava da mogu otic spavat...i uzivat s pogledom na more...neda mi se guzvat u nekom velikom drustvu,di bi svi pili,vristali i skakali do zore...ove godine hocu svoj mir.Nadam se samo da ce muz moc dobit slobodno,ak ne ostajem doma sa svojom malom obitelji.
Croatina hahaha da bojao se vlastitih ruku ajme misko mali haha jadan😭😂
Mislis povijanje kao siroko povijanje pa njih unutra se ubaci? Malo sam neuka jbg😬 i kao nakon kupanja, why? 😊
Malu bravo blago ti se lipo si slozila sve👍
Ja za novu isto nigdi najvjerovatnije, a di cu sa drobom do zuba😰😃 mozda do prijatelja ili oni do nas ili ni to😕nije mi ni bitno.ionako kad mi prodje Bozic to sve ostalo mi je shit, onda sam tuzna 😰 ovako oj pocetak 12.-og mj i do Bozica uzivam poslije hnjeeee😦
Cure, vec par dana imam problem. . Onako me skroz dole ispod trbuha boli dok hodam i prepone i dok se okrećem po noći s boka na bok onda me bas i trbuh zaboli
Jel bi to trebalo biti normalno ili?
Mi nismo pričali o Novoj, vjerojatno doma, neda mi se nikud, kak kaže Tamsi, pitanje je jel ću uspjet ostat budna 😂
Kiki meni se isto svaki dan javlja neka nova bol, prepona me boli samo desna i to me zna baš dosta zabolit dok hodam, kukovi me po noći bole, a nekad i trbuh, ali to prepisujem crijevima kad navečer nešto jedem što ne bi trebala..
Kad smo već kod bolova, jel koju od vas boli dolje nakon tzv. "heklanja" 🙈🙊 znači mm i ja smo upravo "heklali" i baš me boli dolje i tak mi je u zadnje vrijeme svaki put nakon "heklanja" 😂
Tonka ne..povijanje kao zamatanje..brijem da je na engl to swaddling
Evo clanka https://www.trudnoca.hr/beba/skrb-o-bebi/swaddling-beba-kako-motanjem-umiriti-bebu-i-omoguciti-joj-kvalitetniji-san/?gclid=EAIaIQobChMIjsv5jq6L3wIVz-d3Ch3FqgUVEAAYASAAEgIeoPD_BwE
Da..ja sam rodila u Karlovcu i ovdje se bebe pod normalno motaju u rodilistu i drze ih u onim jastucima..sto je superprakticno, al kad dodes doma i primis golu bebu bez toga, nastaje panika jer ne znas kak bi ju primio, ne znas nis..ugl on kak je bio povijan jos u bolnici, kad smo dosli doma plakao je osim kad mu nismo drzali ruke da ne trza njima..mm je nad njim popodne 3 sata bdio u kindacu i drzao mu ruke dok sam se ja naspavala jer 4 dana nisam oka sklopila..e kad sam se ja resetirala onda mi je i mozak poceo radit, reko ajmo ga zamotat..izgledalo je to vrlo ofrlje, al on vise nije plakao..to ludilo je trajalo neka 2, 2 i pol tjedna..3 mjeseca je po meni puno previse..vec nakon tjedan i pol se to dosta smanjilo..
Kiki ako nije bas konstantna bol mislim da nije opasno. Mene zna boliti s desne strane, pa kosti pa trbuh pa ledja, mislim da se to sve siri i priprema. Dok nisu ucestale kontrakcije valjda nije nista.
Malac ne heklam pa ti ne mogu pomoc 😂😂😂😂
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Mene preko dana nista ne boli osim sto se brzo umaram,ali zato po noci bokovi ,trbuh vise kao neko zatezanje ligamenata,al bolno,leda...ma strasno...nedo bog da mi je mjehur pun,cijeli trbuh mi se zgrci,budenje tisucu puta u toku noci..😖
Malac28-Na zalost mog muza mi vec dugo ne konzumiramo "heklanje",al u pocetku nakon sto bi svrsila znalo me bas jakoo zaboljet,to grcenje donjeg djela trbuha bi trajalo sljedecih 1,2 dana...mozda zato vise i nemam volje za "heklanjem"...🙄
Nakon kupanja, pometnut na prematalicu tetru, ili zamotat bebu u tetru umjesto rucnika ak je dovoljno debela..one navlake frotirne za prematalice..iako su primamljive, prakticne, rekla sam da necu kupovat jer ne mozes ih kupit 10 da ih mijenjas stalno, al def nije higijenski..kod svakog ili svakog drugog presvlacenja sam ja tetru bacala u pranje..jos sa curkom se skroz bojim urinoinfekta, tak da jbg..brijem cak jednokratne podloge uzet za doma..
Aha..heklali smo neki dan, ona nabija dolje nisko, a ovaj s vanjske strane 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ prisjelo mi
Anita ne boli me donji dio trbuha već baš pi*a 😂 sad je već ok, al onaj prvi tren nakon seksa užas 🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji