Mi nismo pričali o Novoj, vjerojatno doma, neda mi se nikud, kak kaže Tamsi, pitanje je jel ću uspjet ostat budna 😂
Kiki meni se isto svaki dan javlja neka nova bol, prepona me boli samo desna i to me zna baš dosta zabolit dok hodam, kukovi me po noći bole, a nekad i trbuh, ali to prepisujem crijevima kad navečer nešto jedem što ne bi trebala..
Kad smo već kod bolova, jel koju od vas boli dolje nakon tzv. "heklanja" 🙈🙊 znači mm i ja smo upravo "heklali" i baš me boli dolje i tak mi je u zadnje vrijeme svaki put nakon "heklanja" 😂
I mene tako boli dolje poslije toga..
A i ovo sto je netko komentirao po noći bas kao neko zatezanje trbuha dok se okrećem
Jutro curke, jeste se naspavale i kako ste ? 😊
Puno ste se raspisale pa se ne mogu ni sjetiti 😅
Malac drago mi je zbog tebe i bebaca, nek ostane tako sve u redu.. Bea drago mi je i zbog tebe, puno sreće da na idućem pregledu bude još bolje 🤗
Ja sam jutros bila u Domu zdravlja i izvadila nalaze za idući pregled , ajme koja gužva. Tamo uđeš zdrav a izađeš bolestan 😒 Još trudnice nemaju prednost , samo djecu puštaju 😣
Meni je dragi sinoć sam stavio čizme i poklone 😂
Curke je li idete gdje za Novu godinu? 😊
Ja sam se naspavala 😊 al pada kisa pa ne mogu mrdnuti iz kuce. Jedino sam prosetala psa i sad lezim, nemam ni sta cistitu vise haha kad sve ocistim. Ja bi okitila bor, al prvo trebam sve kupiti 😁 ni bor nemam haha
Joj znam, ja sam danas isla dat mokracu, bila je guzva, al sam odmah usla, kod nas trudnice i djeca imaju prednost..
Vidis kako tvoj misli na tebe. Moj ce mozda kad se vrati s posla 😁 ako ne, ja sam si sama narucila poklon- gleznjace 🤣 reci cu mu da mi je to on kupio za sv Nikolu
Hmm NG, boo za sad nismo pricali o tome.. a di cu, kako da do ponoc ostanem budna ?🤔
Meni je drago kad se on tako sjeti, neki dan mi kupio cvijeće za u kuću a na klimu se grijemo, neće dugo prezivit pa cu ga morati premjestiti. 😂 Ni mi još nemamo bor, moramo i to kupiti, jadan novčanik ovaj mjesec 😒 Za novu godinu mi ostajemo doma, eventualno ćemo prijatelje zovnuti. Tad sam skoro 9. mjesec pa sumnjam da će mi se igdje dati 😅
Jutro curke, jeste se naspavale i kako ste ? 😊
Puno ste se raspisale pa se ne mogu ni sjetiti 😅
Malac drago mi je zbog tebe i bebaca, nek ostane tako sve u redu.. Bea drago mi je i zbog tebe, puno sreće da na idućem pregledu bude još bolje 🤗
Ja sam jutros bila u Domu zdravlja i izvadila nalaze za idući pregled , ajme koja gužva. Tamo uđeš zdrav a izađeš bolestan 😒 Još trudnice nemaju prednost , samo djecu puštaju 😣
Meni je dragi sinoć sam stavio čizme i poklone 😂
Curke je li idete gdje za Novu godinu? 😊
Ja sam se naspavala 😊 al pada kisa pa ne mogu mrdnuti iz kuce. Jedino sam prosetala psa i sad lezim, nemam ni sta cistitu vise haha kad sve ocistim. Ja bi okitila bor, al prvo trebam sve kupiti 😁 ni bor nemam haha
Joj znam, ja sam danas isla dat mokracu, bila je guzva, al sam odmah usla, kod nas trudnice i djeca imaju prednost..
Vidis kako tvoj misli na tebe. Moj ce mozda kad se vrati s posla 😁 ako ne, ja sam si sama narucila poklon- gleznjace 🤣 reci cu mu da mi je to on kupio za sv Nikolu
Hmm NG, boo za sad nismo pricali o tome.. a di cu, kako da do ponoc ostanem budna ?🤔
Meni je drago kad se on tako sjeti, neki dan mi kupio cvijeće za u kuću a na klimu se grijemo, neće dugo prezivit pa cu ga morati premjestiti. 😂 Ni mi još nemamo bor, moramo i to kupiti, jadan novčanik ovaj mjesec 😒 Za novu godinu mi ostajemo doma, eventualno ćemo prijatelje zovnuti. Tad sam skoro 9. mjesec pa sumnjam da će mi se igdje dati 😅
Bas je pazljiv 😊
Ma najbolje tako.. i pit djeciji sampanjac 😂
Mislim da je Kiki pitala za bol,mene ti to sve isto boli. Kod hodanja me pocme dolje zatezati, ko da se sva tezina spusti dolje.o preponama i stidnoj kosti da i ne govorim..ali to sve kad se forsiram a to je skoro svaki dan. Plus taj bol visoko u trbuhu kod okretanja katastrofa😕
Isla san u fakin lidl i razocarana izasla.uzela samo malenom hulahopke i carape. Htjela sebi majicu za dojenje onu potkosulju naravno nijedne nema. Grudnjaka 2-3 nako rascepusana stoje i to je to.
Btw Croatina svaka cast, ti si iskustvo jbg 😊 ja dobro da i pelene uspijem pomotat a kamoli cijelo dijete😂😂 hehe
Sad mi se fogofilo nešto cudno, ne znam ima li koja slicno iskustvo..lezim u krevetu i osjetim neku slabost i vrucinu, ustanem da popijem vode i zavrti mi se u glavi..izmjerim tlak 98/59 i puls 67.. I sad se osjecam jos malo slabo..jel to samo pao tlak ili?
Meni se zavrti dok lezim, bas ko da mi padne tlak.. pogotovo dok je tako lose vrijeme
I mene zna nešto zaboliti po noći tokom okretanja ali iskreno ne znam uopće gdje bi tu bol točno smjestila biti kako je definirala...ne traje ali tih trenutaka nije ugodna...
Eo obavila lidl...uzela 2 grudnjaka (i nadam se da će mi biti dobri dok budu trebali jer su mi sad taman :/ ali većih nema) uzela dvoje tajica ali me ambalaža skoro zafrknula...prošla sam pet put pored njih i nisam skužila tek kasnije slučajno dok sam vidjela nekog frajera kako ženi na mob objašnjava da nema njen broj...mog je srećom bilo još 2 kom pa oba uzela...još neku vestu i bebi posteljinu ali nije ova iz zadnjeg kataloga ta me nije nešto oduševila...tako da sam zadovoljna...
I ja imam slične bolove, pritom mi stomak bude dosta tvrd još se mali pomiče imam osjećaj da ću puknuti nekad. Još ako mi je mjehur pun, em me zateže gore jer me nogama mlati em dolje gdje se navali na mjehur 😣 Netko je spomenuo tlak, i meni se zna dogodit da naglo ustanem pa mi se dobro zamanta, tko zna od čega može biti. Toliko promjena u tijelu plus ovo vrijeme je za popizdit 😩 Joj ljudi moram vam priznat svoj strah 😂 Ja sam super uzbuđena oko toga što ću roditi i što će sve biti ako Bog da u redu. Ali kad vidim neku malu bebu hladan znoj me oblije na sam pogled kako je obučena. Pa da li ću ga znati presvući , kako ću ga nositi, kupati hraniti općenito kako ću se snaći 🙆♀️ Imam osjećaj kad dođem kući da neću znati što ću s njim, vjerojatno neće biti tako ali je prva beba pa ono , strah me opere 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji